9. rész-dö hauz

1.2K 84 14
                                    


-Az a szexista nudlihajú csicska toka spagettifaszú bögre- pattogott Viktor.

A naplemente narancssárgára festette az eget ami alatt Viktor elhaladt.Megbotlott a földig lógó taknyában.Annyira besértődött hogy nem tudta ellopni Ferenc mobilját, hogy gyalog ment haza.

Az úton haza elment egy nagyon ismerős épület előtt. Egy fehérre meszelt falú, félig sinter félig parasztház ház. Viktor elkezdett rángatózni mint egy epilepsziás. Flashbackjei voltak.



~flesbek~

A kis Viktor barátaival (a jobb és bal keze) játszott az utcán, és véletlenül bedobta a pöttyös labdáját egy random udvarba. Bekopogott az ajtón de nem jött válasz.Óvatosan belökte a kapuajtót, és egy üres udvarral találta szemben magát.

-Szia udvar!- mondta a kis Viktor.

-...-mondta az udvar. A kis Viktor belépett a kertbe. A kertben állt egy bölény. A kis Viktor közelebb lépett. Ekkor meglátta a bölény masszív kukiját. Elgondolkodott. Aztán megvilágosult.

-Bölény-mondta a kis Viktor.

-...-mondta a bölény.
- Rájöttem - szólt a kis Viktor. -, hogy miért van egy lyuk a hasam közepén.. Azért hogy én is beleillesszem a pisilőmet.

-HOGY A BÜDÖS ÚRISTEN BASSZA RÁ AZ EGET A REDVÁS VÉN ÖREG KURVÁK VÖRÖSRÉZZEL KIVERT KÁRPITOZOTT, FONCSOROZOTT VASPOROS VALAGÁRA, HOGY AZ ÉNEKES KOLDUS VERJE BELÉTEK, HOGY A TALPAS TRÓJAI FALÓ HÚZZA BELÉD A SZÁLKÁS FASZÁT, HOGY NŐJÖN KÖRÖM A GOMBÁS TÚRÓKARIMÁS FARKADRA ÉS AZZAL KÚRJAD A PINASZAGÚ, RIHERERONGY, KI NEM JELÖLT TÜRELMI ZÓNÁBAN INGYEN-GUMINÉLKÜL STRIHELŐ REPEDT SARKÚ SZENTPÁLI SZAJHA ANYÁDAT A TRIPPERES APÁD HÁTÁN SEGGBE, TE ROHADT TAKONYSZAGÚ GYÁRIHIBÁS SELEJTBUNKÓ GECIPÚDER, HOGY FEKETENÁLJON HULLAZSÁK CIPZÁRJA CSÍPNÉ BE A MELLSZŐRÖDET IS TE FÉREGARCÚ TAPLÓ KÖCSÖG, HOGY A VONAT SZABJON RÁD RÖVIDNADRÁGOT TE HÓNALJMANKÓS PUDVÁS BUZIMAJOM, HOGY SZOPJA TELIBE AZ A JEGES TENGERI CÁPA A GETVÁS PÖCSÖDET, HOGY SZAKADT VOLNA BE FEJED SZÜLETÉSKOR, TE SZAROS PONDRÓ, HOGY BÉKÁVÉS TALÁLJA MEG HÁTULRÓL A ZUHANYZÓBAN, ÉS RADAI RÉM VÍZFEJŰ FIA TÖRJE EL A KEZÉK ÉS NYOMJA LE A GENNYES TORKÁN VAGY SZÚRJA A HERÉJÉBE ENNEK A FOSTALICSKA TYÚKBASZÓNAK- szólt a bölcs bölény. 

-...k-mondta a kis Viktor. Viktor megfordult és szégyennel a szívében hazavánszorgott.

~flesbek vége~



Viktor flashbackje véget ért. Abbahagyta a rángatózást.Még mindig ott lehet a labdája.Úgy döntött, bemegy érte.

Véletlen találkozásWhere stories live. Discover now