58. rész - oh my god they were quarantined:/

134 12 4
                                    

Viktor már a másfél hetes önkaranténjában volt, egyrészt mert korona, másrészt mert kereste a rendőrség. Ferenc sem volt otthon, hogy szórakoztathassa. Unalmában lekalózolta a Minecraft-ot, mert a neve hasonlított a Mein Kampf-ra, és felment egy szerverre. Ott úgy érezte magát mint egy csöves  mert mindenkinek menő skinje volt, csak neki volt alap. Ezért letöltött egy Orbán Viktor skint és felment egy másik szerverre.
Ott faház építés közben megismerkedett egy másik játékossal, aki segített neki azzal, hogy elmagyarázta hogyan is kell ugrani. Ennek a játékosnak aranyos unikornisos skinje volt. Viktornak egyből a virtuális krássává vált.
Játékon belül sokat beszélgettek, ami ahhoz vezetett, hogy bejelölték egymást Facebook-on. Ott is sokat beszélgettek. Viktor sokszor kibeszélte neki a Ferenccel való kapcsolatát és sokat panaszkodott róla. Pár nap alatt olyan jó barátokká váltak, hogy Viktor még pár államtitkot is megosztott vele. Egy nap megbeszélték, hogy találkoznak személyesen is.
Egy kis, eldugott kávézóra esett a választás a belváros egyik árnyékos mellékutcájában. Viktor ért oda előbb, legalábbis gondolta. Rajta kívül csak egyetlen vendég volt ott, egy magas, vékony férfinek kinéző alak. Viktor nem bírta biztosan megmondani, ugyanis az alak tetőtől talpig be volt öltözve: hosszú kabát volt rajta, az arcát szájmaszk takarta, ráadásul még lefele is nézett.
Viktor le akart ülni a kávézó hátuljában lévő asztalkához, de ahogy elhaladt az alak mellett, az felpattant, megragadta Viktort az ingénél fogva, és letépte az arcmaszkot magáról. Ferenc volt az, és nagyon dühös volt.

Véletlen találkozásWhere stories live. Discover now