4.

2.7K 151 50
                                    

Göz kapakları yavaşça açıldı güne. En son elinde gerdanlık ağlayarak yatakta yatıyordu. Durup düşününce nedenini biliyordu oysa. Bu gün doğum günüydü. 1 hafta sonra birinin karısı olacaktı. Birinin eşi olmaya hazır hissetmiyordu....

Yataktan kalktı. Aynaya baktı. Ve sonra saçlarını taramaya başladı. O anda aklına yine onu kimsenin dinlemediği geldi. Kimse ona neden böyle olduğunu bile sormamıştı. O anda annesinin ona söyledikleri geldi aklına...

- Beni dinle Druella! Eğer sözünün dinlemesini ve önemli biri olmayı istiyorsan kulaklarını aç ve beni dinle. Sen güzelsin Druella. Zekisinde. Zeki ve güzel bir kadının önünde hiçbir engel olamaz. Önce hogwarts'ta zekan ve güzelliğin ile saygınlık kazanacaksın. Sonrada tanıdığın ve ulaşabildiğin en güçlü adam ile evleneceksin. Duygularını hiçbir zaman belli etmeyeceksin. Senin kendisine gülümsemiş olman herkesin hayali olacak. Herkesin saygı duyacağı biri ile evlenecek ve hayatının en başarılı dönemini yaşayacaksın. Anlıyormusun?

Aklına dolan anı ile kendine geldi. Ne yapıyordu o. Uzun zamandır böyle bir fırsat bekliyor olmasına rağmen şimdi neden yakıyordu tüm gemileri? Madem evlenmesi gerekiyordu evlenecekti. Hak ettiği o yere gelecek ve milyonların ayağına kapanmasını sağlayacaktı. Toparlandı. Saçını taradı. Ağladığına dair bütün izleri küçük bir sihir ile yok etti. Yüzüne sahte eğleniyor ifadesini yerleştirdi. Çok uzun zamandır güzel olduğunu bugün hissediyordu.

Ortak salona geçti. Draco koltuklardan birine oturmuş kara kara düşünüyordu. Biliyordu ki karanlık işaretini alacağı için hiç sevinçli falan değildi.

Druella yanına geçip oturdu. Draconun yüzünü avuçladı ve onun kendine bakmasını sağladı.

"Biliyorum kuzen çok zor"

Draco söylediğinde kızın yüzü düştü. Draco devam etmeye niyetliydi.

"Biliyorum çok zor ama beni anlamanı istiyorum. Kafam çok dalgındı ve yanına gelmek istemedim."

"Önemli değil draco. Seni anlayabiliyorum"

"Bu nasıl bir şey? Yani zorla evlendirilecek olmak?"

"Bilmem tarifi zor. Ölmek gibi."

"Yani yok olmak."

"Ölüm tanımlarımız çok farklı draco. Ölüm benim için kurtuluş demek"

"Yani zorla evlendirilmek kurtuluşmu?"

"Benim için öyle. Neden soruyorsun?"

"İşaretimi bu yıl alacağım. Yaşamaya devam edersem okul bitiminde ailemin seçtiği biri ile evlenip işlerin başına geçeceğim."

"Ailenin asla pansy'i isteyeceğini düşünmüyorum"

"İstemezler zaten"

"O zamana kadar birşeyler düşünürüm. Sen üzme kendini."

"Pansy için mi? Hayır üzülmem ama senin için üzülüyorum. Ell, bilirsin sana gıcık olurum. Herkes beni senle kıyaslar. Ama bu konu sen veya benle ilgili değil. Sevmediğin bir insanla nasıl birlikte olacaksın? Bu yüzden senin için üzgünüm işte."

"Hayır draco, ben iyi olacağım. Sen kendi haline üzül çünki ben iyi ve güvenli bir yere gideceğim. Ama sen kendini bir savaşın en orta merkezine atmış olacaksın. Benim aksime senin güvenip beni koru diyeceğin bir kocan olmayacak"

"Sen bu savaş için " kocana" destek olacaksın yani?"

"Elbette. Biz onun yanında olmak için eğitilmedik mi zaten? Ona köpeklik etmek boyun eğmek için! Benim güçlü yakışıklı "kocam" tam bir katil. Ne kadar sorunumuz olur ki? En fazla en küçük bir kavgada beni de öldürür!!!"

Kayıp HikayeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum