3.6

555 88 15
                                    


   Jimin, ben üzüldüm. Ben çok üzüldüm. Bütün umutlarımı pamuk ipliğine bağladım, aylardır gelmeni bekliyorum. N'olur gel. Gel ki tutuşsun sokaklarım, gel ki yağmur yağsın topraklarıma. Birlikte olduğumuz fotoğraflar duruyor önümde. Güzelim, biz güzelmişiz. Benim gülüşüm seninkiyle güzelmiş. Elim ellerinde güzelmiş. Bakışlarım sana güzelmiş. Sensiz hiç bile değilmişim.

  Nerelerdesin? Sensiz çok çirkin hissediyorum, serçe kadar güzelken karga gibiyim sanki. Ama yine de, ister serçe olayım ister karga en sonunda sen bana uçmazsan, ben sana uçacağım. Elbet kavuşacağız. 



                                                                                        


*Bugün Kpss'ye gireceğim ve ben gecenin üçünde ağlayarak bölüm yazıyorum. Bana sınav için çokça şans dileyin lütfen... Stresli oluşumun yanında mutluyum. Bangtan beylerim daesang kazandı, gururluyum. Bu bir takım çalışması başarısı. Bizim başarımız. teamwork makes the dream work.

--üstteki notu geçen sene kpss döneminde yazmıştım ve bu sene birkaç ay sonra yeniden kpss'ye ve üniversite sınavına gireceğim, siz yine şans dileyin. işim hep şansa kalıyor.. -- 

lost | jikookWhere stories live. Discover now