7. Chapter

230 33 5
                                    

Louis

Den byl těžký a já jsem unavený, ale nemůžu usnout. Jako kdyby mě někdo držel vzhůru. Sebral jsem telefon a přihlásil se na Twitter znovu po tom, co jsem tweetoval o Harrym. Jeho jméno je tak dokonalé. Je mu teprve šestnáct ! řekl můj mozek. Následuj mě ! bránilo se mé srdce.

Je to těžké. Je to zakázané, být s ním, než mu bude osmnáct. Ale znovu, i kdyby mu bylo osmnáct, nemohli bychom spolu být. Alespoň ne veřejně. Nemám dovoleno chodit s mým spolupracovníkem, zvláště ne s mužem.

Měl jsem tolik retweetů a odpovědí a už jsem věděl, že jich tu bude hodně a některé z nich jsem si přečetl a nelíbily se mi.

Sjížděl jsem dolů a mé oči něco zachytily. Tahle odpověď mělo mnoho likes a retweetů. Ale proč ? Netušil jsem, proč zrovna tahle byla speciální.

Kdo to je ? Přál bych si, abych to byl já. Byla odpověď. Byla to obvyklá odpověď, ale pak jsem si všiml jména.

Harry_Styles

Ten, který mě přivádí k šílenství s jeho nevinností a hnědými kudrlinami. Nikdy jsem neliknul odpověď, ale mohl bych udělat vyjímku, no ne ? Myslím tím, nikomu neuškodí, když to tlačítko zmáčknu. 

Nemohl jsem odolat a klikl na jeho ikonu. Potřeboval jsme o něm vědět víc, i kdybych za to měl jít do pekla. On je prostě tak roztomilý a nevinný. Sakra, je nádherný. Taková princezna.

Má hodně sledujících, pravděpodobně proto, že byl v X-Factoru. 

Louis Fucking Tomlinson je bůh ! Byl jeho popisek a já si nemohl pomoct a usmál jsem se. Je to fanoušek. Ale není jako ostatní, vím, že to myslí vážně. Jako, kdyby měl šanci, což má, nebyl by tu jen pro slávu. On se může stát slavným, protože chce. 

Věděl jsem, že mě sleduje, je to jasné, protože je fanoušek, ale co kdybych ho sledoval taky ? Stiskl jsem tlačítko sledovat u jeho jména a začal konverzaci. 

,,Hi.''

Oh bože, cítím se jako čtrnáctiletá puberťačka, co má crush na staršího kluka, ale tohle bylo docela odlišné. V kruhu byl ten mladší on. A to mě tak moc trápí. Přeju si, abychom měli šanci. (weh tuk a choncé XD)

Ani neočekávám odpověď, jelikož jsou dvě ráno. Nevím, co dělat. Vážně jsem nevěděl. Byl jsem zachycený v mé mysli, když mi najednou zavibroval telefon. Hádal jsem, že mám zprávu na Twitteru. Je to možné, že by to byl on ? Pravděpodobně ne. Právě teď spí. Proč se vůbec starám. Není to tak, že ho miluju. Možná se mi zdá zajímavý, ale rozhodně ho nemiluju. Ani ho neznám. A možná ho ani znovu neuvidím. Ne. Nejsem zamilovaný.

Zkontroloval jsem upozornění a byl to Harry. Odpověděl mi ve tři ráno. Už bylo tak pozdě. Proč je vzhůru ?

,,Oops. Fúcl. Sorry. Hi'' znělo to. Později, když jsem znovu zkontroloval jeho tweety, už o mě tweetoval. Jen jsem se usmál.

''Oh můj b ože. On. Oh. Bože. Umřel jsem. Jsem mrtvý.'' Je takový každý ? U někoho jiného by mi to připadalo divné, ale u něj mi to přijde roztomilé.

,,Takže umíráš eh ?;)'' napsal jsem mu. Viděl jsem, že už psal, ale potřeboval tak 5 minut na odpověď.

,,Do prdele. Ty víš, kdo jsem ?'' bylo napsáno a já se lehce zasmál. Jak bych ho mohl zapomenout. Pomyslel jsem si. Myslím, že na něj nikdo nemůže zapomenout, když se s ním setká.

,,Jasně že ano. Nikdy bych nemohl zapomenout tyhle hnědé kudrliny a úžasný hlas.:)'' flirtoval jsem, ale moc mě nezajímalo, co o tom management řekne. Nikdo mi neřekl, že si nemohu povídat s člověkem. 

Mohl jsem si ho teď jednoduše představit červenajícího se jako blázna, ale jediné co jsem řekl byla pravda. Začal jsem ho sledovat, měl by vědět, že je skvělý. A lajknul jsem mu odpověď. Nikdy jsem to předtím neudělal. Byl pro tuhle práci nejlepší, vím to. Možná se díky němu naučím chovat se normálně. Možná to ani nebude tak těžké. 

Hádal jsem, že nevěděl, co říct, protože už chvíli psal a neodpověděl. No, kdybych byl na jeho místě, taky bych vyšiloval. 

,,Vážně si myslíš, že je můj hlas dobrý ?'' dostal jsem odpověď.

Byl tak nejistý, ale to nebylo dobře, byl úžasný. Zpíval úžasně. ,,Ano, jsi skvělý Harry.'' odpověděl jsem. Sakra, měl bych přestat. Je pro mě zakázaný. Tohle nemůžu dělat. Přeju si, abych mohl, ale nemůžu. Je tak nevinný a spokojený.

Musím přestat flirtovat. Bude to lepší pro nás oba !

...

Omlouvám se, že jsem pár dní nepřidala, ale potřebovala jsem chvilku oddych. A zítra mi prosím držte palce. Píšeme celkem důležitý test z matiky a já to nechci podělat (btw. vždycky to podělám :'( )

Omlouvám se za chyby.

Enjoy.


X Factor | l.s. CZ translationWhere stories live. Discover now