8. Chapter

203 28 8
                                    

Harry

Už jsem spal, když můj telefon začal bláznivě vibrovat. Nevěděl jsem, co se děje, ale zřejmě někdo chtěl, abych vstal.

Podíval jsem se na telefon, myslíc, že mi Lizzy nebo Niall poslali zprávu. Věděl jsem, že to je něco na Twitteru, ale nevěděl jsem co.

Dostal jsem se na Twitter a tam bylo něco, co mě vykoplo z postele. On doprdele lajknul-Ano, slyšeli jste správně. On lajknul mou odpověď. Nikdy to neudělal. Ale ne jen to. On, Louis Tommo Tomlinson mě začal sledovat.

Je to jako kdyby tohle mínil jako slova 'jsi ten, kterého chci'. Ale jak by mohl ? Jsem jako ostatní. Jsem fanoušek. No, jeden z nejšílenějších fanoušků, mohu-li dodat. Jsem hluboko dole, tam, kde žijí čerti. Ale nikdy bych nedokázal udělat to, co dělají ostatní. Nejsem tu jenom protože je slavný, od toho jsem daleko. Nezkusil jsem X-Factor, protože chci být slavný. Nezkoušel jsem to, abych ho svedl nebo něco takového. Už vím, že je hetero. A lidé by ho hned nahlas vystavovali. Ale já nejsem takový. Já ho mám opravdu, šíleně, hluboce rád jako člověka.  

Nevěřím fámám. Ty ani nedávají smysl. On je skvělý, nádherný a pečující. Určitě dělá chyby, ale víte vy co ? Každý je dělá. A já ho miluju i přes to, že nebude můj, nikdy. Vím to. Bylo by to těžké pro mě a riskantní pro nás oba.

Na co to právě myslím ? Každý ví, že je hetero a není na mladší lidi.

Zatímco jsem přemýšlel mi přišlo další upozornění. Jestli je to zpráva od Louise Tomma umřu. 

Dobře, jsem oficiálně mrtvý. Jak věděl, že jsem to já ? Je to možné, že si mě ze všech těch lidí pamatuje ? Bylo to jako kdyby se mé sny plnily. Ale pak znovu, možná pouze sním. Ano, možná se za pár hodin vzbudím a zjistím, že se tohle nikdy nestalo. Ale tohle jsou ty nejhezčí sny, co jsem kdy měl. 

Jedno jednoduché slovo pro mě znamenalo víc, než cokoliv na této planetě: ,,Hi'' nevěděl jsem, co odpovědět, ale kdybychom shrnuli všechno, co se mi událo, moje odpověď by byla jasná.

A já nemohl odolat a nenapsat o tom tweet. Ale naneštěstí jsem si vzpomněl, že by to mohl vidět, až potom, co jsem to přidal. Srát na můj život, nechť se podlaha otevře a prosím vhoďte mě do ní !

,,Takže ty umíráš, eh ?;)'' oh můj bože. Já takhle nemůžu. Takhle vážně ne.

Začal jsem panikařit. ,,Oh sakra, ty víš, kdo jsem ?'' No, ta otázka byla až moc hloupá. Co v mém životě dělám ? Konečně mám šanci mluvit se svým idolem a tady jsem, hloupější než obvykle a všechno kazící.

,,Jasně že ano. Nikdy bych nemohl zapomenout na tyhle hnědé kudrliny a perfektní hlas.:)'' vážně to tak myslí ? Vážně si myslí, že mám dostatečně dobrý hlas ? Myslím, že omdlím.

,,Vážně si myslíš, že je můj hlas dobrý ?'' zeptal jsem se, stydlivý jako vždycky.


,,Ano, jsi skvělý Harry.'' sakra, s těmihle slovy mě zabije. Ani nevím, jestli jsem schopen s ním takhle mluvit. Jsem jeho fanoušek od doby, co začala jeho kariéra. Jeho písně mají význam a jeho hlas posílá třas mým tělem dolů.

Je tak geniální a já bych si mohl jen přát, aby se na mě někdy podíval a vědění, že to udělal mě dělá tím nejšťastnějším a nejdivnějším člověkem na světě. Netušil jsem, že mě to tolik dostane, ale dostalo. A na vteřinu jsem nemohl dýchat, když jsem spatřil jeho první zprávu. 

Jeho slova byla v mé hlavě po celou dobu, od okamžiku, kdy jsme se rozloučili a já si nemohl nevšimnout těch x na konci jeho 'dobrou noc'. Oh, co mi to dělá.

Usnul jsem s myšlenkami na něj, i přes to, jestli on ne. Jsem si jistý, že má lepší věci, na které myslet.

---

,,Ahoj love !'' řekla Lizzy, zatímco mě objímala u předních dveří.

,,Ahoj babe.'' řekl jsem a poplácal ji po zádech, přemýšlejíc, zda bych jí to měl říct, nebo ne. Vím, že bude vyšilovat, pokud jí to řeknu, ale pokud ne, cítil bych se, jako bych jí lhal. A my si nikdy nelžeme.

,,Um Lizzy, musím ti něco po škole říct.'' díval jsem se kolem školy, vyhýbajíc se očnímu kontaktu. Nevěděl jsem co nebo jak jí to řeknu, věděl jsem jen, že jí to řeknu. 

,,Um...Je všechno v pořádku ? Ublížil ti někdo ? Jsi nemocný ?'' vypadala docela ustaraně, ale mohl jsem vidět, že lehce žertovala.

,,Lizzy.'' podíval jsem se na ní. ,,Nikdo není zraněný. Ačkoliv novinky jsou pěkně vzrušující, abych tak řekl.'' usmál jsem se. Nějak prolomila ledy a všechno bylo skvělé. I přes to, že jsem stále nevěděl, jak jí to řeknu.

,,Okay. Dobře, uvidíme se po všech hodinách u mé skříňky.'' usmála se, pak se postavila a věnovala mi polibek na tvář. Pokud by jste to nevěděli, jsme jen přátelé a já jsem gay, mohli by jste si myslet, že jsme spolu, ale to nás ani tak netrápí.

,,Oh, jen tak mimochodem, Niall je nemocný, takže bys mu mohl chtít odnést poznámky z hodin, které máte společně. Odnesu mu je potom, co mi řekneš, cos mi chtěl povědět.'' poté sebrala svůj batoh a běžela do třídy. Vzal jsem svůj také, chvíli čekajíc a pak jsem se odebral do třídy.

''Jak jí to řeknu ?''  bylo všechno, o čem jsem dokázal přemýšlet, zatímco jsem si psal poznámky na hodině dějepisu. ''Mohl bych to třeba prostě jen náhodně říct a možná by byla v pořádku a nevšimla si toho co jsem řekl ?'' Ano. To je stejně něco, co udělám tak jako tak.

Když jsem zaslechl poslední zvonění, rychle jsem doběhl ke skříňce Lizzy a počkal na ní. Byl jsem nervózní, protože jsem nevěděl, jak bude reagovat. Buď bude ochranářská, nebo bude prostě nervózní bastard, zesměšňující mě.

,,Ahoj Hazz. Pojďme ven.'' držela mě za ruku a přitáhla si mě k sobě.

Když jsme seděli na lavičce řekla: ,,Takže, co jsi mi chtěl říct ?'' usmála se, snažící dodat mi kuráž.

,,Louis mi minulou noc napsal.'' řekl jsem, snažíc se být nejvíc v klidu, jak jsem mohl. Můj hlas se stále třásl, ale vypadal jsem, jako kdybych jí právě řekl, že jsem dostal A.

,,Harry, to je skvě-.. Počkej CHVÍLI ! Řekl jsi právě, že ti Louis Fucking Tomlinson NAPSAL ?!?!?'' pak jen křičela. Ksakru.

,,Shuush. Nechci, aby to lidé věděli.'' 

,,Omlouvám se. Ale on ti doopravdy napsal ?! Oh můj bože, jsem za tebe tak šťastná ! Co říkal ?!'' její ruka si mě přitáhla blíže, takže byla v podstatě moje hlava v jejím klíně.

,,Uhm Lizzy. Nech mě prosím.'' musím připustit, že to nebylo velice pohodlné.

,,Řekni mi to Harry !''

,,Mluvili jsme pouze o mém konkurzu. Souhlasím s tebou, že je tohle všechno šílené, protože tomu stejně nemůžu uvěřit. Stejně jsem možná jen snil.'' zalhal jsem trošku.

,,Zkontroluj si tedy telefon ! Hej, znamená to, že tě začal SLEDOVAT ?'' podívala se na mě šťastnýma očima.

Přikývl jsem a vytáhl telefon, kontrolujíc můj twitter a bylo to tam. Konverzace, která nutila mé srdce se třepotat.

,,Je to tady.'' usmál jsem se.

...

Jéééj nový díl :3 Doufám, že jste na mě nezapomněli :D

Omluvám se za chyby.

Enjoy.





Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Feb 11, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

X Factor | l.s. CZ translationKde žijí příběhy. Začni objevovat