#18

23 2 0
                                    

Selam 😁😁 2-3 hafta boşum var dedim evet ama cok fena grip oldum. Dkdkdosjso elimden geldikçe yazmaya çalışıyorum, Medya konusunda evet ama ilerde medya fazlasıyla olacak.  Bu kitabın sonunu nasıl nasıl baglıcam merak edıyorum doxkkxjxıx bunun yanında bi kitap daha yazmaya  basladım.  Umarım o da güzel bir kitap olur 😊😊 bu kitapta fazla olımsuz olaylar olsun istemiyorum. Ama sonra da diyorum, ne kadar sıradan bi hayat ejdkdkdodox yani olabildiğince olaylar yaratıcam 😁😁 neyse hepinizi çok coook seviyorum 😍😍😘 iyi okumalar..

Selimle beraber aşağı mutfağa annemin yanına gittik,  selim annemi tebrik etti.  Mutluluklar dilediğinde kötü bakışlarımı yolladım Selime.

Annem nescafe yapmıştı,  hepimiz nescafelerimizi içerken ben bardagımla oynuyodum.

Birden kafamı kaldırıp "Anne! "  diye parladım. 

Annem şaşırmış gözlerle bana bakarken,  selim yapacağım şeyi anlamış olacak ki,  gözlerini gucaman gucaman açarak bana baktı. 

Gucaman gucaman ne yaa dodkdıdjxodjd  allahım cıldıvıyovumSkxkxoxkxoxkxk ulan su iç sesim de olmasa hepten yanlızım mk soxjsoxjsıxjxod teşekkürler iç ses :') 
- önemli değil bebek her zaman :')
Bebeq falan hayırdır sevgilim var da bana yürümezsen sevinirim cınım xkxkxokxodkd

-söylemeye niyetin var mı kızım?  Hayır aşık mısın Nesin anlamıyorum ki!? 

Dediğinde "evet! " diye cırladım.

Annem "oha, çüş, deve," der gibi bana bakıyodu.  Selim'in bakışlarını söylemek istemiyorum bile.

-"Anne,  biz selimle.  Eee şey"

-"evet selimle siz? "

Dediğinde derin bir nefes aldım.  Ellerimi dizlerime koydum ve parmaklarımla diz kapaklarına vurmaya başladım. 

Alttan bir el elimle buluştuğunda parmaklarını parmaklarıma geçirdi,  sakinleştirmek ister gibi,, özgüven veriyodu.

Oda doğru baktığımda gözleri gözlerime bakıyodu.  Olumlu anlamda kafasını hafifçe aşağı yukarı salladı.  Tebessüm etti. 

Gözlerimi ondan ayırmayarak,

-"anne biz selimle birlikteyiz,  ve birbirimizi çok seviyoruz. "

Dediğimde gözlerimi kapattım.

Romantiklik olsun diye kapatmadım mk soxkxoxkpxskxod her an terlik yiyebilirim diye.  Gözlerimi kapadım ve 37 numaralı mor terliği beklemeye başladım.  Sosjzjzjzız selim napıyon gerizekalı der gibi bakıyodu.

Sol gözümü açıp kafamı anneme çevirdim.  Normaldi,  hiç ni tepki vermedi. 

Ulan acaba fırtına öncesi sessizlik olabilir mi diye düşünüyo insan dlxjdjxjkxxj acaba selim gittikten sonra terlikten level atlayıp oklava mı?  Skxkxkkxkxjxozmzkz hadi ama hemen kötü düşünmeyelim.  Belki daha huzurlu bi ölüm olur.  Direk kafama 1 kurşun.

Hayırlı olsun çocuklar,  dedi ve ayağa kalktı,  yanımıza gelip ikimize sarıldı.  İKİMİZE!   SARILDI!  OMG! 

Yok yok valla bu yeni baba anneme baya yaramış.  Tamam annem erkek arkadaşlarıma hiç bi zaman kötü tepki vermedi.  Ama bu farklı.

Hem evleneceği adamın oğlu hemde müjgan ablanın oğlu yani.  Tamam bu adamla evleneceğini öğrendiğinden beri müjgan abla anneme duvar örmüştü, 

Ama haklıydı da yani.  Simdi selimle biz ayrıldıktan sonra selin selimle çıksa,  saçını başını yolarım.  Ama benim kankam yapmazdı öyle bişey.  O yüzden pek korkum yoktu. 

Yatak odasından telefonun zil sesi duyulur duyulmaz annem ortaklıktan kaybolmuştu,  selimle baş başa kaldığımız da pis pis sırıtmaya başladı.

'Ne sırıtıyorsun? ' dediğimde cevap vermedi.  Gözlerimi devirmiştim ki dudaklarıma yapıştı.  Gozlerim fal taşı gibi açılırken annemin gelmemesi için dua ediyordum. 

Ayrıldıktan sonra nefes nefese kalmıştık,  annem de merdivenden aşağı iniyordu. Zamanlamamız harikaydı,  ama inip kalkan göğüslerimiz herşeyi belli ediyordu zaten

Annem masaya oturduğunda selim izin isteyip kalktı,  selim'i kapıya kadar uğurladıktan sonra kapıyı kapatıp arkama döneceğim sırada annem arkamda belirdi.

'Kızım,  tabi sen bilirsin ama selim'in seni üzmiyeceğine emin misin?'

Merak etme anne,  buna asla izin vermem.  Dediğimde saçlarımı okşadı "aman aman benim prensesim büyümüşte erkek arkadaşı mı olurmuş " dediğinde yüzümü burusturdum ve gülerek salona dogru ilerledik

---------

Odama çıktım ve telefonumu karıştırmaya başladım.  İnstagram'a girip takip isteklerinden tanıdıklarımı kabul edip digerlerini istekten sildim.  Aslında pek sosyal medya bağımlısı biri değildim.  Bos zamanlarımı daha cok resim çizerek ve ya kitap okuyarak geçirmeyi seven insandım

Whatsapp'a girip selim'in son görülmesine baktım.  "Çevrimiçi " iyi de kiminle konuşuyor ki diye içimden geçirmedim değil .

Sonra mesaj yazmakta karar kıldım vemesaj bölümü'ne girip yazmaya başladım.

Kiminle konuşuyorsun bu saatte?

Cok geçmeden cevap geldi.

Hiç,  peki sen?

Hiç, bildirimler çok gelmeye başladı bende bir bakayım dedim.

Selim beklemediğim  bir şey yayıp erkenden
Uyumak istediğini söyledi selim ve erken uyumak.

Birazcık sasırsamda tamam deyip uzatmadan uyumasına izin verdim.

Yarın buluşacaktık ve ben yarın ne olduğunu öğrenecektim.

Aşksın SenWhere stories live. Discover now