🌸1.

3.9K 495 96
                                    


De ce toate romanele sunt despre doi îndrăgostiți care trec prin încercări grele, dar totuși ajung împreună? E totul prea frumos, exceptând dramele care se tot ivesc prin jur.

Și aici sunt eu, împingându-mi ochelarii care mi-au căzut pe nas și citind sfârșitul romanului pe care l-am cumpărat acum două zile. Timpul, care pare prea lent pentru un om atât de plictisitor ca mine, este de fapt foarte scurt, așa că nu am avut timp să termin romanul chiar mai repede de atât. Uneori îmi aduc aminte de bolul de cereale de lângă mine și mănânc din el.

Oare fetele urâte au prinți pe un cal alb? Genul de băieți respectuoși, care au bunul simț peste măsură și o privire care te hipnotizează. Nu, fetele urâte au băieți urâți. Și nu, nu mă refer decât la exterior.

Citesc și ultima pagină din roman, apoi închid zgomotos cartea. Finalurile sunt mereu fericite, dar eu nu am ajuns nici măcar la început.

***

A/N: Bună!
Am decis să editez cartea și să o public din nou. Nu știu dacă o să mă țin de treaba asta, nu promit nimic.

M-am gândit mai bine și poate că unora le-a plăcut cartea și, oricum, până la urmă de aici am început deci poate merită să mai lucrez puțin la ea.

***

Ugly Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum