Chapter 23

2.1K 264 81
                                    

(Ovaj nastavak je samo izašao iz mene pa ispravim kad uhvatim vremena. Zaista se nadam da će vam se svidjeti. Nego, nešto mi je premirna ova situacija između #Helle pa ono... morat ću malo zakomplicirati nakon ovog nastavka da nam uvedem malo radnje i realnog života u priču. Ostanite sa mnom i ostavite glas/komentar ako vam se sviđa pročitano, puno mi znači i pomaže čitanje vaših mišljenja i sugestija. Volim vas xx)

Hodanje prema doma više i nije tako rijetka stvar jer tata često zaboravi na mene. Ujutro idemo zajedno na posao njegovim autom, a kada on popodne ode ranije, ja ostanem sama. Ne bi mi bilo teško hodati tih pola sata da nisam u tim neudobnim cipelama koje me čine zrelijom i ozbiljnijom na poslu. Iz tog razloga uvijek uzimam taksi, ali ga baš danas nije bilo.

Čitavo sam vrijeme razmišljala o prošloj noći. Zapravo, to je konkretno bilo današnje jutro jer smo otišli u jedan sat, a vratili se u četiri. Holden me otpratio do doma i pomogao mi da se popnem do svog prozora. Igra baš i nije prošla kako sam zamišljala jer je on čitavo vrijeme bio napet zbog Johna i Becce, a ja sam ga morala paziti da ne napravi nešto krivo.

Kasnije mi se, kako to obično biva, ispričao. To je još jedna stvar koju volim kod njega. Čovjek je, kao i ja i bilo koja druga osoba, i griješi, ali se uči na tome. Normalno prima sugestije i nije mu teško priznati i ispričati se ako je u krivu. To dokazuje da ima mana, ali puno više vrlina i pravih životnih vrijednosti.

Dok sam bila s Brookom nije vladala ista situacija. Imao je prenapuhani ego i mislio je da može svima zapovijedati. U početku to nisam razumjela niti vidjela jer mi je mazao oči svojom "ljubavlju", ali na posljetku je istina isplivala na površinu. Kada mi je Rebecca otvorila oči, shvatila sam da me iskorištavao. Ja sam uvijek bila kriva za sve i na mene je iskaljivao svoj bijes.

Nakon Holdenovog ulaska u moj život neke su mi stvari došle do glave. U svojoj bivšoj vezi nisam znala za bolje i zato me on toliko iznenađuje i uveseljava. Nikada zapravo nismo došli na temu bivših ljubavi, ali sam sigurna da bi pričao sa mnom o tome da ga zamolim. On nema dlake na jeziku i iskren je sa mnom, barem koliko sam do sada vidjela.

Dečko prokleto crnih očiju definitivno zna kako uljepšati dan, a nadam se da će to nastaviti raditi još dugo jer se uopće ne mogu prisjetiti kako je moj život izgledao prije njega. Iznad svega, u bi vjerojatno trebala ići jedna velika zahvala Becci koja me nagovorila da uđem u Rumbu toga dana. Da nije toliko uporna i tvrdoglava, sada ne bih bila tu gdje jesam.

"Draga", tata me pozdravi. "Nadam se da si se najela jer nema ručka. Mama i ja nismo stigli ništa napraviti jer smo sređivali novi stan za Peyton."

Iznervirano puhnem pramen kose koji mi već neko vrijeme zaklanja pogled. "Naravno, računala sam na to."

Zapravo, računam na to posljednja dva mjeseca jer ih ne zanima ništa drugo no napraviti najveću zabavu za njihovu savršenu kćer. I ne, ne planiraju zabavu za vjenčanje. Oni planiraju zabavu za usrane zaruke.

Torbu nježno ispustim pored vrata i bacim se na krevet, a potom si malo izmasiram stopala koja me danas posebno bole od hodanja u onim neudobnim štiklama. Brzi pogled na sobu daje mi dojam neurednosti u kojoj ne volim živjeti, niti bih voljela da se Holden ovdje osjeća neugodno jer ja ništa ne stižem pa moram malo pospremiti, barem neke osnovne stvari.

Bacim nepotrebne stvari sa stola i posložim svaki papir u svoj fascikl. Tata je odlučio promijeniti poslovnog partnera te je mene zadužio za slaganje bitnih dokumenata zbog moje predanosti poslu, a i vjerojatno zato što Peyton ništa ne stiže od tih silnih potreba organizacije zabave za zaruke.

Nikada mi nije bio problem raditi, ali jednostavno je teško uskladiti posao koji me izmori i druženje s Holdenom. Upravo iz tog razloga što se želim dokazati ocu kako mogu odraditi veliki posao kako spada sam prihvatila te papire u ruke.

Deeply yoursWhere stories live. Discover now