Part 23

778 82 40
                                    

Mokre kapljice kiše pronalaze put do prozora te se lagano spuštaju niz čisto staklo istog ne mareći za vreme koje potroše dok stignu do kraja,jer tako hvataju sve uspomone koje haraju ulicama,bezazleno tražeći put do svog vlasnika.

Izdahnem te odvojim jednu ruku od mojih kolena koja su mi slepljena sa grudima,te prislonim vrh svog kažiprsta na hladnu podlogu prateći jednu kapljicu kako se spušta ostavljajući vijugave,mokre tragove za sobom kako bi svi znali gde je ona prošla.

Kada osetim hladnoću kako se širi mojim telom zadrhtim te vratim svoju ruku na pređašnje mesto još više pribijajući svoja kolena uz moje drhtavo telo.

"Izvoli"

Trgne me baršunasti ali i dubok,šaputav muški glas te podignem glavu i ispred sebe vidim belu šolju iz koje se vijorila vrela para.Pružim ruku te uzmem taj vreli predmet u moj dlan a onda je prislonim svojim usnama osećajući vrelu tekućinu kako hara hodnicima moje utrobe grejući moje telo.

"Hvala"-promumlam te on klimne glavom

Okrene mi leđa dok laganim i elegantnim koracima dolazi do stolice a onda se spusti u nju te me pogleda onim značajnim pogledom.

"Zašto si došla kod mene"-upita

Mahinalno spustim svoj pogled na vrelu šolju koja se nalazila u mojim rukama te palcem kružim po toj keramičkoj podlozi dok gutam knedlu.

"Ne znam"-prošaptam

"Zar ne bi trebala da si kod dečka"-sarkastično doda te ja progutam knedlu

"Pobegla sam od njega"--dodam te ga pogledam

Zbunjenost je svakom sekundom rasla na njegovom licu,a ja sam odlično mogla da vidim njegovo lice čak i na ovolikoj distanci među nama.Mokri pramenovi njegove guste kose su se probijali te su napadali njegovo čelo dok su mu se par kapljica spuštale niz isto.

Na sebi je imao neku obićnu teget majcu na kome je bio neki natpis na italijanskom jeziku,nejasno za mene,dok su mu na nogama bile uredno ispeglane sive trenerke.

"Zašto"-upita-"Prevario te"-sarkastično doda te ja zakolutam očima

"Ne Gas"-dodam

"Pa koji je razlog vašeg rastanka"-upita

"Nije bitno"-dodam te vratim pogled na prozor

Zagledam se u kapljice koje se pojavljuju i nestaju istom brzinom dok neke padaju na prolaznike i na crne kišobrane koji polako nestaju iz mog vidokruga,te me trgne sarkstičan smeh iza mene.

Pogledam ga te se zbunim njegovoj reakciji.Nasmejao se,i dalje sarkastično,te je ustao i okrenuo mi leđa te je spustio svoje velike šake na svoje lice ne prestajući sa smehom dok sam ga ja zbunjeno gledala.

"Šta ti je"-upitam tiho

"Koji sam ja kreten"-promumla u svoje šake

"Šta ti je Gas?"-upitam ponovo te se on okrene

"Ispalila si me a ja te primam u svoj stan jer te je dečko sjebao!"-vikao je plašeći me-"Šta sam ja ovde?!"-zaprepašćeno upita-"Rame za plakanje?!"-doda

"Zašto si me onda pustio?"-upitam normalnim tonom

Zastane sa vikom i drekom te me pogleda dok duboko diše a njegove grudi se pomeraju u skladu sa njegovim ubrzanim disanjem.Stavi svoju ruku preko nosa te počeše koren istog.

"Zato što si stojala tamo,i kiša je padala,i..agrr"-zarežao je pokazivajući rukom na vrata, te je ljutito izdahnuo

"Zašto si,dođavola,došla baš kod mene?!"-upita glasno

 Secret WorldDove le storie prendono vita. Scoprilo ora