Part 27

675 62 33
                                    

Zar postoji nešto lepše nego ležati u mekanoj postelji dok vas greje telo muškarca za koga biste i život dali?

Njegova ruka me čvrsto grli oko struka pribijajući me sve više uz sebe,te moja koža dodiruje njegove gole grudi te trnci prođu mojim telom prilikom trenja dva gola tela.

On promumla nešto,nerazgovetno,te zabi glavu u moj vrat i kosu upijajući moje sveže jutarnje mirise na šta ja postanem omamljena te se moj tihi kikot začuo između nas.

Spustim svoj dlan na njegov,koji se nalazio na mom stomaku,te ga nežno milujem osećajući mekoću njegove kože pod mojim razigranim prstima.

Izdahnem te zatvorim svoje oči zamišljajući kako mu pramenovi njegove kose padaju preko čela dok ih njegov dah vrti po vazduhu.

Dovoljno sam blizu njega i sa njim da mogu da ga zamislim u svojim mislima,baš onako kako sad izgleda.

Blago podignem njegov dlan sa mog stomaka,koja je zalepljena, te se on promeškolji dok se okrećem ka njemu kako bih mogla još više uživati u ovom trenutku.

Njegovi pramenovi,kao što sam i zamišljala,padali su po njegovom čistom telu i kosa mu je bila razbarušena ali i predivna.Njegove oči su caklile dok su posmatrale moje,i dok mu je osmeh titrao na kicu pokazivajući njegove čisto,bele zube bila sam spokojna.

Mogla sam ležati ovde sa njim ceo svoj život.Čak i da se ceo svet sruši u njegovom zagrljaju bih uvek bila sigurna,mirna i spokojna i znam da mi tada ništa ne bi falilo.

Spustim svoj dlan na njegov obraz te osetim kako njegova toplota prelazi u moje telo što me natera da se nasmešim dok laganim pokretima mazim njegov nežan i topao obraz.

Zatvorim oči uz veliki smešak te spustim svoju ruku na njegov vrat zabijajući glavu u prostor između njegovih grudi i njegove vilične kosti te se njegov smeh orio sobom što je i meni izazvalo osmeh na lice.On spusti svoje ruke na moja leđa te me skroz pribije uz sebe obgrlivši me istim a onda me okrene tako da udobno ležim na njegovom stomaku dok upijamo mirise jedno drugom.

"Šta želiš da radimo danas?"-upita on promuklim jutarnjim glasom te ga još jače obgrlim oko vrata

"Da ležim"-promumlam

Spustim usne na njegov vrat te utisnem jedan slabašni poljubac na šta se on slatko nasmeši te vratim glavu na njegove čvrste grudi.

"Nisi mi nikad pričala o tvojim bivšim simpatijama"-promumlma on te se ja zbunim ali ipak ne odvajam glavu od njegovih grudi.

"Nema tu šta da se priča"-prošaptam.

"Nisam ljubomoran,Ri.Možeš slobodno da mi kažeš."-promumla on.

"Aleks,ne želim da pričam o tome"-dodam te zabijem glavu u njegove grudi.

I ako ga nisam videla osetila sam kako je klimnuo glavom te sam mu utisnula još jedan nežan poljubac u  predelu između vrata u ušne školjke na šta se on blago nasmešio.

"Volela si ga više od mene"-promumla.

Jedva sam suzdržavala smeh u sebi.Koliko god ovo bilo glupo i nepromišljeno meni je bilo mnogo slatko.Kada bi on samo znao istinu o svemu...

Nasmešim se te spustim svoja kolena sa obe strane njegovog tela dok sedim na kraju njegovog stomaka,te spustim svoje ruke na njegove čvrste grudi.

"Sedni još niže i nećeš ustati iz kreveta više"-izusti on te se ja nasmešim i odmahnem glavom.

"Nisam imala dečka pre tebe"-izustim tiho gledajući u svoje ruke koje su počivale na njegovim grudima...Stidim se.

"Imala sam simpatije i možda po neki poljubac...Ali to nisu bile veze"-izustim te podignem svoj pogled

 Secret WorldWhere stories live. Discover now