Part 24

920 75 37
                                    

Bacim se na udoban sivi krevet te odahnem kada konačno osetim taj miris božanstva kao i tu mekoću koja nadahnjuje dušu,srce i telo da krenu napred i ne pozustaju bez obzira na sve prepreke.

Izdahnem i udahnem svežinu njegovog mirisa te mi savršenstvo zagolica nosić terajući me da kinem.Sladak kikot me natera da se namrštim te se podignem oslanjajući se na laktove te mi muška silueta zapadne za oko.

Nasmejem se te zagrizem donju usnu zbog slike ispred sebe.

Uhvatila sam ga u trenutku kada je skidao tu sivu majcu koja  je prekrivala savršenstvo ne da jući nam da uživamo u blažesnoj slici.

Njegov razvijen torzo me svaki put ostavi bez daha koliko je razvijem i koliki broj pločica se nalazi na njegovom stomaku.Izdahnem dok zanosno posmatram njegovo telo.

Ustanem te mu priđem stavljajući svoje drhtave dlanove na njegove gole grudi te me on pogleda.Naša braon-zelena veza je došla do izražaja te sam osetila kako su  moje oči zacaklile od sreće.

Taj trenutak....To blaženstvo...Tu sreću  i radost nikada pre nisam osetila.Ali tada sam znala da je on taj.On je taj koji me čini srećnom i koji će me i u budućnosti činiti srećnom.On je moj oslonac i onaj ko će uvek biti pored mene.

"Šta ti je"-upita te ja podignem pogled i nasmešim se.

"Ništa"-promumlam nasmejano posle par minuta-"Ne možeš shvatiti koliko te volim"-izustim crvenih obraza.

Zabijem glavu u njegove čvrste grudi te osetim jednu ruku kako lagano mazi moju glavu dok se druga,kao zmija,uvija oko mog struka te me pribije uz sebe dok oboje upijamo naše zanosne mirise.

On upija moj miris jagode i vanile a ja upijam miris njegove savršene kože koja se savršeno uklapa sa mojim prstima koji ih maze.

"Veruj mi znam"-prošapta te utisne jedan majušni piljubac u moju kosu-"Ništa se ne može porediti sa time koliko ja tebe volim"-prošapta te se ja nasmejem

Pribije me još više uz sebe te izdahnem kada me obavije tolika količina sreće te se moje usne razviju u polu-krug praveći zanosan osmeh.Prislonim svoje drhtave, rumene,punašne usne na njegovu vrelu,golu kožu te ostavim nežan poljubac zatvarajući oči.On izdahne te se njegov dah zalepi za moju kosu prolazeći kroz guste niti iste.

Odvoji svoju glavu od mog vrata te hladnoća obavije njegovo pređašnje prebivalište,te ga ja pogledam takođe se odvajajući od njegove vrele kože.

"Šta mi to radiš,malena"-upita te prisloni svoje tople prste na moje obraze.

"Ubijaš me"-prošpta otrovno te skloni moj nestašni pramen dok ja pratim njegov sledeći korak.

"Moj si otrov"-prošapta te ja zadrhtim kada osetim kako se njegov vreo dah odbija od moje kože koja se naježila.

"Ali sa druge strane.....Ti si moj lek"-doda te osetim kako su njegove usne prilikom govora okrznule moje dodavajući novu dozu napaljenosti.Progutam knedlu.

"Život voli izazove"-prošaptam zatvarajući svoje oči te progutam knedlu pokušavajući na navlažim svoje suvo grlo.

"Ne može sve biti po planu"-dodam te otvorim oči gledajući u njegove prodorne morske oći u kojima sam mogla videti svoj odraz

"Ja volim izazove"-prošapta te se njegov vreo dah odbije o moj vrat te se naježim

"I izazov voli tebe"-prošaptam te obližem svoje suve usne

Blagi kikot sa njegove strane mi je zagolicao kožu te se blagi osmeh na kratko zadržao na mom rumenom licu.

Ubrzo moj smeh nestane te strastven izdah napusti moje suvo grlo kada moja koža oseti onaj divlji poljubac u predelu vrata.Želja za njim me je ubila te sam mu oslobodila vrat kako bih dobila više od njega.Trebao mi je on.On ceo.Sve njegove savršenosti i nesavršenosti.Nije bilo bitno gde smo,ni koliko ima sati,ni ko nam je neprijatelj,ni da li smo u nevolji...On je učinio da vreme stane.Da vreme ne postoji za nas.

 Secret WorldWhere stories live. Discover now