Κεφάλαιο 1

309 36 1
                                    

Πάλι ξύπνησα ιδρωμένη από αυτούς τους εφιάλτες που θα με στοιχειώνουν σε όλη την ζωή μου, κάθε βράδυ με κυνηγάει εκείνη η αναθεματισμένη νύχτα. Εκείνος ο κάφρος άνδρας που μου έκανε την ζωή κόλαση, αλλά συνάμα και η ευτυχία που ήρθε στην ζωή μου.
Πάνε 4 χρόνια από τότε και φυσικά δεν γίνεται να το ξεχάσω γιατί μου στιγμάτισε ολόκληρη την ζωή μου, τότε ήμουν μια έφηβη που ονειροπολούσε για το μέλλον της και την ζωή της μετέπειτα. Όμως η μοίρα μου επιφύλασσε αλλά σχέδια.
Ήμουν 15 τότε, είχα χάσει τους γονείς μου και είχα πέσει σε βαριά κατάθλιψη,όμως αυτός που με βοήθησε σε όλα και υπήρξε το μοναδικό μου στήριγμα ήταν ο αδελφός μου ο Νίκος και ο μόνος που κατάφερε να με επαναφέρει ξανά στην ζωή.

Εκείνο το βράδυ ήμουν για πολλοστή φορά κλεισμένη στο δωμάτιο μου κλαίγοντας για την τύχη μου που είχα χάσει του γονείς μου. Ο Νίκος μου είπε να πεταχτώ στο μπακάλικο απέναντι από την γειτονιά μας για να πάρω ψωμί και γάλα. Ευτυχώς με τον αδελφό μου έχουμε 10 χρόνια διαφορά και δουλεύει ως δικηγόρος οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να ζητήσουμε οικονομική βοήθεια.

Βλέπεται εγώ ζήλευα με την καλή έννοια το αδελφό μου επειδή έγινε αυτό που ονειρευόταν από μικρός ένας σωστός και επιτυχημένος δικηγόρος. Σε αντίθεση με εμένα.

Κατευθύνθηκα προς το μπακάλικο αλλά εκείνη την στιγμή την ώρα που επέστρεφα σπίτι ένα χέρι με άρπαξε. Εγώ λιποθύμησα διότι αντιλήφθηκα ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Άνοιξα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο με έναν καναπέ, μια τηλεόραση, και ένα μπάνιο. Τότε μπήκε μέσα ένας άνδρας γύρω στα 20 και ήρθε από επάνω μου, άρχισα να ξεσπάω σε λυγμούς αλλά δεν πτοήθηκε με .... βίασε. Λιποθύμησα ξανά από τον πόνο που ένιωθα.

Ξύπνησα και βρισκόμουν στο σημείο όπου με απήγαγε. Έτρεξα με όση δύναμη μου είχε απομείνει και μπήκα στο σπίτι. Ο αδελφός μου σοκαρίστηκε μόλις με είδε σε αυτή την κατάσταση και αμέσως του εξήγησα τι είχε συμβεί. Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του και μου είπε ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί.
Δεν μπορούσε να με βλέπει σε τέτοια κατάσταση.

Ο Νίκος προσπάθησε να βρει αυτό το κτήνος με νύχια και με δόντια, όμως δεν του είπα πως ήξερα πως ήταν εμφανισιακά,δεν ήθελα να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι ήταν ήδη.
Αυτά τα πράσινα μάτια του με στοιχειώνουν κάθε ώρα, κάθε λεπτό δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό το κακό που μου έκανε.

Αλλά όλα ξαφνικά ανατράπηκαν όταν ο εφιάλτης μου συνεχιζόταν ακάθεκτος.

Ελπίζω να σας άρεσε το πρώτο κεφάλαιο και φυσικά θα έχουμε πολλές εξελίξεις, αν σας αρέσει η ιστορία μου βάλτε το αστεράκι σας έτσι ώστε και εγώ να μπορέσω να συνεχίσω αυτό που κάνω.

Ρία

Απαγορευμένος ΈρωταςDonde viven las historias. Descúbrelo ahora