Κεφάλαιο 8

115 12 0
                                    

Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα λευκούς τοίχους, αμέσως συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Θυμήθηκα ότι πήγα στο μπάνιο για να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου και επειδή είχα πιεστεί τόσο πολύ από τα καινούργια δεδομένα της ζωής μου, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και λιποθύμησα. Στο χέρι μου είναι τοποθετημένος ένας όρος αμέσως ακούω την πόρτα του δωματίου και βλέπω τον αδελφό μου να μπαίνει μέσα.
"Μαρία μου είσαι καλά; Θεέ μου δεν ξέρεις πόσο τρόμαξα. Φοβήθηκα τόσο πολύ όταν σε είδα λιπόθυμη στο πάτωμα του μπάνιου. Ο γιατρός μου είπε ότι λόγω του στρες δεν άντεξες και λιποθύμησες. Πονάς πουθενά; Να φωνάξω τον γιατρό;
"Νίκο μου μην φοβάσαι τώρα είμαι καλά. Που είναι η πρασινομάτα μου; Που είναι το παιδί μου;
"Μην ανησυχείς Μαρία η μικρή είναι στην Όλγα, έφαγε και τώρα κοιμάται, αύριο το πρωί που θα πάρεις εξιτήριο θα την φέρω μαζί μου.
Η Όλγα είναι η κοπέλα του αδελφού μου. Έχουνε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι μία  εξαιρετική κοπέλα που αγαπάει τρελά τον αδελφό μου. Γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια εργάστηκαν στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με τον αδελφό μου. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.
"Νίκο σε παρακαλώ θέλω να ακούσω την φωνούλα της μου έλειψε"
Αμέσως πήρε το τηλέφωνο στα χέρια του και κάλεσε την Όλγα. Μου το έδωσε και μόλις άκουσα την φωνούλα της κόρης μου αισθάνθηκα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
"Αγάπη μου μου έλειψες πώς είσαι μωρό μου; Έχεις φάει; "
"Μανούλα μου και εμένα μου έλειψες σε αγαπάω πολύ. Έχω φάει μανούλα μου μην ανησυχείς η Όλγα είναι πολύ καλή μαζί μου"
"Και εγώ σε αγαπάω πρασινομάτα μου από εδώ μέχρι το άπειρο. Καληνύχτα αγάπη μου.
Έκλεισα το τηλέφωνο και βούρκωσα, επειδή μου είχε λείψει πολύ η κόρη μου παρόλο που έχω μόνο μία ημέρα να την δω. Είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το λατρεύω το κοριτσάκι μου.
Ο αδερφός μου μου έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι και έφυγε. Βυθίστηκα σε έναν ανήσυχο ύπνο καθώς έβλεπα τα πράσινα μάτια του.
Ρία

Απαγορευμένος ΈρωταςWhere stories live. Discover now