Inledning

661 12 10
                                    

Mitt namn är Alexia Luna Wilhelmsson, Luna betyder Måne på latinska och jag föddes under fullmånes natten därav fick jag det som mellannamn, jag är 16 år och en varulv. Yes, du läste rätt, en varulv och min pappa är kung över alla varulvar, även känd som King Alpha Alexander Junior Wilhelmsson. Jag har ljusblont hår ner till rumpan och gråblå ögon, fylliga läppar och ett leende som visar upp en rad med perfekt vita tänder. Min kropp är slank men välbyggd och kurvor på dem rätta ställena, en kropp som alla tjejer drömmer om och vill ha. Min vargs namn är Celia, som betyder himmelrike och hon är otroligt omtänksam men kom inte på fel sida med henne för hon kommer göra ditt liv ett levande helvete. Hon är större än vanliga hon vargar, hon är större än en alpha och nästan lika stor som sin pappa och står högt o stolt på 165 cm. Hon är en otroligt vacker röd varg.

 Hon är en otroligt vacker röd varg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Röda vargen är Celia)

Jag är pappas lilla flicka, det jag vill ha det får jag. Skolan jag går i är min morbror som är rektor för, min mamma dock hon gick bort under en attack av Rouges för 2 år sen när jag var 14, sen dess har pappa varit extra beskyddande över mig.

~
Det där var inledningen, jag kommer publicera 1 inlägg per dag MINST försöka iallafall. Kan hända att det kommer flera också! Skriver inte heller för att få läsare utan för att få utlopp av mina fantasier. Har en till pågående bok, The Royal Alpha , läs den också om ni vill puss o kram

Daddys princessWhere stories live. Discover now