Del 5

151 4 0
                                    

Hans och Joe står redan vid ingången och väntar på mig när jag kommer i vargform. Joe tar av sig sin tröja och kastar till mig. Utan att stanna helt så skiftar jag och klär på mig tröjan i farten.

"Prinsessan Alexia, vad gör oss denna äran idag?" Frågar Hans och jag ler oskyldigt. "Jag ska bara kolla till vår lilla omega och se hur han mår," säger jag nonchalant och leder vägen genom dem mörka tunnlarna. "Prinsessan," hör jag vakterna säga och böjer ner huvudet respektfullt efter vägen. Jag nickar tillbaka som svar. Om jag inte vore till hälften varg, skulle jag knappt se i tunnlarna. 'That's right bitch, utan mig vore du inget,' säger Celia med ett flin och jag himlar med ögonen. Nämnde jag att Celia kan vara lite för självgod ibland? Det är hon. Jag vaknar ur tankarna av att jag går in i en vägg. "Aouch min näsa," muttrar jag och Hans och Joe ligger på marken bakom mig och skrattar. "För att vara en varulv är du inte så uppmärksam," säger han och jag lipar åt honom.

Vi stannar utanför Filips cell och vakten utanför låser upp dörren och öppnar den med en respektfull nick.

"Jag hörde att din egna mate bet en annan tjej och hade sex med henne," säger Filip raspigt när jag kliver in och jag ser hans flin trots mörkret.

"Filip, jag kan överväga att ge tillbaka din plats som beta, MEN jag kräver att du ska visa mig respekt som din framtida Luna Queen," säger jag lugnt och ignorerar hans spydiga kommentar.

Chock är allt hans ansikte visar innan det övergår till äcklat och han blänger upp på mig med hat skrivet över hela ansiktet.

"Aldrig, kvinnor är inte menade att styra flockar," morrar han och jag skakar bara på huvudet.

"Som du vill, Filip, du var ju min bästa vän när vi var barn. Vad hände?" Säger jag och viskar det sista sorgset innan jag vänder mig om för att gå ut. Jag tittar bak på han en sista gång så han ser tåren som rinner nerför min kind och går ut därifrån. Men inte innan jag hinner se hans ansikte mjukna.

"Lele," viskar han och jag hör hur ångerfull han är men jag viftar bort det. Vakten stänger efter mig och Hans och Joe följer efter mig genom tunnlarna.

Daddys princessWhere stories live. Discover now