Del 2

414 12 8
                                    

Jag kliver in i pappas kontor och sätter mig i min fåtölj i hörnet av rummet. "Alexia, vad var det som hände där inne?" Frågar Eric chockat och jag kastar blicken på honom. "Det som hände var att din förbaskade son visade sån respektlöshet att jag egentligen borde FÖRVISA honom!" Morrar jag och mina ögon blixtrar till av allt hat jag känner mot Filip. "Det är min son du pratar om!" Morrar Eric. "Exakt, så var glad att jag bara tog hans beta plats ifrån honom," säger jag och han tar ett steg mot mig men pappa går emellan. "Eric, kom ihåg din plats!" Ryter han med sin alpha röst och Eric visar undergivet nacken och säger, "Förlåt alpha," mellan ihopbitna tänder. En knackning avbryter oss i tystnaden. "Kom in," ropar pappa och in kommer pappas delta, Felix. "Alpha Phoenix har anlänt," säger han och pappa nickar. "Skicka in honom." Felix nickar huvudet i respekt och lämnar rummet. 5 minuter senare når en otroligt underbar lukt min näsa, rosor och lavendel, och jag sluter ögonen. Jag slår upp dem igen när dörren till pappas kontor slås upp och en okänd man står där. "Mate," säger han och stirrar in i mina gråblå ögon. Strax efter kommer Felix springandes med några vakter som sliter tag i min mate och kastar ner han på marken. "Visa hänsyn till din kung ditt slyngel," morrar Felix och det får Celine att gå över kanten och ta över kontrollen.

~ Celines perspektiv ~
Jag tar kontrollen och rusar fram till Felix och knuffar in honom i väggen med ett morrande. Mina guld-silvriga ögon borrar in sig i Felix. "Rör inte min mate igen, skada honom och du får spendera 2 nätter i hålorna utan mat och vatten. Du må va fars delta, men jag tolererar INTE den här respektlösheten mot min mate," morrar jag högt och ilsket, det var fullt med auktoritet och det fick Felix att visa nacken undergivet. "Jag förstår prinsessan , jag visste inte. Förlåt mig så ödmjuket Prinsessan Alexia," säger Felix och jag fnyser lätt.

~ Alexias perspektiv ~
Jag får tillbaka kontrollen och vänder mig mot min mate som tittar på mig med beundran, kärlek, respekt och lust? "Alexia," säger han prövande och jag ryser lätt av sättet han säger mitt namn på. "Ett så vackert namn på en så vacker ung kvinna," säger han och jag rodnar. Vi avbryts av att min pappa morrar högt. "Alpha Phoenix, jag hoppas inte era avsikter var att komma hit och flörta med min dotter," morrar han och Phoenix blick vänds från mig till min pappa. "Självklart inte Kung David, jag kom hit för att diskutera Rouges," säger min mate, som jag fått veta är Alpha Phoenix och pappa gestikulerar mot skinnfåtöljerna mittemot honom. Jag sätter mig återigen i min fåtölj och lyssnar ointresserat på att dem diskuterar Rouges som börjat bilda små 'flockar' och attackera flockar lite överallt.

~~~

Ber om ursäkt för det korta kapitlet är trött och har slut på idéer just för det här kapitlet 👍🏻

Daddys princessDär berättelser lever. Upptäck nu