Del 4

347 11 2
                                    

                    ~ Nästa dag ~

Jag kliver ur sängen med en gäspning. Ugh, det är skola idag, tänker jag. 'Ja men tänk positivt, du får träffa Chili och Pebber,' säger Celia och jag suckar uppgivet, hon har rätt. Nu undrar ni säkert vilka Chili och Pebber är? Deras namn är egentligen Cheila och Phoebe, dem är tvillingar och mina bästa vänner sen vi var små, våra föräldrar är väldigt nära vänner. Chili är den flummiga galna typen och en ängel, medan Pebber är mer tuff utav sig och väldigt uppkäftig. Dem är som jing o jang, varandras motsatser men ändå perfekta ihop,

Jag går in i duschen och tvättar håret och kroppen med kokos luktande tvål och schampoo medan jag nynnar på Jason Mraz's låt 'I'm yours,'. När jag är färdig kliver jag ur duschen och torkar kroppen och håret fönar jag. Jag sätter i plattången och sminkar mig med foundation, contour, ögonskugga, mascara och avslutar med ett rött läppstift. Jag borstar håret och plattar det sedan. Med handduken virad runt kroppen går jag ut i min WIC och plockar fram ett par svarta jeans, en vit tröja med texten 'Unicorn tears', en svart mössa, svarta klackskor mer nitar och svarta underkläder och vita häl strumpor. Jag klär på mig och tar min rosa MK väska, min mobil telefon och jacka innan jag går ner till köket. "Grattis min lilla docka," säger pappa och ler mot mig, jag besvarar leendet. "Tack pappa," säger jag och ler. Err, glömde jag berätta att jag fyller år idag? "Vi ska hålla kröningen i sommar när du går ut skolan," säger pappa och jag hmm'ar till svar och äter på min kalkon smörgås. En brännande smärta sprider sig i magen och jag viker mig dubbel av smärtan. "Alexia!" Utropar pappa och hoppar av stolen och springer fram till mig. Det sista jag minns innan allt vart svart är allas oroliga blickar på mig, men en del var medlidande, varför?

När jag vaknar ligger jag i min säng igen och pappa sitter bredvid mig på sängkanten. "Pappa, vad hände?" Frågar jag och han suckar, det var uppenbart att han var upprörd över det och egentligen inte ville berätta för mig. "Phoenix bet någon annan tjej och err, du vet.. med henne," svarar pappa och jag släpper ut ett morrande. Celia gnyr i mitt huvud och det gör mig upprörd att hon är så sårad. 'Celia, vi kommer igenom det här, tillsammans! Jag älskar dig gumman,' säger jag och Celia ler mot mig svagt. 'Det är klart vi gör, Lex-lex,' svarar hon.

Jag kollar klockan och ser att den är 12.00. Antar att det inte blir någon skola då, tänker jag. Min mobil ringer och jag ser att det är Chili som ringer och jag trycker på grön lur och högtalare. Varför undrar ni? "VART HÅLLER DU HUS? HUR KAN DU LÄMNA OSS ENSAMMA SÅHÄR?" Skriker Pebber och jag hör Chili fejkgråta i bakgrunden. "Okej, okej drama Queens det räcker nu. Jag är hemma för jag inte mådde nå bra," säger jag med ett lätt skratt, det var till viss del sant. "Nah-ah, jag vet att det är något mer så ut med det," säger Pebber och jag suckar. "Okej, möt mig på glassbaren i köpcentret klockan 4," säger jag och får ett jublande till svar. "Absooooluuuuuut girlie! Puss o kram hjärtat," säger hon och efter det lägger vi på. Efter en hel dels övervägande bestämmer jag mig för att ha en filmstund i biorummet.

~ Klockan 4 ~

Jag sitter i glassbaren och väntar på att Chili och Pebber ska dyka upp. Två brunetter kommer gåendes mot mig med varsin banan glass i handen och jag grimaserar lätt åt deras glass val men skiner snabbt upp i ett leende. "Chili, Pebber!" Jag ger dem en varsin kram. "Okej LeLe fram med det nu," säger Pebber, rakt på sak som alltid och jag suckar. "Jag träffade min mate igår och det visade sig vara alphan över Dark Forest och.." Mer hinner jag inte säga innan jag blir avbruten av Chili. "Är alpha Phoenix Reynolds din mate?!" Säger hon chockat och jag nickar med en suck. "Saken är den att.." Jag förklarar för dem hela biten med bitchen som påstod sig vara luna över Dark Forest och hur hon attackerade mig ända fram till delen att han bet någon annan och hade sex med henne.

Daddys princessWo Geschichten leben. Entdecke jetzt