8-vil du slå opp?!

205 6 0
                                    

"Sofie?! Lokk opp da! Jeg må snakke med deg." Sa han sakte, håndtaket gikk ned mange tusen ganger, men fristen for å åpne. Var liten.
"At du vil slå opp? Forde du TROR jeg liker Robin?!" Sa jeg å la ekstra trykk på "tror" han måtte vite sannheten, å sannheten var at det ikke var noe som helst mellom meg å Robin, uansett om han vil ha løgndetektor på meg, vil den fortsatt vise at jeg snakker sant.
Jeg ville aldri fucka opp forholdet til meg å Marcus, det forholdet som betyr alt for meg, uansett ville jeg heller ikke gjort noe sånt mot barna, de elsker Marcus. Å tror vel at de ville blitt missfornøyde om det hadde vært snakk om en stepappa. For ingen kan måle seg med Marcus.
"Nei! Bare la meg snakke med deg da." Sa han igjen, fortsatte med håndtaket.
Jeg dro meg selv opp av senga å tuslet mot døra før jeg låste den opp.
Å Marcus kom inn, nokså blanke øyne. Men han må slutte å tro ting som absolutt ikke er sant.
"Kan ikke du bare for en gangs skyld tro på kjæresten din?! Hmm...? Du tror meg ikke lengre Marcus! Å værst, du tror jeg liker Robin! Som jeg aldeles ikke gjør! Han har faen meg kone å barn, hvem person ville vært så grusom å bare byttet kone?! Ikke Robin, jeg har kjent Robin lenge! Å vet han ikke er en sånn person!" Sa jeg, men det tiltet snart for meg. Jeg ville mest av alt grine, jeg ville bare være lykkelige.
Men dette livet har ikke vært så veldig lykkelig. Kanskje Marcus vil slå opp med meg?

Together sesong 4Where stories live. Discover now