15- hva gjør du?!

204 5 0
                                    

Sofie prov-
Hodet verket, magen verket, hele meg verket. Jeg klarte knapt å puste ordentlig. Øynene var utydelige men jeg kunne godt se hva som skjedde nå. "Hva gjør du?!" Sa jeg svakt, Robin var inne i kjelleren, men jeg var flyttet til en seng, jeg var bindt fast! Å jeg var naken.😳😵
Han glodde på meg, "jeg gjør det jeg må gjøre, så hold kjeft!" Sa han å slo meg hardt, med en pisk.
"Au, stopp!" Sa jeg mens tårene rant nedover, ingen har funnet meg enda! Å jeg sukket ihjel! Har ikke fått noe å drikke på 1 dag, å det siste jeg spiste var et eple, "stopp da!" Sa jeg før han strøk hånda si nedover låret mitt, :det var sikkelig ubehagelig! Å jeg vil hjem!
"Vær så snill! Stopp med dette! Er det dette du vil?!!" Sa jeg å gråt, halsen min brant, jeg var hes å hele meg svettet ihjel, "ja! Jeg har ønsket dette i mange år! Å endelig går ønske i oppfyllelse!" Sa han å så på meg et en ondt å lurt smil. "Fuck deg!" Sa jeg å prøvde å sparke han, men det gikk ikke bra. Han fant heller frem 2 store tau å bindte meg fast! Så det endte meg at bena mine måtte spres!
"Du er digg!" Sa han å smilte lurt, før han rev av sine egne klær.
"St- sthopp!" Stønnet jeg sakte mens han slo meg hardt på låret, akkurat der jeg hadde fått en blåmerke fra dagen før, "jo mer du snkker, jo værre blir dette" sa han å smilte lurt.
"Au" sa jeg sakte før han slo meg hardt i ansiktet.

Together sesong 4Where stories live. Discover now