4.BÖLÜM(GEÇMİŞ)

25 20 1
                                    

İyi okumalar.....

Aylar  belkide yıllar geçti. . Ama ben hala senden geçmedim...
Medya_Sancak. Gözümden Düştüğün An


Düşünüyordu. Uzun ve bir o kadarda sessiz geçen yolda  tek yapabileceği şeyi yapıyordu. 

Günahlarını düşünüyordu. Daha neler yapmıştı allah bilir.

2 YIL ÖNCE.

Genç kız, genç adamın ellerini sıkıca tuttu, gözünden akan iri yaşları umursamadan.
"Lütfen Mert. Lütfen toprak kokulum. Yalvarırım kabul et. Böyle ölümü bekleyerek daha çok acı çekiyoruz hepimiz. " Sıcacık avuçları genç kızın yanaklarında yer alırken şefkatle gözlerinin içine baktı.
" Bak güzelim. Bizler kaderimizde ne varsa onu yaşarız. Hem eninde sonunda herkes birgün ölecek. Sende... Bende... "dedi. Genç kız yılmamıştı. Kafasını hızla iki yana salladı.

" Bencilsin. "dedi gözlerini kısarak. Sonradan pişman olacağını bilmeden söylemişti sözlerini." Ben sensiz ne yaparım? Sen yoksan yaşamak için ne sebebim kalır? Ne yapayım sensiz? Sen benim sol yanımsın. Söyle insan sol yanı olmadan yaşar mı? "dedi genç kız sonlara doğru kısık çıkan sesiyle.

Omuzları düştü genç adamın yenilmişlikle. Oda üzmek istemiyordu sevdiğini ama içine doğmuştu. Kurtulamayacaktı bu tümör illetinden. Tümör hızla yayıldığı için ameliyat olması gerekiyordu. Hissediyordu. Ölecekti. Bunun için istemiyordu ameliyat olmayı. Yoksa insan hiç üzmek ister miydi sevdiğini? Genç kızla bolca vakit geçirmek istiyordu. Ama sevdiğinin üzülmemesi için elinden geleni yapardı. Karşısında gözü yaşlı kızı daha fazla üzmemek için sıkıca sarıldı ve" Kabul. Senin istediğin gibi olsun meleğim. Ben sana nasıl hayır diyeyim ki? "dedi.

Genç kız duydukları karşısında öyle mutlu olmuştu ki. Önce kederden akan gözyaşları şimdi mutluluktan akıyordu. Hele sevdiği bir atlatsın şu tümör denen illeti işte o zamanda böyle mutluluktan ağlayacak sonra sevdiğine doya doya sarılıp koklayacaktı.

Ardından geçen iki günde genç kızın çalıştığı hastanede ameliyat olması için hazırlıklar yapılmıştı. Genç kız o kadar emindi ki ameliyattan sevdiğinin sağ salim çıkacağına ya da kendini öyle inandırmıştı.

Ameliyathaneye girdiğinde sevdiğine narkoz vermeden önce sevdiği "Neden ameliyatıma sen giriyorsun Duru'm?" diye sordu. Genç kız gülümsedi. "Seni başka doktorlara bırakır mıyım yakışıklım?" deyip göz kırptı genç kız. Genç adam gülümsedi. Sevdiği öyle inanmıştı ki ameliyattan çıkacağına. Elinden geldiğince dayanmaya çalışacaktı genç adam.

Narkoz verildikten sonra ona kadar saymaya başladı genç kız. Narkozun etkisine girmeden önce gözünden süzülen tek damla yaşla;

"Seni seviyorum  güzelim. Ne olursa olsun seni seviyorum. "dedi genç adam ve gözlerini birdaha açmamak üzere markozun etkisiyle kapatmıştı. Toprak kokulu artık tamamen toprak olacaktı.

Lütfen yorum yapın. İyi ya da kötü farketmez. Yoruma ve tavsiyelerinize açığım. 😆😆😆

Toprak Kokulu Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon