Защо изобщо те срещнах?!

1.3K 75 1
                                    

-Ами причини ми го....Алекс с негови приятели.-каза той,а аз се учудих,Алекс е толкова добър,но може би когато го отрязах си е мислил че е заради Джейк.Наистина беше заради него,но просто не мога да си позволя да имам връзка с доведения си брат.
-Аз съм виновна,толкова много съжелявам.-казах аз плечейки.
-Не,не си,аз съм.-каза той,а аз го погледнах.Как той ще е виновен следкато,моят бивш го преби,и иска да се съберем?!-Аз трябва да седя далеч от теб,ти може да искаш да се събереш с него,а аз продто ще се оттегля.-каза той и видях как една сълза се стича по бузата му.
-Първо,как си почисли,че ще събера с човека,който те преби,второ аз не искам да съм далеч от теб.-казах аз и видях как се усмихна.
-Благодаря ти,имам нужда от теб.-каза той.
-Аз също,ще отида да ти взема вода и храна.
-Добре,ще ме изпишат днес.Ще ме вземеш ли?!-поклатих глава в съгласие,не отивах да взема храна,щях да говоря с Алекс,писах му и той веднага дойде.
-Хей.-поздрави ме мило той.
-Хей,сериозно,казваш ми хей след като преби доведения ми брат.-директно го нападнах,искам да го убия за това което е направил.
-Какво толкова?!Просто не се държа като мъж.-каза той най-нагло.
-Според теб как да се държи като мъж след като,пет човека го пребиват и то за какво,заради мен,по-добре да беше набил мен,защо го намесваш?!-казах аз,а той се приближи хвана ме за врата и ме блъсна в една стена.
-Защото виждам как те гледа,защото Ема,ако не си моя,не спиш само с мен,не обичаш само мен,и не целуваш само мен,ще го убия.Запомни ми думата.-каза той.
-Иска ми се никога да не те бях срещала!-казах аз в лицето му.Той ме пусна.
-Запомни ми думата,ще го убия точно пред теб.-каза той,а аз вече не знаех какво да правя,днес ще го изписват аз живея с него,добре че нашите пак са някъде.Какво ще правя сега?!Аз не мога да седя далеч от него.Реших,че ще дойда да го взема довечера,когато го изписват.Прибрах се у нас,реших че ще гледам филм,тогава видях бележка поставена на плота на кухнята.
       Хубава къща,идеална е за нас,може да дойда на гости.
Алекс
Настръхнах,какво ще правя с този маниак на тема мен,това звучи странно,но трябва да кажа на Джейк не може да продължаваме така.
   Здравейтее,ще се радвам да чуя мнението ви,гласувайте и коментирайте.❤❤❤❤❤

The impossible one H.SWhere stories live. Discover now