Изненада!

932 57 4
                                    

Качихме се в колата на Мел,беше ясно че сме се съгласили,нещо в това момиче ме караше да не ѝ вярвам,не знам защо,но знаех че няма да е толкова лесно.
-Ти от кога си в този клуб?!-попитах я аз,а тя се засмя.
-От почти началото.-каза,не знам,но на това момиче не му е чиста работата.Стигнахме до полянката,слезнахме от колата и видях мишени,ама тя да не водила тук още хора.
-Водила ли си тук други хора?!-директно без да се замисля го изтърсих.
-Помагам им,както ще направя и на вас.-каза тя и тръгна напред,в пистолетите имаше патрони.-Така сега е времето да оцелите,не точно целта,но близо до нея,хайде,Ема давай.-презаредих и натиснах спусаха,удара беше толкова силен,че май си изкълчих пръста,тя се засмя силно.
-Какво ти е толкова смешно?!-веднага и се развиках,аз съм от тези тип хора който имат две страни,мога да съм добра и да обичам,но мога да бъда много лоша,а това момиче си го просеше.Изведнъж някой заби нещо във врата ми и аз припаднах,преди това обаче видях как Мел ми намигна,значи това е бил плана ѝ,знаех си........

Събудих се със завързани ръце,до мен беше Бела,а пред нас стояха Алекс и Макс.Главата ме болеше,не си чувствах тялото,не знаех къде съм.
-Как сте принцеси?!-попита Алекс най-нагло.
-Не ни наричай така.-каза Бела,как е толкова смела.
-Извинявай ти коя беше,ааа дааа тази,бившата ти нали брато с която ходеше само заради облог.-каза Алекс,а Макс погледна в земята.Макс е добро момче,просто компанията не му действа добре.
-Облог,а?!-каза Бела и го погледна,докато очите и се пълнеха със сълзи.
-Ее,как си Ема?!-доближи се до мен Алекс и съблече тениската ми.-Ууу,ама че хубаво тяло.-каза той и започна да ме гали по корема,поне да ме изнасили не пред Бела.Тя се обърна на другата страна.-Макс,съблечи я!-нареди на Макс,Алекс.Той се доближи до нея,през това време Алекс ме целуваше,не мога да го трая ако ръцете ми не бяха завързани,щях лично да го кастрирам.
                       БЕЛА
Влюбена съм в Макс още,обичам го,дори сега да е лош или какъвто и да е,той започна да ме съблича докато ме гледаше в очите,видя сълзите ми и се пресегна да ги изтрие,направи се че ще ме целуне по врата и прошепна нещо в ухото ми.
-Съжелявам,не ги гледай,ще те измъкна от тук.-каза той в ухото ми,не исках да се обръщам защото знам какво ще видя,Макс започна да съблича и панталона ми,но изведнъж Алекс го спря.
-Трябва да вървим после ще дойдем пак,не се притеснявайте!-каза Алекс с насмешка.Изчаках ги да затворят вратата.
-Господи,Ема,добре ли си?!-попитах я докато я гледах как плаче.
-Не,не,трябва да го убия,тази идиотка ни преда....в този момент влиза и Мел....

The impossible one H.SWhere stories live. Discover now