Няма да го позволя

600 38 0
                                    

ХАРИ
-Гледай аз да не идвам на твоето!-казах ѝ,тя съсипа всичко,но няма да ѝ позволя да провали всичко,обичам Ема и няма да я пусна толкова лесно.Тръгнах да взема малко храна на Ема,знам че тя не иска да ме вижда,ноо,взех ѝ сок и един сандвич.Влязох вътре и се качих по стълбите,Д-р Робъртс.
-Как сте д-ре,нося на Ема храна и нещо за пиене?!-той ме погледна толкова лошо,все едно,че ще ме убие всеки момент.
-Как може да си толкова,нахален.Тя плаче,не спира,не можем да я успокойм,попитах я,а тя ми каза,че е влюбена в теб,а ти не си ѝ казал,че имаш гадже!-каза той,прав е.
-Вижжж...тя не ми е гадже!Тя е лепка!-казах му аз.
-Да бе изобщо,защо тогава ти се е натискала?!-попита ме той,таккааа ами бях с нея,ама я зарязах заради себе си,не звучи егоистично нали?!
-Просто не ме оставя на мира,спря за момент,и ето я сега.-казах аз и му.
-Виж,момичето не заслужава това,трябва да и дадеш време и пространство,а относно това момиче,кажи на Ема,тя заслужава да знае истината,въпреки че тя ми каза да не те пускам,ще те пусна!-Робъртс е толкова справедлив винаги мисли за другите,а сега ще спаси мен,защото загубя ли Ема,губя всичко.Отворих вратата,Ема беше обърната към прозереца сякаш знаеше,че съм аз.
-Ема!-казах аз почти шепнейки.
-Какво искаш?!Да не би гаджето да те ядоса?!-тя беше толкова наранена,сякаш съм я измамил,трябва да ѝ кажа истината.-Може ли поне да ти обясня?!-попитах я аз,тя се обърна,очите ѝ бяха зачервени,имаше кръгове под очите и изглеждаше толкова изморена.
-Не виждам смисъл,но давай?!-каза тя.
-Мина не ми е гадже!-първо казах аз.
-Ооо не изглеждаше така!-каза тя,и леко повиши тон.
-Може ли да продължа,тя не ми е гадже,бяхме преди години,тя беше от тези готините момичета в училище,запознахме се и аз я харесах,тя също,ходихме няколко месеца,зарязах я заради себе си,не се чувствах добре с нея,след това тя започна да ме следи,да казва на момичетата с който бях,че съм с тях само заради с*кса,направи ми гадна репутация,за да се отърва от тази репутация трябваше да спа с нея когато тя пожелае..иска само това,а ако не го има ще те нарани няма да го позволя.....

The impossible one H.SDonde viven las historias. Descúbrelo ahora