Capitolul 12

2K 254 20
                                    


                                                               Capitolul 12


                A închis ușa în urma prietenei sale din timpul facultății și copleșită de ultimele evenimente din viața sa, ochii i s-au umplut de lacrimi. Ceva nu era în regulă cu ea. Nu-și făcuse apariția în viața lui Alexander cu intenții bune, dovedindu-și iubirea inexistentă sau să reînoade prietenii vechi și expirate. A zâmbit amar, având în continuare lacrimi în ochi și a privit imaginea din fața sa, întregul oraș construit din beton și fiare, exact cum și ea era reconstruită din bucățile strânse de pe podeaua din lemn din camera de cămin, de acum mai bine de șapte ani de zile. Nu era fericită și nu avea să știe dacă va fi vreodată până nu avea să oprească izvorul de ură din interiorul ei. De astăzi, ura câștigase în defavorea iubirii.

- Jo!

                A apăsat butonul telefonul pentru a o chema pe secretara personală și a încercat între timp să-și refacă machiajul. Nu putea să dea dovadă de neputință în fața oamenilor săi.

- Domnișoară Green!

                Femeia mică de înălțime și-a făcut apariția în birou, ținând între degete un dosar din carton.

-Vă pot ajuta cu ceva?

-Da, Jo! Dacă cumva domnișoara Samantha mă va căuta zilele următoare la birou, aș dori să păstrezi distanța, dacă înțelegi...

                Femeia brunetă a șoptit, iar Jo a aprobat-o dând din cap. De ce să mintă? Femeia din fața ei îi transmitea prin toți porii superioritate și reușea să-i dea fiori doar când se gândea că la rândul său, dosarul personal făcea parte din teancul de dosare de pe birou. Nici măcar faptul că era secretara sa personală nu-i mai încălzea inima. Fata aste venise aici să dărâme totul în calea sa, citise cu atenția asta în ochii săi din momentul în care colega sa îi transmise intenția doamnei Green, privind eliberarea unor locuri. O speria. La cei 35 de ani ai săi, tânăra din fața sa o făcea să-și simtă propria teamă cum o înghițea ușor, ușor, asemenea unui uragan ce înghițea totul în calea sa.

- Cu siguranță, domnișoară Green.

                  A aprobat-o și dând din cap a părăsit încăperea cât mai repede. Ce urmărea de fapt domnișoara Green? Oare domnul Hill știa ce se întâmplă aici? Cel mai probabil nu, întrucât o lăsase pe dumneaei la conducere și nu pe fiul dânsului, Alexander Hill. Ceva nu mirosea a bine, nici ce făcea domnișoara Green, nici relația dintre ea și domnul Alexander.

- Jo, domnișoara Green este în birou?

                  Vocea domnului Caleb a făcut ecou în mintea femeii blonde, iar ea doar l-a aprobat dând din cap. Fără măcar să bată în bucata din lemn, bărbatul brunet e deschis ușa forțat, lăsând-o să se izbească de peretele opus, ca mai apoi să o închidă la fel de agresiv în urma sa. Nici măcar nu voia să-și imagineze ce se întâmplă dincolo de cei patru pereți. Știa oricum că domnul Caleb va fi izgonit din împărăția Hill fără să clipească, el nu avea habar cu cine se lupta acum?

- Măi, măi, măi! Tânără firavă și cu suflet bun s-a transformat într-o vrăjitoare?

                    Pe neașteptate, Faith se trezise în fața sa cu ultimul om cu care ar fi trebuit să discute problemele acestei firme. Și-a rostogolit ochii într-un mod agasant atunci când i-a auzit vorbele și s-a relaxat și mai bine pe scaunul din piele.

'' Beautiful monster ''Where stories live. Discover now