Capitolul 2

7.3K 668 43
                                    

                                                   Capitolul 2

    Ușa a fost deschisă cu piciorul, iar doamna Green și-a făcut apariția din spatele bucatei din lemn. A pătruns în sufragerie în speranța ca ea să fie acolo, dar fără pic de noroc, ea nu se afla aici. Și-a lăsat geanta din piele pe canapeaua poziționată în centrul încăperii și a făcut câțiva pași spre biroul principal. Cel mai probabil acolo o va găsi, întotdeauna e acolo. S-a grăbit spre ușa care ascundea biroul cel mai mare din casa imensă și a bătut doar o singură dată în lemnul robust. Ușa s-a deschis, iar pe scaunul biroului se afla ea butonând tastele unui laptop. Cel mai probabil trimitea vreun e-mail cuiva, nici acasă nu poate să stea fără să-și bage capul pe undeva. Așa e din totdeauna sau poate nu din totdeauna.

- Și unde e șampania? Întrebarea a luat-o prin surprindere pe tânăra care deja închisese laptop-ul, lăsându-l în voie pe birou. S-a ridicat brusc în capul oaselor și a zâmbit în momentul în care dădu-se ochii cu doamna Green, mătușa ei.

-  E la rece. Ea a vorbit, iar sunetul vocii ei, nu mai era la fel. Nici fizic nu mai arată la fel, părul ei brunet acum îi trecuse de mult de șolduri, deși îl mai tunse de câteva ori, ochii verzi, acum erau neclari și încețoșați, așa au devenit cu timpul, nu știe ce i-a schimbat așa, durerea din interiorul ei sau dorința de-a demonstra că se poate.

   Doamna Green s-a apropiat ușor și a lăsat dosarul numit Hill pe birou, acolo se aflase prima lor reușită, cea de-a intra în lumea lor. De acum va urma partea cea mai grea, cea de-a le câștiga încrederea. Au pășit amândouă spre sufragerie lăsând dosarul cu pricina pe bucata din lemn.

- L-am văzut. Vocea mătușii Victoria se auzi în fundal, iar ea doar a ridicat ușor din sprâncene. – Pare diferit din ce mi-ai povestit tu. Narațiunea continuă, iar tânăra domnișoară a dat ușor din cap. – Pare genul ăla de bărbat serios, dar se asemenea foarte frumos și stilat, oh, și da, i-am cunoscut și soția. Momentul în care cuvântul soție a fost pronunțat și paharul de șampanie a făcut contact cu gresia albă de pe jos.

   Ai mei mi-au găsit pe cineva și ne vom logodi curând. Cuvintele îi mișunau prin minte, mâncându-i și ultimul gram de rațiune. A lăsat sticla de șampanie pe masa transparentă și a zâmbit amar. Doar s-a termina Faith, la dracu, s-a terminat! Mergi mai departe, eu asta voi face, voi avea lângă mine o femeie demnă de mine! Cineva de același nivel! Nici măcar nu te-am iubit, Faith!  Cuvintele îi înțepau pieptul consecutiv și a lăsat ca mâna dreaptă să-i treacă agresiv prin părul lung, lăsat în voie pe spate. Nici măcar cuvintele  E vorba de afaceri, Faith, e vorba doar de-o căsătorie din interes., nu o făceau să-și ia gândul de la planul ei, el era încă cu ea.

- Faith, știu că doare! Dar vom reuși, gândește-te, uită-te, suntem din ce în ce mai aproape de ei. Doamna Green a vorbit încurajator, iar ea a trimis săgeți cu privirea, nu o durea, era vorba de amărăciune creată în sufletul ei datorită lor, datorită familiei Hill.

- Nu-l iubesc, n-o mai fac din momentul în care mi-a zdrobit inima și a plecat ca un laș nenorocit din camera de cămin. Mătușă Victoria, o să-l nenorocesc!O să-i nenorocesc pe toți! Ea și-a promis și și-a luat un alt pahar în care și-a turnat șampanie. – În cinstea reușitei noastre! În cinstea a ce va urma! Tânăra fată a închinat, zâmbind amar în urma gândului că totul va fi cum vrea ea.

   S-a așezat greoi la biroul tatălui său și-a privit în gol, cât de curând îi va lua locul, responsabilitățile și răspunderile. Doar gândul că nimic din ce are în viața actuala, nu este ce și-a dorit vreodată cu adevărat îl mănâncă prin interior, asta se întâmplă deja de mulți ani. Ușa biroului s-a deschis dezvăluind-o pe soția sa, Chelsea, sunt căsătoriți de aproape 7 ani și nici măcar în ziua de azi nu a ajuns s-o iubească cum ea o face. Tânăra blondă a zâmbit și s-a așezat pe brațele lui. Fără măcar să se opună îi înconjoară talie și-o ține involuntar, face asta fără să vrea și nici măcar nu se mai forțează, s-a obișnuit.

'' Beautiful monster ''Where stories live. Discover now