Capitolul 4

5.6K 563 20
                                    

                                                    Capitolul 4

    S-a așezat în fața oglinzii în timp ce doamna Jean îi retușa rochia pe care avea de gând s-o poarte în acea seară. Seara care va avea loc peste doar 6 zile, cât de repede trece timpul și cât de dureros este uneori. Atât de dureros încât nu mai ești cum erai înainte, iar acest lucru este pentru totdeauna. A zâmbit amabil doamnei care a terminat de retușat rochia roșie, ca mai apoi să-și încalțe pantofii cu tocuri. Cu acești pantofi va călca în picioare lumea familiei Hill. Până acum planul a mers ca pe roate și nimeni nu ar fi crezut că totul va decurge așa bine. A lăsat firma din Londra pe mâinile unchiului său și a unui membru important și bine cunoscut din consiliu. Nimeni nu-i va duce lipsa, mai ales că va supraveghea totul de la distanță, să zicem că va lua o mică vacanță. Ce va face ea firmei Hill va fi  doar un hobby.

       Cu toate astea telefonul mobil se pare că a luat-o razna, timp de minute bune tot se aude în fundal, iar răbdarea ei este pusă la încercare. Își ia în cele din urmă halatul peste pielea ei albă și-și trage geanta mai aproape. Scoate telefonul, observând că pe ecran se află numele secretarei ei, Amanda. Cel mai probabil are vreo întâlnire de care a uitat sau are nevoie de vreo semnătură, ceva.

- Spune, Amanda!  ordonă în momentul în care își duce telefonul la ureche și panica din capătul celălalt al firului își face prezența doar prin respirația grea și zgomotoasă a Amandei. - Amanda? se asigură că tânără fată încă ține receptorul în mână, însă respirația încă se aude în receptor.

- Oh, da, mă scuzați, domnișoară Brooke, voiam să vă anunț că tocmai au sunat cei de la revista ” Queen ”, doresc să oferiți un interviu pentru numărul din această lună care ar trebui publicat până peste 3 zile.  Voce i se sparge în receptorul telefonului, dar încearcă să continue. - Dar cum dumneavoastră nu acordați interviuri am vrut să refuz esențial, dar m-am gândit să vă consult pentru orice eventualitate. Îi comunică.

    Preț de câteva momente s-a retras în spatele unui paravan pentru a gândi la rece. ” Queen ” e una sau poate chiar cea mai importantă revistă din America de Nord, e o șansă pentru a-și pregăti și mai bine terenul. De-a se face cunoscută în lumea afacerilor din Houston și așa cei mai importanți oameni ai Americii au oferit un interviu acestei reviste.

-  Amanda, îi vreau mâine în biroul meu înainte de ședința cu domnul Dylan, bine? Am doar 30 de minute pentru ei. Își informează secretara ca mai apoi să-și continue treaba lăsată baltă acum câteva minute. Și-a așezat rochia roșie pe umeraș și i-a înmânat-o doamnei Jane care stătea pe un scaun lângă biroul ei. Și-a așezat de asemenea și pantofii negri în cutie, ca mai apoi să adauge simplu și subit. – Rămân. Ceea ce a stârnit mulțumirea frumoasei doamne așezată pe scaunul maro.

    Tânărul brunet a ieșit din lift grăbit, având ca și prioritate drumul spre biroul său. Uitase un dosar important care îi lipsea tatălul său, tocmai acum când ședința avea să înceapă peste doar 10 minute. El trebuia să fie de asemenea prezent, doar este director adjunct, de asemenea și soția lui, Chelsea care era foarte încântată de rochia care și-o alesese pentru evenimentul de peste doar câteva zile. Drumul lui își avea cale chiar prin fața biroului ei, unde pe ușă scria D-na Brooke Green. De ce numele îi inspira acel sentiment de te cunosc de-o viață, îl auzise undeva, îl știa și chiar poate în pronunțase undeva o singură dată.

    Atenția i-a fost atrasă de către tânăra domnișoară ce trecea prin fața lui dorind să intre în birou, dar nu înainte să-l salute respectuos. Avea în brațe o vază cu un buchet impresionant de lalele, lalele albe.

'' Beautiful monster ''حيث تعيش القصص. اكتشف الآن