Capitolul 6

4.9K 572 18
                                    

                                            Capitolul 6

  - Pe la ora 7, cam pe la ora aia vom fi prezenți.

   Tânărul Alexander dezvăluie în timp ce parchează mașina și oprește radioul. Tocmai ce discuta cu Caleb, cel mai bun prieten al său ultimele detalii pentru ziua de mâine. Ceva îi spune că mâine nu va fi doar o zi obișnuită, are un sentiment că ceva se va întâmpla. A deschis portiera, ca mai apoi să închidă apelul către prietenul său, nu înainte de-aș lua la revedere de la el. S-a grăbit spre scările ce duceau spre intrare și fără prea multe indicații scoate cheia și-o introduce în ușă.

    Ceasul indica de ceva timp peste ora 23:00, cel mai probabil Chelsea doarme. A privit holul de la intrare pustiu ce zăcea în întuneric și a ales să mai poposească câteva minute în fața TV-ului. S-a lăsat greu pe canapeaua rece și a butonat telecomanda absent, mintea lui nu era la emisiunile de divertisment. Cu greutate, după vreo alte cinci minute, aruncă telecomanda lângă el și pornește spre dormitorul matrimonial.

     A deschis ușa tăcut și a înaintat ușor leneș spre patul dublu din cameră. Ea îl aștepta deja, întinsă pe cearceafurile din mătase negre. Împarte această cameră cu ea de mai bine 7 ani, dar știe și simte că nu a dezvoltat sentimente puternice pentru ea. Nu simte mare lucru în preajma ei, s-a obligat s-o iubească, și-a obligat inima s-o iubească, însă fără vreun răspuns afirmativ. S-a oprit în centrul camerei și a privit femeie din mijlocul patului. Părul blond buclat era împrăștiat pe toată perna, iar o bucată de cearceaf o acoperă până la mijloc. Și-a convins se asemenea piciorele să se împingă aproape de ea, dar a omis drumul și a deschis ușa băii.

    A pornit apa și s-a înecat în singurătatea unui duș ușor rece. Golul din stomac nu avea să se umple cu nimic, băutură, mâncare sau dragostea lui Chelsea. Simte ceva ca și cum rănile se redeschid. Se lasă pe gresie și-și strânge părul brunet într-un pumn agitat. Buchetele de lalele văzute aproape în fiecare zi timp de o săptămână îl macină prin interior. Ele i aduc aminte de ea, doar ei îi plăceau buchetele de lalele albe la nebunie, era așa extaziată când le primea de la cineva. Nu dorea nici un buchet de trandafiri roșii prin acre să i se demonstreze dragostea, era o simplitate atât de perfectă.

   Și-a înecat mirosul pielii ei din ce își mai aducea aminte în momentul în care și-a dus prosopul alb pe față, ștergându-și umezeala. Și-a tras pantalonii pe el și a intrat din nou în camera unde dormea cu Chelsea. A dat cu ochii de ea în timp ce femeie blondă torcea ca o pisică și a închis ochii brusc la vederea ei.

- Iubire, ai venit!

    Vocea subțire i-a zgâriat timpanul și a înaintat dând din cap spre patul matrimonial. Imediat a fost atins de soția lui, iar el s-a scufundat, parcă ascunzându-se, în cearceaful din mătase. Și-a dus podoaba capilară pe pieptul său, iar pieptul său a coborât brusc în urma unei respirații bruște.

- Mâine este petrecerea și o să facem cunoștință cu noua asociată.

     Se pare că ea avea chef de conversație, de tot îl agasă cu diferite chestii. Știa ce mâine este, doar nu degeaba tatăl său l-a băgat la consiliul împreună cu restul angajaților timp de trei ore. S-au pregătit intens pentru noua asociată, cineva cu potențial, care  va ridica această companie la nivel mondial, tata are atâta încredere în ea. Deși din ce auzise domnul Hill nu a stat la discuție cu ea decât de 2 ori față în față și prin telefon de câteva ori. Cică de restul lucrurilor importante s-a ocupat mătușa ei, Victoria Green.

'' Beautiful monster ''Where stories live. Discover now