Capitolul 5

5.3K 536 24
                                    

                                  

                                                 Capitolul 5

 

    Ușa biroul s-a deschis brusc, și fără nici măcar un avertisment, tânăra s-a afișat în fața lui. Purta o rochie de-un verde smarald căzută până aproape de genunchi, lăsând ca părul buclat, auriu să-i cadă în valuri pe umerii lați. Purta la gât un colier pe care i l-a oferit acum doi ani, chiar de ziua ei de naștere. Este genul ăla de femeie sofisticată și elegantă care ar da oricând o bijutierie ieftină pe un smarald scump. Este genul ăla de femeie care pierde ore în șir în mall doar pentru a da banii degeaba pe orice lucru inutil, dar doar s[ dea bani. Ori vizitează cele mai scumpe și celebre case de designer pentru o rochie extravagantă cu care să facă ravagii pe la diferite evenimente.

     Ea însă nu era așa. Era, era genul ăla de fată cuminte care prefera o carte în locul unei bijuterii de mii de euro și ar fi dat oricând tocurile elegante pe-o pereche de teniși spălăciți. Iubea asta la ea, iubea tot ce ținea de ea. Era perfectă așa, cu cărțile ei și nopțile pierdute sau când o ținea în brațe până târziu deoarece citea și nu voia s-o deranjeze. Iubea orice lucru făcut de ea. Încă ține minte prima și ultima ei aniversare alături de el. Încă își aduce aminte cum tot o întreba ce i-ar plăcea de ziua ei. Ea tot repeta că nimic, iar el o contrazicea spunându-i că-i va lua el ceva. Fata brunetă s-a opus drastic cadourilor scumpe și așa a sfârșit prin a-i duce un buchet imens de lalele și ultimele volume ale Margaretei Mitchell.

    E ciudat atunci când tot ce ține de ea este la trecut. Urăște când știe că ea nici măcar nu mai face parte din viața lui. Însă știa atunci când a izbit ușa căminului și când i-a aruncat acele cuvinte grele, că ăsta e biletul lui spre o lume departe de ea. Și e dureros când vorbește despre ea fără ca nici măcar prezența ei să-i mai aline dorul, e chiar dureros.

-Ai văzut cine a apărut numărul actual al revistei ”Queen.” ? Întrebarea soției lui a venit pe nepregătite ca mai apoi să-i fie așezată în față fabuloasa și celebra revistă condusă de Mark Queen. Ochii i-au căzut pe marele titlu din centrul revistei ” Interviu în exclusiv cu tânăra femeie de afaceri Brooke Green. ” Pe copertă însă era o poză, cel mai probabil din cadrul firmei pe care o are în Londra cu foarte mulți oameni, probabil angajații ei.

   Și-a făcut curaj și a căutat cu privirea o tânără în floarea vârstei, dar fără mic de noroc, a găsit doar femei  de peste 40 de ani. A deschis ușor revista lăsând primele pagini să-i treacă prin fața ochilor. Peste tot scria numele ei, Brooke Green, vestita Brooke Green. Titlul parcă era gravat, scris în alb cu un contur negru spectaculos, scria mare: INTERVIU EXCUSIVIST CU BROOKE GREEN.

” Toți englezii au auzit cine-i Brooke Green și nu doar ei ci și întreaga America. Vestita femeie de afaceri care s-a lansat în lumea afacerilor de la o vârstă fragedă și care a ridicat în picioare un adevărat imperiu al familiei Green și conduce una dintre cele mai importante companii din Europa. Azi, doar în acest interviu în exclusivitate pentru revista Queen, domnișoara Green face adevărate dezvăluiri. ”

” Revista Queen : Toată lumea a auzit de vestita Brooke Green  și ce a reușit să facă ea de la o vârstă fragedă în lumea afacerilor. Ce crezi despre tot ce se spune despre tine? Ce nu este adevărat despre tot ce vehiculează?

 Brooke Green. : Lasă-mă, te rog, să folosesc expresia: NU TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ. Lumea poate să creadă ce dorește despre mine, dar nu înseamnă că tot ce se aude este și adevărat. Și ai folosit acest termen vestită, nu mă consider o persoană vestită, știi când cineva e vestit, când el simte asta. Iar eu nu simt asta și nu pentru că nu mi s-a demonstrat ci pentru că am ceva de demnstrat cuiva, apoi chiar cred asta. 

'' Beautiful monster ''Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang