3. 7: Направи нещо по дяволите! (част 3)

749 81 26
                                    

Гл. Т. На Джаксън

  С Бела стояхме на дивана и мълчахме. Беше шест сутринта, а аз бях много ядосан. Ами ако беше преспала с някой? Тогава се чу отваряне на вратата.

— Джулия не искам да съм тук!!! — Този глас ми се струваше познат.

— Не мога да повярвам, че още от сега си се надрусала... ЛЕКСИ ПРЕСТАНИ! — Джулия изкрещя. Аз и Бела веднага изтичахме до коридора, за да станем свидетели на целувка. Видях как Бела отива до момичето и го тупа по рамото. Лекси се обърна и посрещна юмрука на чернокоската. Лекс падна на земята, а аз се засмях.

— Какво стана туко що? — Попита ядосано Бела с ръце скръстени пред гърдите.

— Нищо, кълна се! Тя просто взе нещо и не можах да намеря Джесика и затова просто я доведох. Тя просто не е на себе си. Малко е депресирана. — Опита се да обясни брюнетката. Бела отвори уста, но аз най - безсрамно я прекъснах.

— Я дай назад! Не си могла да намериш Джесика? — Попитах малко по гневно.

— Ами снощи играхме на „Истина или предизвикателство?” и Хари я взе със себе си. — Изкърцах със зъби. — Поне се облече. — Опита се да ме успокои тя.

— БИЛА Е ГОЛА?

— Това май не трябваше да го казвам.

— А беше ли пияна?

— Амии.... — каза тя пискливо. Ако беше възможно от ушите ми щеше да излиза пушек. — Сигурна съм, че нищо не е станоло. Все пак това е Джесика. Не може да ти изневери. И то с оня идиот. — Отново заговори успокоително.

— Тогава защо още я няма?

— Може би още спи....

— В къщата на Хари! — Бях толкова ядосан. — Дори може да са в едно легло, а тя да е гола!

— Имай малко вяра в Джесика. Нали това е най - важното в една връзка? — Попита мило. — Аз вярвам на Бела.

— Аз пък не. — Намеси се и другото момиче. Джулия я стрелна с поглед. — Какво? Туко що те видях да се лигавиш с тази. — Тя посочи припадналото момиче. Не знаех, че може да удря толкова силно. По добре да не я ядосвам.

— Сега говирим за мен! Тя ме сбърка с Крис. Не й го натяквам, но ние сме различни. Аз никога не бих я сбъркал с теб.

— Слушай Джаксън! В момента говориш за сестра ми. Това че до сега не съм го правила, не ми пречи да те зашлевя и изхвърля. Джесито преживя много и е нормално, че искаше да няма проблеми и да е щастлива. Така че си затваряй тиквената уста, за да не я затворя аз! — Каза заплашително и присви очи.

Life's A LotOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz