0.4

448 24 14
                                    

Şarkı: He Is We-- I Wouldn't Mind

Medya: Melis'in Gelinliği

"Kardeşimle evlenmek istemediğini görebiliyorum Doruk,asıl sorun ise," yutkundu.

"Gay olmana rağmen neden onunla evlenmeyi kabul ediyorsun?"

Şok olmuş halimi görmemesi için başımı önüme çevirdim,bacaklarıma bakıyordum.Bir cevap vermem gerekiyordu.Ona döndüm ve "Gay olduğumu da nereden çıkardın?" dedim,ikna olmasını bekleyerek.

Gülümsedi,sadece aptal -onda çok tatlı duran-bir gülümseme."İnsanları kandırmaya çalışma Doruk,hele beni asla.Anlarım."dedi "Ve anladığımda güzel şeyler olmaz.".Bu sözleri bana bakmadan,piercingiyle oynayarak söylemişti ama bana bu havalar sökmezdi,en azından sökmemeliydi.

"Kendine fazla güveniyorsun Mert,insanlara aptalca iftiralar atmak güzel bir şey değil."dedim.Ağırlığımı koyduğumu düşünüyordum,tam bir ağır ağabey ama(!)Mert gülümseyerek bana döndü,ah,hayır öyle bakma.

Yaklaştı,aramızda iki-üç parmak mesafe vardı ya da öyle bir şey -şu an bunu hesaplayabileceğimi sanmıyordum- ve gözlerimin içine bakıyordu,hayranı olduğum siyahlarla.Siktir,bu çocuk fazla etkileyiciydi.

"Demek gay değilsin,o zaman neden heyecanlanıyorsun?Neden gözlerinin içine her baktığımda kesik kesik nefes alıyorsun?"dedi ve ani bir hareketle elimi tuttu,hayır aslında bileğimi tutmuştu.Biraz bekledi.

"Nabzın,birazcık hızlandı ha?" dediği anda bileğimi onun uzun parmakları arasından kurtardım."Kardeşini bir gayle evlendirmeye çok meraklısın galiba,gay olduğumu düşündüğüne göre bizim evlenmemize izin vermemen lazım."dedim.Biraz uzaklaştı,ve ufak çapta bir kahkaha attı.

"Gay olduğunu kabul ediyor musun yani?" dedi,"Kabul edersem bu evlilik saçmalığından kurtulabilecek miyim?"dedim.Elini çenesine koydu ve biraz düşünür gibi yaptı.

"Ah,üzgünüm pek sanmıyorum."dedi."Ama gay olduğunu duymak güzel olabilirdi." manyakça bir gülümsemeyle söylemişti bunu."Derdin ne senin?!" diye bağırdım,dükkanda görevli olan kadının bize dönmesiyle sesimi alçaltmam gerektiğini anladım.

"Psikopat mısın sen ya,kardeşini bir gayle mi evlendirmek istiyorsun?Neden gay olduğumu duymak istiyorsun?" dedim kısık bir sesle.Gay olduğumu o an söyleyebilirdim ama bu evlilikten kaçarım olmadığını öğrenince çoktan bundan vazgeçmiştim.

"Psikopat falan değilim.Sadece bu ilk tanışmamız değil Doruk."dedi.Bu çocuk beynime işkence çektirmekten başka bir boka yaramıyordu şu an.O an Melis'in sesini duymamla tanrıya şükürlerimi ilettim.

Melis üzerindeki gelinlikle acayip farklı duruyordu,dün akşamki Melis'ten eser yoktu.Eğer hetero olsaydım dibim düşmüştü şu an ama ben gelinliğin detaylarını inceliyordum.Yalnız harika bir kesimi vardı,bunu beğenmiştim.

"Nasıl olmuşum?" diyen Melis'e karşılık ayağa kalktım,onun elinden tuttum ve etrafında döndürdüm.Mert bana küçümseyen bakışlar atıyordu,umurumda değildi.Melis'e gelinliği çok beğendiğimi söyledim.

"Bence diğerlerini denemene gerek yok bunu alalım." dedim.Melis ve annem kısa bir bakışmadan ve fikir alışverişinden sonra kabine geri döndüler.Melis kendi kıyafetlerini giymiş bir şekilde kabinden çıktı ve gelinliği bana verdi.Ben de parayı ödedikten sonra yüklerimize bir poşet daha ekleyip hep birlikte dükkandan çıktık.

---- ---- ---- ----

Mert ve Melis'i evlerine bırakıp,evimize dönmüştük.Yemin ediyorum ayaklarıma kara sular inmişti ya.Anasını satayım evlendiğim yetmiyormuş gibi bir de düğün yapılıyordu ve bunlar da yetmezmiş gibi düğün hazırlığı da benle birlikte yapılıyordu.Sikeyim!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BENİMSİN ! (boyxboy)Where stories live. Discover now