hoofdstuk 1

814 16 3
                                    

Mandy:
"Mam? mammm!?" ja? " Ik ga werken! " Is goed lieverd succes! "dankje" ik geef me moeder een kus op haar wang en loop de deur uit naar mijn scooter. Fuck me scooter is bijna leeg zeg ik in mezelf. Ik stap op en rijd weg naar de appie als ik aan kom zet ik me scooter neer opslot en loop naar binnen. Ik begroet Mariella die ook aan het werk is en loop dan naar de kantine. ik stop mijn spullen in me kluis, trek me trui aan en stop me lange blonde haren in een staart. "ready" zeg ik. " dat is mooi" hoor ik Justin zeggen, ik moet lachen net als hem. "alles goed" vraag ik. "ja goed met jou ook" ja zeker" antwoord ik. Wat kan ik liegen zeg na alles wat er met Jason en mij is gebeurd ik snap niet dat hij mij uit het niets me dumpt, ik voel me vreselijk en kan elk moment in huilen uit barsten maar dat laat ik aan niemand merken, niemand mag weten hoe rot ik me voel. " kom je of blijf je hier niks doen " zegt Justin dan ongeduldig. we lopen samen de kantine uit. "eerste pad" zegt Justin. "Oké komt goed" Zeg ik. "je moet alles gevuld hebben voor 7 uur" zegt Justin als hij weg loopt. "natuurlijk dat kan er ook nog wel bij" mompel ik in mezelf. Aan de slag dan maar! Als ik alles klaar heb staan begin ik met de schappen te vullen met me gedachtes geheel ergens anders. Ik denk alleen maar aan Jason, ik hou nog steeds van hem ik haat het ! Vanavond komt hij natuurlijk ook mee, maar ik negeer hem, ik ga gewoon gezellig doen met Fenna, Rachel en Gabriella. Al word het lastig want Jason flowt alweer met een ander. Ik word uit mijn gedachten gesleurd iemand tikt op me schouder ik kijk om in 2 heldere blauwen ogen, ik blijf er naar staren en de jongem blijft ook naar mij staren, "uhhmm" zegt de jongen dan. "uh ja wat kan ik voor je doen?" Vraag ik bloozend. "Waar ligt de satésaus?" " Loop maar even mee" ik wijs het aan en wil dan weer weg lopen als de jongen iets aan me wil vragen. "hoe heet je?" Ik kijk hem weer diep in zijn ogen aan en antwoord dan snel "mandy". "Mooie naam ik heet Kaj" Ik schud met de hand. Ik kijk hem helemaal na het is echt een knappe jongen en volgens mij ken ik hem ergens van."Heb je misschien zin om binnenkort iets leuks te doen? " onderbreekt Kaj mijn gedachten. "ja leuk" "Zaterdag half 8 bij Café Lust?" "tot dan" zeg ik. Ik loop weg en ga verder met me werk, ik moet nu wel gaan opschieten...

Fenna:

Ik plof neer op de bank, yes weekend! mompel ik. En ook nog is lekker een weekend lang Home alone. Kunnen we gezellig met ons groepje feestje bouwen. ik trek mijn shirtje aan met een broek waarbij je net me enkels kan zien, doe mijn make up goed en doe dan mijn pizza in de oven. nog even snel eten voor de rest komt. Ik heb net de laatste hap door geslikt als de bel gaat. Ik loop naar de deur en doe open. Hey rachel en Nick kom binnen zeg ik. Nick en rachel lopen naar binnen, nick probeerd gelijk goede muziek op te zetten. ik plof neer op de bank naast rachel en begin een gesprek.

Gabriella:

Samen met Jason loop ik nog even snel naar de appie om wat zakken chips te halen voor vanavond. We zien Mandy werken maar Jason loopt door. Ik zeg even hey tegen Mandy en vraag hoelaat ze komt." ik kom gelijk uit me werk naar Fenna toe" antwoord ze. "oké tot zo" Ik loop achter Jason aan als ik ineens op bots tegen een jongen ik val neer op de grond. En kijk dan om hoog.  Ik kijk in 2 bruine ogen, ik kijk hem na hij is niet zo groot en heeft zwart haar, hij ziet er lief uit. Dan onderbreekt hij mijn gedachten en steekt een hand naar me toe. Ik pak zijn hand en sta op. "Oh mijn sorry "zeg ik dan. Zijn hele shirt zit onder de koffie. "Geeft niet joh voor zo leuk meisje als jou maak ik me niet druk over mijn shirt" Ik kijk hem blozend aan. "Jai" zegt hij dan. "Gabriella " zeg ik en ik schud zijn hand.

"hoe kan ik het goed maken" vraag ik. Naast hem staat nog een blond jongen zeker niet lelijk. "kaj" zegt hij dan en ik schud ook zijn hand. Bel me is zegt jai dan en hij geeft me een kaartje en geeft me een knuffel, "ik moet gaan" zegt hij." oké ik bel je" zeg ik. en loop snel naar Jason die al bij de kassa staat we rekenen af en lopen naar Fenna's huis.

happy life ( b brave fanfiction )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora