hoofdstuk 2

721 14 1
                                    

Sascha:

Ik loop door de winkel straat als ik een meisje zie schelden tegen haar scooter. Ik kijk naar haar ze kijkt ook naar mij. "Kan ik je helpen?" Nou hij is leeg" antwoord ze. Ik kijk haar recht aan en schrik dan. "Nee...."wat? vraagt ze. b-ben jij...M-mandy. Ze kijkt me verbaasd aan. "Sascha?" vraagt ze. "jaaa" Ik omhels Mandy "ik heb je zo gemist" ik jou ook" Na onze vakantie hebben we elkaar nooit meer gezien we waren samen op vakantie geweest ontmoeten een jongen waar we allebei op vielen, daardoor kregen we ruzie. " E-er is toch geen probleem meer tussen ons?" vraagt ze aan me. " nee joh dat is verleden tijd, nieuwe start, ik heb je gemist meid!" Ze lacht naar me en ik lach terug. "shit" wat is er" vraag ik. "Me scooter is leeg en ik had afgesproken met vrienden" Zet je scooter hier neer en goed opslot ik breng je wel, ik heb ook een scooter" oké " zegt Mandy blij. Als we aan komen vraagt Mandy of ik mee ga "oké leuk!" antwoord ik blij.

Fenna:

We zitten met ze alle aan tafel een beetje te drinken. Mandy is er nog steeds niet, ik maak me wel een beetje zorgen, ze neemt haar telefoon ook niet op. De muziek staat kei hard en gabriella is aan het dansen met rachel. "gaat het" onderbreekt nick mijn gedachten "ja prima" kom dansen zegt hij dan, ik loop met hem mee naar het midden van de kamer en begin te dansen. Ik schrik me kapot als iemand kei hard op het raam klopt. Mandy!! zeg ik blij. Ik ren naar de deur en doe hem open. "Heey, ik maakte me zorgen je nam je telefoon niet op" zeg ik opgelucht en omhels haar. "ja sorry die stond op stil en mijn scooter was leeg, dit is Sascha ik ken haar nog van vakantie en ik wou dat ze mee ging" Gezellig" zeg ik. En ik schud Sascha haar hand. Samen lopen we naar binnen begroeten iedereen en beginnen te feesten.

Rachel:

Ik ben aan het dansen met Dennis als ik me ineens heel erg misselijk voel. Ik ren de kamer uit naar be badkamer en begin over te geven. Even later staat Gabriella in de deur opening, "gaat het wel" ja het gaat" ik probeer weer omhoog te komen maar val bijna neer, ik kan me nog net vast pakken aan het muurtje. "hoeveel heb je op?" Niet zo veel volgens mij, ik voel me gewoon niet zo lekker" Even later staat ook Fenna in de deur opening. "Ga anders even in me bed liggen" zegt Fenna. Ja, ja oké dat is beter. Ik kruip Fenna's bed in maar doe geen oog dicht. Dan komt Dennis naast me zitten. "hoe voel je je?" gaat wel hoor" Dennis buigt zicht naar voren hij probeerd me te zoenen. Ik duik weg, "nee Dennis!" hij kijkt me verbaasd aan. " waarom niet?" je bent een vriend meer niet dat heb ik al zo vaak uitgelegd ,ik ga met me rug naar hem toe liggen en na een tijdje gaat hij weg. en val ik langzaam in slaap.

Mandy:

Ik sta met Sascha te dansen als ik Jason zie hij kijkt heel de tijd naar me en komt dan naar me toe, "heey" hey" zeg ik. Heel langzaam duwt hij me naar een hoekje, hij weet dat ik aardig wat op heb, hij buigt zicht naar voren om me te proberen te zoenen ik wil hem weg duwen maar dat lukt niet, Ik begin te gillen, "laat me gaan" iedereen kijkt op maar Jason heeft me al los gelaten iedereen kijkt verbaast. "wat is er" vraagt Fenna. Huilend loop ik haar huis uit. Fenna wilt achter me aan komen maar word tegen gehouden door Jason, Jason gebruikt me alleen maar zeg ik huilend. Ik..ik bel kaj, hij heeft me zijn nummer gegeven voor die weg liep. Ik tik zijn nummer in en hoor hem over gaan. "hoi, met kaj" h-hey k-kaj" wat is er?" kan ik naar je toe komen?" uh, ja weet je waar ik woon?" nee" Hij geeft zijn adres en hangt dan op, ik pak Sascha's scooter en rijd er mee weg..

happy life ( b brave fanfiction )Où les histoires vivent. Découvrez maintenant