hoofdstuk 8

541 11 2
                                    

Fenna:

Eindelijk thuis, na een hele dag in de dierenwinkel te hebben gestaan. Ik plof neer op de bank naast mijn broer die heel het weekend bij een vriend was net als mijn zusje.

'alles goed?' 'prima' antwoord ik kort af. 'Zou je iets voor me kunnen doen' vraag ik dan. 'misschien' 'pff Mandy komt straks haar scooter staat een eindje verder op kan je dan met haar mee lopen?' 'ja joh' 'thanks' en ik geef hem een dikke knuffel. ' ja laat maar los he' ik lach en loop naar boven.

Sascha:

Inmiddels is het al 6 uur. lachend lopen Mandy en ik de dans school uit. 'je kan echt goed dansen' zegt ze. ' dankje' ik kijk haar dankbaar aan.

'zag je hoe die cassius naar je keek' gaat ze weer. 'jullie passen bij elkaar echt' 'wie weet he' antwoord ik.

We stappen op mijn scooter naar Fenna's huis. Daar aangekomen stapt Mandy af. 'doei tot snel' zegt ze en geeft me een knuffel. Ik rij terug naar huis. Als ik aan kom zet ik me scooter in schuur en loop naar binnen.

'Hey mam, pap hebben jullie al gegeten of?' 'we moeten nog eten en kom is hier' zegt mijn vader streng. Stilletjes loop ik naar de woonkamer. 'je hebt heel het weekend niks van je laten horen we waren ongerust, we hadden je geappt en reageerde daar ook niet op!!' 'ooh ja sorry' 'ja sorry ja jij mag een week niet weg!!!' ' maar pap!?' 'NEE' ' WAT NEE JE HAD ME OOK KUNNEN BELLEN' ik hoor me moeder snikken, wat is me vader in een chagerijnige bui.

Boos loop ik de strap op smijt mn slaapkamer deur dicht en ga op me bed zitten.  Ik sla me handen voor me gezicht en begin zachtjes te huilen. Had ik nou cassius ze nummer maar. Zou ik hem .. leuk vinden?

Hij zei heel de tijd dat ik zo goed en mooi was. een kleine glimlach komt te voorschijn door mijn tranen heen. Ik besluit om een douch te nemen en dan gelijk me bedje in te kruipen.

Mandy:

Ik bel aan bij Fenna haar broer Remco doet open. 'hey' 'hey, ik moest van Fenna met je mee lopen' 'oh oke' raar dat fenna dat vraagt maar wel lief.

Samen lopen we de winkel straat over en komen dan bij me scooter. Hij staat er gewoon nog. 'als  we een stukje verder lopen kan je daar tanken' ik knik en loop met mijn scooter aan me handen naar het tankstation. 'dank je wel' Ik geef Remco een knuffel en rij dan weg.

Onderweg denk ik na. Waarom drijgt Jason..gelukkig mis ik hem niet meer. Wie ik wel mis is..kaj denk ik.

Als ik aan kom zet ik me scooter weg, loop naar binnen.Ik trap me schoenen uit en me jas hang ik aan de kapstok. ' Mam ben thuis' geen antwoord. 'mam?'

Ik loop de woonkamer in en krijg een grijns op me gezicht als ik me moeder zie slapen op de bank met me zus in haar armen.. heel blij zien ze er niet uit.

Me zus word wakker en even later ook mijn moeder. 'wat is er?' 'je vader is weer naar het buitenland voor zijn werk maar dit keer met je broer ' antwoord mijn moeder zuchtend. 'moet hij niet naar school dan?' 'je vader heeft alles geregeld lieverd, heb je een leuk weekend gehad' ik knik.

'ik ga slapen, ben moe tot morgen!' 'slaap lekker en vergeet je wekker niet te zetten!' Shit dat is waar ook morgen weer school, gelukkig nog maar 2 weken dan is het kerstvakantie.

Rachel:

Koffie..koffie ..en nog eens koffie bah ik stink er weer naar. Ik loop van de gang naar de woonkamer. 'hey ben thuis' zeg ik tegen me zus die op de bank zit. 'ja dat zie ik' zegt ze.

Ik zucht en loop naar boven. Ik klop op de deur van mijn vaders kantoortje. 'binnen' ' hey pap ben dr weer' ' ben je niet vergeten om te werken?' 'nee dat ruik je toch' me vader glimlacht naar me.

'ik mis je moeder' zegt hij uit het niets. 'ik ook pap ik ook' er glijd een traan over mijn wang. Vorig jaar is mijn moeder overleden aan een vreselijke ziekte. We missen haar allemaal. Ik veeg mijn tranen weg. 'pap ik ga douchen en naar bed' 'weltrusten Rachel!'

Ik loop naar mijn kamer en besluit nog even de meiden te appen in de groepsapp.

'heey babes, slapen jullie al?'

Sascha: 'ik kan niet slapen heb ruzie met me ouders en ik denk alleen maar aan cassius'

'ohw oke,die van bbrave, ook al ? haha'

Sascha: ' omg ja hij zit daar ook in haha'

'ik ga douchen en slapen, goodnight '

Ik leg mijn telefoon weg, pak een pyjama en loop de badkamer in. Ik ga onder de douch staan.

Die dioni is eigenlijk ook niet verkeerd, wie weet zie ik hem ooit nog. Hoop maar dat mandy en kaj ook wat gaat worden. Snel zeep ik me in , spoel het af en droog me af. Kleed me weer aan en duik me bedje in. Binnen no time lig ik te slapen.

Gabriella:

ik schrik wakker en schiet meteen overeind. Me broertje is op me gesprongen. 'heey lieverd' zegt mijn moeder. 'hey mam, pap' ze komen bij me op de bank zitten.

'was het gezellig dit weekend?' vraagt mijn vader. 'ja heel erg'

even is het stil. 'uhm mam pap ik was vamiddag flauwgevallen tijdens de voetbal ik was vergeten iets te eten' 'oh meisie toch, gaat het wel?' vraagt mijn moeder weer is zo bezorgd. 'ja ja een jongen hij heet jai heeft me heel goed geholpen' 'jai?' 'ja uhm ik uh date met hem' 'oh.. leuk hebben jullie iets?' vraagt mijn vader', uhm nee nog niet'

Voor mijn ouders me nog meer vragen gaan stellen zeg ik snel dat ik naar bed ga. 'oke slaap lekker!' 'goodnight,'

Ik loop de trap op kleed me uit, spring snel onder de douch daarna ga ik in me bed liggen ik zie dat ik nog al wat appjes heb ik open die van jai. Echt lief dat hij zo goed voor me zorgt. Ik app hem terug 'dank je wel voor alles zie je snel ly xx gabriella'

Dioni:

Samen met de andere boys zitten we nog even in het appartement van mij kaj en jai. 'wij moeten zo maar is gaan' zegt Sam en hij kijkt cass aan. 'joh cass' zeg ik. 'huh wat!?' we schieten in de lach. 'je bent toevallig toch niet ook al verliefd' zegt sam plagend 'uh nee' zegt cass.

'vertel hoe heet ze?' vraagt jai. 'uh..sascha ze was vandaag ook in de dansschool ze kan zo goed dansen en ze is zo mooi met haar lange bruine haren, ik heb niet veel met dr gepraat maar...ja' We moeten lachen ' love is in the air, we lijken wel een stel oude wijven' zegt jai. We schieten in de lach.

'die ene mandy was er ook' zegt cass dan.'oh' zegt kaj. 'kaj man je moet actie ondernemn voor ze er vandoor gaat' zeg ik. Kaj kijkt naar de grond.

'oude wijven wij gaan' zegt sam, sam en cass lopen de deur uit.

'jij hebt hm wel raak he jai met je gabriella, gaat het wat worden?' jai krijgt een rode kop. ' ik denk het wel'

'ik ga pitten later' zegt kaj en hij verdwijnd naar ze kamer.' ja ik ook' en ook ik ga naar me kamer.

Ik lig in me bed en hoor dat jai alles uit doet. Ik en sam zijn weer de enigste die niemand op het oog hebben en kaj heeft het maar moeilijk. Al was dat meisje bij de starbucks wel een grappig en aardig meisje..

ja 2 hoofdstukken op 1 dag had toch niks te doen hoop dat het nog leuk is in dit hoofdstuk gebeurd niet zo veel. Vertel me wat je er van vind of wat ik miss anders kan doen.

comment & vote  xx Miranda

happy life ( b brave fanfiction )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora