Totul a revenit la normal

1.6K 64 4
                                    

Nick pov
Ma trezesc devreme si cand ma uit la frumoasa mea vad ca inca doarme, inca nu.mi vine sa cred ca e din nou langa mine, ca scumpa mea regina e din nou a mea.
In tot timpul asta, timp de o luna simteam ca mor de dorul ei, muream în fiecare secunda cand nu era langa mine.
O visam mereu, gandul meu era numai la ea, numai pe ea o vedeam peste tot, in oricine. Imi era al naibii de dor de ea. Ma minteam singur crezand ca niciodată nu am iubit.o, ca tot ce simteam pentru ea era doar atractie, dar nu.i nicio atractie, e doar iubire, iubire eterna, iubire adevarata.
O privesc fascinat si incantat ca îngerul meu s.a intors in viata mea, ca e din nou langa mine si ca mereu va fi in viata mea.
Fac orice ca ea si micutul nostru sa fie bine si sa fie in viata mea. Pentru ei fac orice.
O mangai usor si tandru pe obraz si ii sarut buzele dulci. Decid ca ar fi timpul sa ma dau jos din pat si asa fac dar fara sa.mi trezesc frumoasa regina.
Intru in baie si cand imi privesc reflexia in oglinda observ ceva diferit, numai e acea privire monotona si rece, numai sunt acel Nick rece si sumbru, numai sunt acel demon. Acum sunt din nou fericit, am din nou stralucirea in ochi si singurul lucru ce ma face sa fiu din nou asa, ea e singurul motiv pentru care mai zambesc, singurul motiv pentru care mai traiesc.
Sunt adus inapoi la realitate cand aud usa deschizandu.se si imi vad regina care se uita somnoroasa la mine si o privesc fermecat de simplitatea si frumusetea ei.
Imbracata doar cu un tricou de.al meu si cu cocul ei dezordonat dar mai ales cu ochii ei superbi ce ma privesc ma fac sa ma indragostesc si mai mult de ea.
O i.au de mana si o trag mai aproape de mine si o sarut incet si pasional, o musc usor si jucaus de buza de jos si cand isi pune mainile dupa gatul meu tragandu.ma cat mai aproape de ea o mai musc odata dar de data asta puternic si agresiv dar si tandru si iubitor.
Isi pune capul pe pieptul meu si o strang in brate sarutand.o pe frunte.
Eu: Neata regina mea
Alina: Neata regele meu
Ma aplec si ii ofer si lui bebe un pupic, imi ridic privirea si ii privesc ochii ce stralucesc si pe chipul ei angelic ii zaresc fericirea.
Ajung la acelas nivel cu ea si o mai sarut scurt pe buze si o las sa se pregateasca.
Cand sunt gata cobor la bucatarie unde incep sa pregătesc micul dejun.
In timp ce pregatesc micul dejun gandul imi zboara la noi doi, la mine si la frumoasa mea regina, la tot ce s.a întâmplat si prin cate am trecut dar suntem din nou împreună. O am din nou langa mine si ea si micutul nostru sunt bine ceea ce e tot ce conteaza pentru mine.
Simt doua maini ce ma inconjoara pe la spate si stiind deja ca e frumoasa mea regina ii i.au mana dreapta si i.o sarut galant. O intorc cu fata la mine si imi ofera un sarut pe obraz, o prind protectiv de talie si ma tine strans in brate.
O i.au de mana si o asez la masa si ma intorc la micul dejun, cand totul e gata pregatesc si un suc de portocale pentru regina mea si micutul nostru, imi pregatesc si o cafea pentru mine si totul e gata.
Cand simte mirosul ce o incanta imi dau seama ca desi e in 2 luni are deja pofte de graviduta. Cand vede ca ea nu are cafea se bosumfleaza exact ca un copil mic dar ii reapare zâmbetul cand vede ca are sucul ei preferat.
Ma asez si eu si o vad privind in jos, nestiind ce are ii ridic privirea ce ma analizează profund si zambeste inocent.
Eu: Ce e regina mea?
Alina: Bebe vrea desert
Eu: Ai deja pofte de graviduta
Alina: Nu.i vina mea, sti bine ca sunt însărcinată, am deja 3 luni
Eu: 3 luni ?
Alina: Da, de azi sunt in 3 luni
Eu: Iubito, am vorbit cu James
Alina: Ti.a zis?
Eu: Da. Iubito, de ce trebuia sa aflu ultimul?
Alina: Imi pare rau, stiu, tu trebuia sa afli primul dar sti foarte bine ce a fost
Eu: Da dar iti promit regina mea, il voi face sa plateasca pentru tot, pentru ca m.a separat de familia mea. Nimeni si nimic nu ma va desparti de voi iubito
Alina: Suntem aici, cu tine si numai plecam
Eu: Aici va e locul, aici e casa voastra iubito
Alina: Te iubesc regele meu, te iubim tati
Eu: Si eu va iubesc regina mea
Cand gusta din mancare o vad safurand exact ca un copil mic ceea ce ma face sa rad, cand observa isi da seama si se bosumfleaza dar o sarut scurt si ii revad zambetul.
Alina: Nick?
Eu: Da regina mea
Alina: M.ai sti ce mi.ai promis?
Eu: Da, si chiar asa va fi, vom decora impreuna camera bebelusului
Alina: Sti bine ca eu aleg nuantele
Eu: Tu alegi totul iubirea mea, luam tot ce vrei tu regina mea
Alina: Dar sa.ti placa si tie
Eu: Mie imi place tot ce alegi tu
Alina: Ce ai vrea sa fie? Fata sau baiat?
Eu: Sa fie sanatos, asta.i tot ce vreau, ca tu si bebe sa fiti bine
Alina: Vom fi bine, fiindca esti din nou cu noi, atata timp cat esti cu noi suntem bine
Eu: Mereu voi fi aici, langa voi, nu va mai las niciodată singuri. Mereu langa voi iubito
Alina: Nick, sti bine ca azi vom merge la James, am o programare si vreau sa vi cu mine, sper ca nu ai uitat
Eu: Cum sa uit? Stiu foarte bine de programare, abia astept sa.l revad pe micutul nostru
Ii privesc chipul si imi dau seama ca tocmai i.a venit o idee. O vad ridicandu.se de la masa si urca imediat scarile, nestiind ce vrea sa faca ma duc dupa ea si vad ca e in camera noastra cautand ceva, cand gaseste vad ca sunt niste poze.
Mi le da si cand ma uit la ele vad ca sunt ecografii, imi dau seama ca sunt de la controalele recente, ma incanta sa vad cat de bine se dezvolta sarcina frumoasei mele regine si ca micutul nostru e bine.
Alina: Am vrut sa vezi asta, mereu cand ma duceam voiam sa fi cu mine, sa fi fost acolo cu mine
Eu: Imi pare rau regina mea, si eu mi.as fi dorit sa fiu acolo cu tine, sa vedem împreună cum micutul nostru creste sanatos dar iti promit ca de azi vom merge împreună, mergem impreuna la fiecare control si cand vei naste, voi fi acolo pentru tine, te voi tine de mana in drum spre sala de nasterii si va voi astepta cu cel mai mare drag. Vreau sa sti ca tati va fi acolo pentru mami si bebe, voi fi lângă voi.
Alina: Sunt sigura de asta, stiu sigur ca mereu vei fi langa noi, indiferent ca nu ai fost pana acum stiu ca de azi vei fi mereu.
Eu: Acum hai, mami trebuie sa manance
O i.au de mana si iesim din camera coborand înapoi la bucatarie unde mancam micul dejun.
Alina pov
Petrecand timpul impreuna imi amintesc de zilele de odinioara, ca la început cand nu aveam griji, cand credeam ca totul o sa fie bine si exact ca atunci inca cred asta, atata timp cat il am pe Nick lângă mine stiu ca totul va fi bine. Daca il am pe el langa mine sunt sigura ca totul va fi bine.
Acum, in clipa asta sunt cea mai fericita, am tot ce.mi doresc si sunt unde.mi doresc, alaturi de regele meu in casa noastră, dar mai ales sunt acolo unde mi.e locul, in bratele scumpului meu rege.
Imi adancesc capul in sorbitura gatului lui si imi pun mâinile pe pieptul lui.
Ma saruta pe frunte si ma tine strans in brate apoi imi alinta buzele cu un sarut dulce. Isi duce mana la burtica mea si o mangaie usor si ii ofera si micutului nostru un pupic. Imi pun mana peste a lui si ma i.a de mana impreunandu.ne degetele.
Vreau sa.i zic dar stiind deja ce vreau se ridică si ma ajuta si pe mine sa ma ridic de pe canapea, ma i.a de mana si urcam scarile pana in camera noastra unde ma ajuta sa ma asez pe pat apoi se duce spre dresing de unde imi i.a niste haine lejere.
Le pune pe pat si imi da tricoul lui jos si imi da sutienul si imediat ce il pun pe mine ma ajuta cu bluza iar la pantaloni ma descurc singura, se schimba si el si ma i.a din nou de mana iesind din camera si cand ajungem inapoi in living ma ajuta cu paltonul si isi i.a si el haina si cheile de la masina si iesim din casa.
Imi deschide usa galant si cand sunt inauntru ocoleste si se urca si el la volan si porneste masina dar nu înainte de.a da drumul la caldura si cand se asigura ca am centura pusa bine si ca totul e in regula pornim spre cabinetul lui James.
Din când in cand imi mai mangaie burtica si se uita cu coada ochiului la mine apoi isi întoarece privirea înainte fiind atent la drum.
Tot timpul ma uit încontinuu la el, ma uit fericita la cel ce a reusit sa ma faca atat de fericita, la singurul barbat ce a reusit sa.mi fure inima ce acum bate numai pentru el. De fiecare data cand ma uit la el, chiar si cand il privesc in ochi vad in el viitorul meu, el e tatal copilului meu, iubirea vietii mele, el e al meu, e barbatul ce ma face sa ma simt fericita si iubita. El ma completeaza, e tot ce am nevoie in lumea asta.
Cand opreste imi dau seama ca am ajuns asa ca ne dam amandoi jos din masina si ma i.a de mana intrand in spital si mergem direct spre cabinetul lui James.
Ajunsi pe holul ce duce la cabinetul lui ne intalnim cu el pe drum spre cabinetul lui.
Cand ne vede se pare ca e incantat sa ne vada din nou impreuna.
James: Mi.era dor de imaginea asta, de voi doi impreuna
Nick: O sa te reobisnuiesti, nu o sa o mai las singura niciodată pe scumpa mea regina, si nici pe micutul nostru.
James: Ma intrebam eu cat va mai dura pana o sa va impacati
Eu: Uite ca nu ai asteptat prea mult
James: Ma bucur, acum ca daca tot ati venit e timpul controlului, Nick cred ca sti deja procedura
Nick: Da da, stau aici cuminte si astept
Eu: Asta.i regele meu, nu va dura mult iubirea mea
Ma saruta scurt pe buze si intru cu James in salon si stiind deja ce trebuie sa fac ma pun pe pat si imi da crema pentru a mi.o aplica pe burtica in timp ce el pregăteşte aparatul special.
Cand totul e gata iese afară sa.l cheme pe Nick si odata ce ma vede vine spre mine si imi ofera din nou unul din saruturile lui dulci si imi i.a mana intr.a lui mangaind.o usor si sarutand.o galant.
James ne face semn sa ne uitam pe micul ecran unde il vedem pe bebelusul nostru.
James: Sarcina decurge din ce in ce mai bine iar mama si copilul sunt sanatosi iar in aproximativ 2 luni daca totul decurge la fel de bine se poate afla si sexul copilului
Eu: Vezi iubire, nu ai de ce sa.ti faci griji
Nick: Stiu regina mea dar sti foarte bine ca vreau ca tu si micutul nostru sa fiti bine
Eu: Stiu iubire si vom fi bine, atata timp cat esti tu cu noi totul va fi bine
Nick: Mereu voi fi, nu va mai las singuri
Dupa ce terminam Nick imi sterge burtica de crema si ma ajuta sa ma ridic de pe pat si imediat ce ne luăm la revedere de la James iesim din salon si Nick ma i.a de mana mergand împreună spre masina si cand ajungem imi deschide din nou usa galant si il sarut scurt pe obraz in semn de mulţumire si ocoleste si el masina urcandu.se la volan.
Nick: Unde ar vrea regina mea sa mergem?
Eu: Oriunde, numai sa fiu cu tine
Nick: Si in capatul lumii de.ar fi?
Eu: Si in capatul lumii de.ar fi, chiar si dincolo de stele
Nick: Doar noi doi pe pământ?
Eu: Doar noi, noi si copii nostri
Nick: Familia noastra
Eu: Familia Black
Nick pov
O privesc in ochii ei, ochii ei angelici ce ma fac sa ma pierd in ei, in paradisul lor, ii vad fericirea dar mai ales iubirea ei, o privesc atat de profund neintelegand cum o pot iubi atat de mult. Ii sarut incet si pasional buzele mai dulci decat mierea, o musc jucaus de buza de jos si cand intru in lacasul ei adancesc sarutul ce devine unul salbatic si nebun dar plin de iubire.
Cand rupem sarutul din cauza nevoii de aer o i.au de mana si decid ca ar fi timpul sa mergem acasa asa ca pornesc motorul.
Ajungând acasa observ ca e deja tarziu asa ca imi i.au regina in brate si urc scarile pana in camera noastra unde o asez pe pat, ii dau hainele jos urmate de sutien si o ajut sa se schimbe intr.un tricoul de.al meu, ma schimb si eu si ma asez langa ea în pat luand.o in brate si isi pune capul pe pieptul meu si o sarut pe frunte apoi pe buze si adormim împreună.

Iubire de Mafiot Where stories live. Discover now