Ziua Indragostitilor

1.6K 52 3
                                    

Nick pov
Ma trezesc devreme stiind ce zi e azi, azi e despre iubire, despre doi, azi e ziua indragostitilor. Azi totul e despre iubire.
Gandindu.ma la iubire ma uit la iubirea vietii mele, ma uit la regina inimii mele.
Observand ca inca doarme decid sa o las sa.si continue somnul stiind ca si ea si micul Ryan au nevoie de odihna, mai ales dupa toate cele intamplate.
Ma dau cu grija jos din pat fara sa o trezesc pe frumoasa mea regina si intru in baie incepandu.mi rutina zilnică si imediat ce sunt gata imi vine o idee asa ca i.au un creion de ochi rosu si încep sa scriu pe oglinda.
Imediat ce sunt gata las creionul înapoi in trusa de machiaj a iubitei mele si ies din baie.
Cand ajung langa pat i.au o foaie alba si un pix si ii las un biletel iubitei mele.
Langa biletel las si un trandafir rosu si ies cu grija din camera,
Cand ajung la scari privesc tot living.ul ce e decorat perfect pentru ziua de azi.
Cobor scarile si merg direct spre bucătărie si pe drum mai arunc cate un ochi la pregatiri sa vad daca ceva lipseşte si mulţumit ca totul e la locul lui imi continui drumul spre bucătărie si odata ajuns i.au ingredientele pentru clatitele cu ciocolata si fructe de padure ce stiu ca sunt preferatele scumpei mele regine si imediat incep sa le pregătesc stiind ca nu e timp de pierdut.
Cand clatitele sunt gata pregătesc si două sucuri naturale de portocale si mai pun si aici un trandafir rosu si cand intreg micul dejun e complet gata i.au tava si o duc pe terasa unde si gradina e perfect aranjata.
Las tava pe masa din gradina si ma uit inca odata la întreaga gradina si multumit dar si bucuros sa vad ca totul e la locul lui ma intorc inapoi in camera unde imi revad regina dormind in continuare la fel ca un ingeras.
Alina pov
Trezita de razele soarelui ce intra în camera si reusesc sa ma trezească si sa.mi fure somnul ma uit la ceas ce indica ora 10 a.m. si ma mir cum am putut sa dorm atata.
Hotarata ca ar fi timpul sa ma trezesc ma dau jos din pat si intru in baie începându.mi rutina zilnică si cand ma uit in oglinda observ ca scumpul meu rege mi.a lasat un mesaj.
Fie zi sau noapte, fie intuneric sau lumina. Eu mereu te voi iubi.
Azi e o zi speciala, azi e despre iubire,despre doi.
Azi e despre no doi si iubirea noastra.
Azi e Valentine's Day.
Azi de ziua indragostitilor iti urez din tot sufletul si cu toata iubirea mea pentru tine. Te iubesc. Te iubesc regina mea.
Te iubesc doamna mea, te iubesc iubito. Privesc in ansamblu dar si intre randuri, citesc si recitesc de mii de ori cuvintele scrise de regele meu.
Gandindu.ma la regele meu gândul imi zboara la micutul meu si imi privesc fericita burtica. Desi sunt in luna a 5 spre final vad ca burtica mea începe sa creasca.
Deja burtica mea începe sa se arate, începe sa se evidentieze, nu asa tare dar totusi inca e la început.
Ganditoare si bucuroasa ca micul meu print creste pe zi ce trece imi mangai burtica si prinsa in ganduri realizez ca am stat destul de mult timp in baie si ar fi timpul sa ies.
Odata ajunsa inapoi in camera observ pe masuta un biletel si un trandafir, ma mir cum nu l.am vazut inainte.
Iau biletelul si incep sa citesc.
Un trandafir frumos pentru o frumoasa regina, nici toti trandafirii din lume nu.mi vor ajunge sa.ti dau. Pentru tine totii trandafirii din întreaga lume.
Rosu inseamna pasiune, iubire si fericire. Trandafirul emana frumuseţea.
Trandafurul rosu e frumusetea pasiunii de.a iubi. Te iubesc regina mea.
Fericita ca in fiecare zi si de fiecare data sunt bucuroasa ca doar el imi poate aduce zambetul pe buze cu doar mici gesturi si doar cu cateva cuvinte scrise.
Decisa ca e timpul sa ma pregatesc imi aleg o rochita lejera rosie si niste balerini asortati, la machiaj aleg sa ma dau doar cu fond de ten rimel si ruj rosu.
Parul il las drept pe spate si cand sunt gata ies din camera si sunt uimita atunci când vad ca pe scari e un covor rosu.
Cobor incet pe scari spijinindu.ma de bara pentru ca sarcina isi spune cuvântul.
Cand ajung în living sunt in continuare uimita cand vad ca întreg langa livingul e numai in alb si rosu cu petale pe jos si lumanari.
Simt cum bebe misca in burtica mea si stiu deja ca vrea papa asa ca ma indrept spre bucatarie.
Cand ajung simt cum doua maini ma înconjoară si stiind deja ca e nimeni altul decât regele meu. Imi oferă un sarut pe obraz si cand ma intorc cu fata la el imi pun capul pe pieptul lui si imi saruta crestetul capului si cand imi ridic privirea imi saruta parinteste fruntea.
Nick: Te iubesc regina mea
Eu: Si eu te iubesc regele meu
Nick: Esti pregătită?
Eu: Pentru ce?
Nick: Pentru o zi speciala si pentru un rasfat special
Eu: Atata timp cat sunt cu tine sunt pregatita pentru orice regele meu
Nick: Atunci ce zici daca am incepe cu un mic dejun special?
Eu: Sigur regele meu
Zambeste larg si fericit ceea ce ma face si pe mine sa zambesc. Imi saruta fruntea si apoi imi alinta buzele cu sarutari fierbinti.
Se joaca cu buza de jos muscand.o si alintand.o apoi cu sarutari dulci si cand termina cu rasfatul buzelor imi ataca agresiv dar si pasional buzele ce le captureaza intr.un sarut pasional si plin de iubire. Imi inconjoara talia cu ambele maini si imi pun mainile pe pieptul lui apoi cand ma trage mai aproape de el le duc după gatul lui si ma joc cu parul lui ciufulindu.l si cand il trag aproape de mine il aud gemand în sarut. Isi duce manile tot mai jos pana la fundul meu si il strange tare si ma ridica usor făcându.ma sa.i inconjor talia cu ambele picioare si ma pune pe masuta din bucatarie si ma sarutandu.ma salbatic si mult mai pasional dar si nebun.
Imi musca agresiv buza de jos jucandu.se iar si iar cu ea si cand imi lasa buzele in pace imi ataca gatul si ma musca puternic de ea si mai apoi imi rasfata locul ranit cu sarutari mici si fierbinti.
Imi lasa gatul in pace si imi captureaza din nou buzele intr.un nou sarut la fel de salbatic si nebun.
Cand sarutul se termina din cauza nevoii de aer extrem. Gafaind in acelasi ritm ma ajuta sa cobor de pe masuta si ma tine strans in brate. Imi pun capul pe pieptul lui si ii pot auzi inima cum bate atat de tare si atat de nebuneste si puternic.
Observând că nu.mi i.au capul de pe pieptul lui rade usor si imi saruta crestetul capului si isi da seama de ce si imi zice:
-Auzi cum bate inima mea ? Auzi cum bate nebuneste? Bate pentru tine, bate numai pentru tine. Tu esti singura femeie ce inima mea va bate pentru tine pana la ultima suflare a mea. Tu esti şi vei ramane singura stapana a inimii mele. Te iubesc.
Eu: Si eu te iubesc regele meu, esti numai al meu, doar noi doi pana la capat.
Iti jur ca tu vei singurul pentru care inima mea va bate, singurul pe care îl voi iubi.
Numai zice nimic si doar zambeste, ii privesc ochii ce strălucesc plini de fericire si de iubire. Ma mai saruta odata pe buze si ma i.a de mana si ne îndreptăm spre living si iesim pe terasa unde întreaga gradina e si ea aranjată pentru ziua asta speciala.
Întreaga gradina e plina cu petale de trandafiri albi si peste ei sunt unii rosi.
Ma pune peste umerii lui si nestiind de ce imi zice sa privesc gradina si cand fac ce zice vad ca acei trandafiri rosii sunt pusi in forma de inima si scris un te iubesc.
Ma intorc cu fata la el si il i.au in brate si ma tine strans in brate si imi ofera un sarut pe obraz apoi unul scurt pe buze.
Eu: E superb, e absolut superb
Nick: Ma bucur ca.ti place
Eu: Cum sa nu.mi placa? E atât de minunat
Nick: Atunci daca tot ai vazut imaginea asta ce zici daca am manca, doar nu vrei ca tu si Ryan sa patiti ceva din lipsa vitaminelor, si sti foarte bine ca nici tati nu vrea asta.
Eu: Ok, atunci hai sa mancam
Ma i.a de mana si mergem pana la masa din gradina unde vad ca e aranjată la fel ca si gradina in alb si rosu. Scumpul meu rege ma ajuta sa ma asez si observ langa farfuria mea inca un trandafir rosu.
I.au trandafirul in mana si ma uit la scumpul meu rege ce.mi i.a mana intr.a lui sarutand.o galant si isi impreuneaza degetele cu ale mele.
Ne privim in ochi si tot ce vad in ai lui e doar o iubire sinceră si adevărată.
Imediat ce ne terminam micul dejun Nick i.a ambele farfurii si imi spune sa stau aici bucurandu.ma de această superba priveliste.
Prinsa de frumuseţea grădinii noastre nici nu.mi dau seama cand Nick se întoarce, doar atunci cand ii simt mana pe umarul meu si sarutandu.mi obrazul.
Nick: Hai sa mergem
Eu: Unde ?
Nick: Continua surprizele pentru tine regina mea, pregatita iubito?
Eu: Ti.am zis iubirea mea, atata timp cat sunt cu tine sunt pregatita pentru orice
Nick: Atunci hai sa mergem
Eu: Ar trebui sa ma pregatesc?
Nick: Esti frumoasa oricum
Eu: Mersi iubire dar mai bine m.as pregati.
Zic si ii dau un sarut pe obraz si urc scarile pana in camera noastra si intru direct in dressing de unde imi i.au o salopeta rosie mulata ce imi scoate formele in evidenta dar in.afara de forme imi evidentiaza si burtica ce începe deja sa se vede usor usor.
Accesorizez cu cercei aurii destui de largi si un colier tot auriu si cu inimioara ce se asorteaza cu cureaua aurita de la salopeta.
Imi aleg niste pantofii rosi cu toc de 15 cm si parul il ondulez si il las pe spate iar la machiaj aleg unul usor elegant dar si natural, ochii mi.i pun in evidenta cu o culoare rosie ce se asorteaza cu rujul si imi dau culoare rosiatica si obrazilor si sunt gata. Imi mai i.au si plicul auriu in care imi pun telefonul si cele necesare.
Ma mai uit inca odata in oglinda si incantata de ceea ce vad ma incanta si decisa ca insfarsit sunt gata ma dau si cu parfum si vreau sa ies din camera dar cand ma apropii de usa aceasta se deschide si dau nas în nas cu scumpul meu rege.
Zambeste fericit cand imi vede chipul si cand ii fac loc sa intre in camera ma analizează din cap pana.n picioare si il privesc cum se uita incantat la mine.
Cand termina din a ma analiza isi fixează privirea pe ochii mei ce ii analizează si pe acestia profund si mandru de ceea ce vede zice:
-Niciodată nu ma voi satura sa te privesc, jur, esti cea mai frumoasa regina din lume.
Eu: Multumesc mult regele meu, langa tine ma simt cea mai frumoasa. Te las sa te pregatesti iubire
Cand vreau sa plec ma prinde de mana si ma întoarce spre el, da negativ din cap si imi zice:
-Tu nu pleci nicăieri iubito, ramai chiar aici
Rad usor si cand ma apropii de el imi pun mana pe pieptul lui si il sarut scurt si ma asez pe pat si astept cumintica.
Vazand ca sunt de acord cu el zambeste si începe sa se pregătească intrand in baie.
In timp ce astept imi mangai burtica si gandul imi zboara la micul nostru print.
Numele lui imi rasuna in minte iar si iar, acel nume ce l.am ales cu atata iubire si hotarata de ce decizie am luat.
Numele micului meu, numele Ryan Nicholas Black, imi rasuna si cand ma gandesc la asta inima mi se umple de fericire.
Revin la realitate cand aud usa de la baie deschizandu.se si il vad pe regele meu doar in boxeri.
Încep sa rad atunci cand ma intreaba unde ii e costumul negru, dragul meu rege, uneori e asa uituc, dar e uitucul meu si il iubesc asa cum e, indiferent de ce e sau cum e, e al meu.
Ma ridic de pe pat si il i.au de mana intrand in dresing si mergem pe partea lui unde sunt costumele lui. Cand ajungem la ele începe sa rada si ma uit la el confuza nestiind de ce rade.
Nick: Vai, frumoasa mea regina, stiam perfect unde sunt
Eu: Atunci de ce ai facut asta?
Nick: De asta
Zice si ma saruta salbatic si nebuneste.
Dupa ce sarutul se termina il las singur in dresing pentru a se pregati.
Ajunsa înapoi in camera ma pun pe pat dar decisa ca mai bine il astept in living ma indrept spre usa dar o idee imi trece prin minte asa ca deschid usa si o inchid inapoi dar nu dureaza mult pana cand usa de la dresing se deschide si cand imi intorc privirea il vad pe Nick destul de speriat.
Ma uit confuza la el neintelegand de ce ar fi asa, observand ca il intreb din priviri ce e vine spre mine si tot ce face e sa ma i.a in brate, exact ca un copil speriat.
Il imbratisez si eu la rândul meu si imediat il simt cum se linişteşte
Imi ridica privirea si ii întâlnesc acei ochi ai lui superbi.
Nick: Sa numai faci asta niciodată iubito
Eu: De ce?
Nick: Credeam ca ai plecat
Eu: De ce ti.ai fi frica sa plec?
Nick: Nu mi.e frica
Eu: Ba da
Nick: Ok, bine. Da mi.e frica. Mi.e frica sa nu te pierd, mi.e frica sa nu pleci
Eu: Niciodată nu voi pleca de langa tine, aici mi.e locul, langa tine. Niciodată nu voi pleca atata timp cat nu.mi dai motive sa plec
Nick: Niciodată nu.ti voi da motive sa pleci, iti voi da numai motive sa ramai mereu in viata mea.
Eu: Hai pegateste.te
Ma indepartez de el si ma pun pe pat asteptand sa se pregătească.
In timp ce isi i.a camasa pe el vad ca intenţionat isi incordeaza si isi relaxeaza fiecare muschi doar ca sa ma innebuneasca pe mine.
Deja simt cum hormonii mei încep sa innebuneasca si fiind însărcinată hormonii sunt mult mai activi si in perioada asta isi fac de cap. Simtind cum innebunesc ii zic:
-Nick, iubirea mea termina, stiu exact ce vrei sa.mi faci si nu.mi place, te rog termina
Nick: De ce iubito?
Eu: Sti foarte bine de ce
Nick: Doar zi, stiu ca vrei sa zici iubito
Eu: La dracu, ma innebunesti! De ce iti place sa ma torturezi asa?
Nick: Fiindca asta imi faci si tu mie iubito, tu ma innebunesti in fiecare zi, tu esti nebunia mea, tu ma faci sa te doresc tot mai mult pe zi ce trece.
Eu: O sa vezi iubire, daca asta vrei asta vrei primi, nu uita regina mereu castiga in fata regelui.
Nick: Asta.i regina mea. Te iubesc
Eu: Numai a ta, si eu te iubesc
Ma saruta scurt pe buze si isi incheie toti nasturii. Se duce spre oglinda si din sertar isi scoate o cravata si tot incearca sa si.o pună singur. Ii vad reflexia in oglinda si imi pot da seama ca din priviri ma roaga sa.l ajut asa ca ma ridic de pe pat si cand ajung langa el ii i.au cravata din mana si i.o pun inapoi in sertar.
Eu: Lasa cravata aia, esti mult mai sexy fara. Esti mult mai...
Nick: Mai cum iubito?
Stiind ce intentii are ma apropii de el si ii soptesc pasional.
Eu: Mult mai salbatic, mai matur si mult mai dominator.
Ma saruta scurt pe buze si isi i.a sacoul pe el si ma i.a de mana iesind împreună din camera.
Ajungand la scari imi ofera pana galant si ma ajuta sa cobor. Ma ajuta cu vesta mea si isi i.a si el paltonul si imi deschide usa galant si cand iesim afara ne îndreptăm spre masina lui unde imi dechide din nou usa galant si ocoleste masina urcandu.se la volan si pornim spre surpriza pregătită de  dragul meu rege.
După minute bune opreste masina si cand ma uit vad ca suntem la unul din cladirile lui private.
Iubitul meu iese primul din masina si cand ajunge imi deschide usa si ma i.a de mana.
Cand intram in cladirea uriasa pasim împreună pe covorul rosu si totul e luminat doar de lumini rosii.
Tinandu.ma strans de mana imi face semn spre niste scari si le urcam impreuna, ma lasa pe mine prima iar el în spatele meu.
Urc fiecare treapta si continui sa.l tin strans de mana pe regele meu. Cand ajung vad ca suntem chiar pe acoperisul cladirii de unde se vede intreg L.A.ul.
Totul e aranjat în culoarea iubirii si peste tot sunt petale de trandafiri.
Totul e luminat doar de niste lumânări.
Ajungem la masa si Nick ma ajuta sa ma asez si deschide sampania.
Nick: E timpul sa sarbatorim iubirea noastră scumpa mea regina
Eu: Te iubesc regele meu
Nick: Te iubesc regina mea
Ma saruta scurt pe buze si desi inca nu s.a terminat ziua asta a fost cea mai frumoasa. Am fost doar noi doi.
Prima zi a indragostitilor alături de regele meu, prima din multe altele ce vor urma.

Iubire de Mafiot Où les histoires vivent. Découvrez maintenant