Multumiri

1K 23 9
                                    

Doamne, nu pot sa cred că am terminat aceasta carte.
Am avut multe cărți și multe cărți vor venii dar niciuna nu va fi la fel ca asta.
Aceasta carte va rămâne mereu specială pentru mine. În ea am pus mult suflet, la fiecare capitol am sperat că vă va placea.
Inca dinainte sa o public am avut acea senzație că va fi o carte măreață și chiar așa a și fost. Chiar daca a mai scăzut și sunt sigură că după terminarea ei va scădea în clasament, nu am de ce să mă plâng pentru că e ceva normal.
Am avut suișuri și coborâșuri in clasament dar a rămas în top ceea ce înseamnă că vouă vă place și asta mă bucură enorm de mult. Vreau sa va multumesc pentru toată susținerea voastră și pentru că ați fost mereu atât lângă mine cat și lângă personajele mele. Ați rămas până la finalul​ cărții dar și a poveștii lor de dragoste.
7luni in care am scris si ați citit fiecare moment din viața lor.
7 luni in care am trăit fiecare moment odată cu personajele.
Vreau sa va mulțumesc pentru că mi.ati arata de atâtea ori că vă place ceea ce fac și vreau să știți că tot ce fac nu o fac doar așa, fi o fac pentru că îmi place.
Fac ceea ce îmi place și nu fac degeaba și toată munca mea la aceasta carte s.a aratat prin simplul fapt că vă place.
Vreau sa vă anunț că va urma o pauza, nu acum, cam prin iunie sau iulie, după ce voi termina și celelalte cărți. Va fi o pauza de 3 luni fiindcă cum bine știți urmează vara, dar mă voi întoarce cu forțe proaspete și cărți noi, care sper că va vor placea.

Iubire de Mafiot Where stories live. Discover now