Revedere

1.1K 58 6
                                    

Autor pov
Desi au trecut două luni de la vestea mortii lor, doua luni de cand inima lui plange, sufletul ii e rupt in mii de bucati si e pierdut in lumea lui, o lume ce a ramas doar o ruina de cand ei au plecat, el niciodată nu isi pierde acea speranta, desi crede ca adevarul e ca ei nu sunt morti, toti ii zic ca tot ce se intampla, e cruda realitate, dar el spera, el crede, in inima lui, sau cea mai ramas din ea, in bucatile ramase din inima lui, în adancul sufletului crede ca ei inca traiesc, ca va veni o zi in care ii va revedea, ii va avea din nou langa el.
Desi nu accepta adevarul a decis sa plece, sa uite de tot, de toate amintirile dar un singur lucru vrea sa.si amintească, vrea sa.si amintească de ei.
Fiindca ei sunt o parte din el, ei reprezintă definitia perfectă a lui.
Stie ca perfectiunea nu există dar pentru el, ei sunt perfectiunea.
Pe de alta parte ei traiesc, ea ii duce dorul lui, se gandeste in fiecare zi la el intrebandu.se cat va mai dura până când se vor reintalni, pana cand ii va vedea din nou acei ochi caprui ce o vrajesc si de fiecare dată cand ii priveste se indragosteste pentru a mia oara de el, intrebandu.se iar si iar cat va mai dura această despartire fara sfarsit, oare cand se va termina acest dor apasator ?
Ea spera ca intr.o zi isi va revedea iubirea vietii, ca isi va revedea demonul.
Dar ce se va intampla cand se vor revedea ? Vor mai simtii acei fiori ai dragostei? Oare se mai iubesc la fel de mult ? Oare el o mai iubeste? Se mai gandeste la ei? Mii si mii de întrebări ii trec frumasei regine prin minte ce reusesc sa o puna pe gânduri, sa fie confuza si sa.si puna semne de întrebare.
Alina pov
Trezita de plansetul lui Ryan ma dau jos din pat si il i.au imediat in brate incercand sa.l calmez si imediat ce se linisteste raman uimita dar si bucuroasa ca a spus primul lui cuvânt, sunt un pic dezamagita ca Nick nu a fost aici cu noi sa auda si el asta, sa auda cum urmasul lui a spus prima dată tata.
Gandul imi zboara la el si aceleasi intrebari imi rasuna iar si iar in minte.
Stiu ca nu e bine ca am ramas aici cu Lucas dar stiu ca am facut bine ca am ales asta, fiindca a fost pentru viata lui Ryan si pentru el fac orice, imi dau si viata pentru el, pentru binele lui rezist pana la capat oricarei dureri sau oricarui rău din partea intregii lumi.
Pentru el, pentru puiutul meu infrunt toata lumea.
Cand pronunta a doua oara cuvantul tata o idee nebunească imi trece prin minte si cântărind in balanta ambele situati de unde as putea iesi dupa ideea mea. Decid ca desi poate ca ideea mea nu va aduce nimic bun si poate chiar ar înrautatii mai mult situatia.
Observandu.i fericirea lui inocenta imi dau seama ca numai pot amana inevitabilul, Ryan trebuie sa creasca alături de tatal lui, alături de tatal lui adevarat. Are nevoie de Nick, asa cum eu am nevoie de iubirea vietii mele.
Profit de ocazia ca nu sunt cu Lucas in casa asa ca imi i.au hainele si imi pregătesc repede bagajul si pe a lui Ryan la fel. Imediat cum sunt gata il sun pe Dorian si dupa cateva incercari răspunde dar ce ma socheaza e ca e complet uimit sa vada ca il sun.
*Alina?
*Da, chiar eu
*Cum de? Esti chiar tu? Parca erai moarta si Ryan la fel
*Stai ce ? Eu si Ryan morti? Nu e adevărat. Suntem in viata, imi auzi vocea chiar acum
*Am...am văzut poze cu voi fara viata
*Ce ? Asta trebuie sa fie planul lui Lucas
*Sunteti bine? Unde sunteti ?
*Suntem bine, suntem in America
*De asta nu v.am putut gasi, va scos din tara.
*Am nevoie de tine
*Te ajut cu orice
*Vino la aeroportul din LA, ne intorc acasa
*Cand plecati?
*Chiar acum incerc sa ies din casa
*Ok, ma suni imediat cum ajungi la aeroport. O sa vorbesc cu oamenii nostri de acolo si vei zbura cu un avion privat
*Ok. Dorian ?
*Da
*Nick ce face ?
*Numai stiu nimic de el, nimeni nu stie
*Adica?
*Exact acum doua luni, cand am aflat toti de asa zisa moarte a voastra a decis sa plece departe fara a spune nimanui nimic
*Ce? Unde a plecat ?
*Nu stiu, nu vrea sa mai auda de nimeni si nimic
*De ce face asta?
*Chiar nu stiu
*Ceilalti sunt bine ?
*Da, ai tai sunt distrusi, inca nu si.au revenit dupa veste tragica
*Mi.e dor de voi toti
*Si noua de voi
*Dorian, daca nu voi putea sa scap de aici zi.le la toti ca suntem bine si suntem in viata.
*Sigur le spun.
Imediat ce termin de vorbit cu el il i.au pe Ryan in brate si i.au bagajele si ies din casa cu grija de.a nu fi vazuta.
Cand ajung in fata casei aud masina lui Lucas oprindu.se chiar in fata si imediat ce ne vede iese furios din masina si le face semn servitorilor sa i.a bagajele si il i.au si pe Ryan.
Eu: Lucas, te rog, nu ii fa nimic lui Ryan, te implor nu te atinge de el
Lucas: Ti.am promis, nu ma ating de el, dar tu ai fost obraznica asa ca trebuie sa fi pedepsita.
Imediat ce zice asta ma i.a pe sus si ma pune pe umarul lui exact ca un sac de cartof. Intra inapoi in casa si urca scarile până in camera unde inchide usa cu cheia si ma arunca pe pat.
Ma leaga de pat si imediat ce scoate din sertar drogurile mi le injecteaza in vene.
Imediat simt cum adrenalina ma cuprinde si am deja halucinatii, ratiunea mea s.a dus dracu si simt ca inima imi bate mai tare.
Imi mai da o doza dar de data asta mult mai puternica si simt cum imi place tot mai mult senzatia ce.mi provoca dorugurile. Ii cer mult mai mult si imediat ce ma injecteaza pentru a treia oară ma dezleaga de pat si il vad dezbrăcându.se si se urca peste mine sarutandu.ma animalic făcându.ma sa ma excit imediat si de data asta ma lasa pe mine la conducere. Ma pun eu peste el si imi dau imediat hainele jos si ma aplec peste el sarutandu.l la fel de animalic.
Imi plimb mainile pe abdomenul lui făcându.l sa geme si ajung iar sub el si de data asta din nou legata de pat.
Intra puternic in mine si simt cum explodez. Imediat ce totul se termina ma dezleaga si ma pune sa ma imbrac in ceva sexy si mult prea provocator. Cand sunt gata ma i.a de mana si rad ca o psihopata din cauza drogurilor.
Ajungem la piscina interioara si ma arunca direct in apa.
Senzatia de euforie ma cuprinde din nou si incep sa inot de placere razand in continuare. Cand ajunge si el in apa ma duc spre el sarutandu.l salbatic.
Ma musca puternic si animalic de gat, apoi simt incet incet cum imi revin la normal, imi dau seama ca acele droguri au fost de scurta durata, ceva usor.
Cand revin complet imi dau seama in ce ipostază sunt asa ca ies imediat din apa si imi pun un prosop peste mine si fug inapoi in camera.
Ajugand intru in baie unde dau drumul la apa rece pentru a.mi reveni.
Constienta de faptul ca iar am ajus o marioneta a lui, ca i.ar am lasat garda jos lacrimile imi inunda ochii asa ca le dau drumul. Incep sa plang iar si iar nemaiputand sa.mi controlez sentimentele. Cand termin ies din baie de unde dau iar de el, incearca sa se apropie de mine dar il resping. Ma prinde brutal de mana soptindu.mi la ureche ca sunt a lui. Ultimul lucru ce imi mai zice e sa ma imbrac si sa cobor la parter.
Imediat ce iese incerc sa.mi revin si cand reusesc ma schimb in ceva elegant dar ceva lejer si ies din camera cautandu.l pe Ryan si il gasesc in bratele lui Lucas.
Cand ajung langa el il i.au imediat pe Ryan din bratele lui.
Eu: Ryan e fiul meu, doar al meu
Lucas: Nu uita, Ryan poarta numele meu asa ca e si fiul meu
Eu: Nu pentru mult timp. Poate poarta numele tau dar el e un Black si mereu va fi. El e Ryan Nicholas Black, fiul lui Nicholas Black.
Lucas: Nu.mi mai aminti, daca era după mine era mort de mult pentru ca e un Black.
Eu: De fiul meu nu te atingi niciodată
Lucas rade exact ca un psihopat ce e.
Imi deschide usa si imediat ce ies din casa. Ne urcam amandoi in masina lui si pornim spre destinatia cunoscută doar de el.
Peste cateva minute ajungem si vad ca suntem la un restaurant luxos.
Iese primul din masina si vine spre partea mea deschizandu.mi usa. Imi ofera galant mana si refuz si de data asta dar ma prinde de talie si cand intram in restaurant imi sopteste ca suntem aici la întâlnirea dintre mafii.
Urcam scarile si ajungem in camera unde pe usa apare numele lui.
Imi zice sa rămân aici în timp ce el rezolva ceva dar nu il ascult si cand ma asigur ca a plecat ies din camera si caut camera lui Nick. Imediat ce o gasesc privesc numele scris pe usa si cand ii vad numele inima imi bate nebuneste.
Respir adanc si deschid usa, ii vad silueta, cand se întoarce exact ca prima dată imi intalneste ochii si ramane complet uimit sa ne vada chiar in fata lui. Cand isi revine ii vad ochii sclipind si vine imediat spre mine sarutandu.ma nebuneste si prin acest sarut imi arata cat de mult mi.a dus dorul.
Cand sarutul se termine ma trage la pieptul lui strangandu.ma in brate dar nu tare fiindca stie ca il am pe Ryan in brate.
Nick: Iubito, stiam eu, aveam speranta ca voi doi traiti, nici nu stii cat de dor mi.a fost de voi, simteam ca mor fara voi
Eu: Am simtit excat ce ai simtit si tu. Imi pare nespus de rău ca nu ti.am spus nimic dar Lucas...m.a amenintat cu viata lui Ryan dacă plec de langa el.
Nick: Va făcut ceva? S.a atins de voi?
Eu: De Ryan nu, mi.a promis asta
Nick: Dar de tine?
Lasand capul in jos isi da seama asa ca imi ridica privirea soptindu.mi ca e in regulă si ii pot spune cand voi fi pregatita.
Eu: Hai sa plecam de aici, scoate.ma din iadul asta. Du.ma in raiul tau
Nick: Chiar acum plecam iubito, nu va mai las singuri niciodată
Ma i.a de mana si înaintează spre usa dar se opreste imediat ce il aude pe Ryan spunandu.i tata.
Se intoarce uimit si cand isi da seama ii vad zambetul plin de fericire
Eu: Da, ti.a spus tata. Asta a fost primul lui cuvant, el e fiul tău iubire
Ma saruta pe buze iubitor si il pupa si pe Ryan luandu.l in brate, imediat ce ii simte din nou mirosul imi face semn sa vin spre el si ma cuprinde in brate.
Nick: Hai acasa iubito
Ma i.a de mana si iese primul din camera asigurandu.se ca e cale liberă asa ca iesim toti din camera.
Imediat ce iesim din restaurant urcam in masina lui si pornim spre hotelul unde e el cazat, peste cateva minute ajungem dar se razgandeste si porneste din nou spunandu.mi ca mergem la aeroport.
Il apeleaza pe drum pe Dorian si tot ce ii zice e venim toti 3 acasa.
Odata ajunsi la aeroport ne dam jos din masina si cand intram in avion pornim inapoi spre LA.
Insfarsit, după atata timp suntem din nou impreuna. Suntem din nou toti 3.

Iubire de Mafiot Where stories live. Discover now