Fantomele trecutului

1.2K 55 2
                                    

Alina pov
Trezita de o mana ce ma mangaie usor pe tot corpul coborand pana la fese unde ma strange tare de ele, cand imi deschid ochii sunt complet uimita sa.l vad pe Alexander.
Ma uit spre partea lui Nick dar e gol, nicio urma de Nick.
Eu: Ce cauti aici ?
Nu zice nimic si doar se apropie de mine si imi inchid ochii sperand sa fie doar un vis, cand redeschid ochii vad ca numai si ma uit inca odata la partea lui Nick si il vad dormind, rasuflu usurata cand imi dau seama ca a fost doar un vis, imi pun capul inapoi pe perna si inchid ochii adormind la loc, dar nu reusesc, fiind trezita din nou dar de data asta de un zgomot puternic venind de jos.
Incerc sa.l trezesc pe Nick dar nereusind decid ca ar trebui eu sa merg asa ca ma dau jos din pat si ies din camera, ajung la scări si cand ma uit in mare parte în living nu vad nimic asa ca ma intorc pentru a merge înapoi in camera dar rămân pe loc si din nou sunt uimita, de.a dreptul uimita si socata cand il vad din nou pe Alexander dar de data asta nu e singur, e cu curvulita aia nenorocita de Cindy. Asta.i imposibil, ea e moarta, a ars de vie in accidentul ala.
Inchid ochii si cand ii deschid la loc rasuflu din nou usurata ca si de data asta a fost doar o parte a imaginatiei mele nebunesti. Ajunsa înapoi in camera observ ca scumpul meu e treaz si ii vad ingrijorarea in priviri, dar obseva si el teama din privirea mea.
Nick: Hei iubito esti bine ?
Eu: Da...sunt bine
Nick: Unde ai fost?
Eu: Pana jos, sa beau apa
Nick: Hai înapoi în pat, e abia 3 dimineata, trebuie sa mai dormi
Ma pun in pat langa el si ma i.a în brate, ma saruta pe frunte si adoarme inapoi.
Nu puteam sa.i spun, nu voiam sa.l ingrijorez degeaba, a fost doar un vis, a fost doar in imaginatia mea, nimic nu a fost adevărat. Inchid si eu ochii si imi alung orice gând si incerc sa adorm la loc, imi pun capul pe pieptul lui Nick si somnul ma cuprinde imediat in lumea viselor.
Nick pov
Trezit ca de fiecare dată de razele soarelui ce reusesc din nou sa.mi fure somnul ma dau jos din pat fara sa o trezesc pe regina mea. Intru in baie începându.mi rutina zilnică. Gandul imi zboara la ceea ce s.a întâmplat dimineata, de ce era regina mea asa de îngrijorată, de ce se temea ?
Sunt sigur ca e ceva, ceva ce nu vrea sa.mi spuna, ceva ce o sperie, ceva ce nu stiu. Nu inteleg ce ar putea sa o sperie atat de tare incat sa nu.mi spuna.
Ce o face pe regina mea sa se teama?
Ce o sperie? De ce ii e frica?
Decid ca trebuie sa.mi alung orice gând si cand imi dau seama ca sunt gata ies din baie si sunt uimit sa vad ca regina mea nu e in pat. Aud un foc de arma venind din living si ies ca un fulger din camera coborand scarile in graba si cand ajung in living sunt uimit sa.l vad pe nenorocitul ala de Alexander ce tine îndreptat spre regina mea un pistol si cand ma uit in spatele ei vad urma lasata de glont.
Imi privesc regina ce e speriata, se pare ca acel ceva ce o speria, ce o facea sa se teama era nimeni altul decât Alexander.
Nu era speriata de ceva, ci de cineva.
Eu: Ce cauti aici nenorocitule?
Alexander: Nu se vede, am venit aici pentru ce imi aparţine, am venit pentru ea, pentru regina mea.
Eu: Ea e regina mea, numai a mea si nu.ti apartine tie, asa ca pleaca dracu sau te omor chiar acum.
Il vad razand, razand ca un psihopat si pleaca. Imi vad regina cazand in genunchi plângând.
Imediat ce ajung langa ea o i.au în brate mangaind.o usor pe spate încercând sa o linistesc.
Eu: Iubito te rog numai plange, nu se va atinge de tine, iti promit
Alina: Nu...nu e singur
Eu: Ce vrei sa spui iubito?
Alina: E si... Cindy...traieste
Eu: Cum?
Alina: A...a reusit sa scape de acolo... Nu stiu cum...dar traieste
Eu: Ce vor ?
Alina: Pe...pe mine
Eu: Ce? Cum?
Alina: S.au intors...vor sa ne omoare, Cindy te vrea cu orice pret si va face orice ca scape de mine
Eu: Dar Alexander?
Alina: Ai auzit, ma vrea...si ca sa ma aiba te va...te va omora.
Eu: Asta.i imposibil si sti de ce?
Alina: De ce?
Eu: Fiindca nimeni nu te poate lua de langa mine, nimeni si nimic nu mi te va lua. Iti promit iubito, vom scapa odată pentru totdeauna de ei, vom scăpa definitiv de ei.
Alina: Daca ii vor face ceva lui Ryan? Daca se vor atinge de el ?
Eu: Nu se vor atinge de Ryan niciodată. Nici tu si nici Ryan nu veti pati nimic.
Alina: Esti sigur ?
Eu: Iti promit iubito, nu se vor atinge de tine si nici de Ryan
Alina: Ce ne.am face daca nu ai fi tu?
Eu: Ce m.as face eu daca n.ati fi voi?
Alina: Te iubesc regele meu, te iubim tati
Eu: Si eu va iubesc, te iubesc regina mea
O ajut sa se ridice si isi pune capul pe pieptul meu strângându.ma in brate.
Isi ridica privirea si ma priveste cu acei ochi caprui a ei, acei ochi de înger.
O sarut scurt pe buze si imi pun mana pe burtica ei mangaind.o si isi pune mana peste a mea impreunandu.ne degetele.
O i.au de mana si o ajut sa se aseze pe canapea spunandu.i sa se relaxeze si imediat imi trece prin minte o idee geniala asa ca ma ridic de pe canapea si atunci cand ma intreaba unde merg ii spun doar ca merg pana la bucătărie si imediat ce ajung in bucatarie i.au o punga de popcorn si o pun in cuptor si in timp ce popcornul se pregăteşte dau o fuga pana in sala media unde aleg filmul preferat a reginei mele si il pun in dvd si aranjez sala si cand e gata cobor înapoi la bucatarie unde vad ca popcornul e deja gata asa ca il pun in bol si imediat ce ajung in living imi vad regina cum se uita confuza la mine neintelegand ce tot fac.
O i.au de mana si urcam scarile pana in sala media si cand ajungem imi vad regina cum priveşte uimita tot ce se intampla.
O tin in continuare de mana si o ajut sa se aseze pe perne si cand ma pun langa ea o i.au în brate sarutand.o pe frunte.
Pornesc filmul si ne bucuram impreuna.
Alina pov
Imediat ce filmul s.a terminat simt o stare de greata si imediat ce ma ridic ma îndrept spre usa si Nick imi observa starea si ii vad ingrijoarea cum ii se citeste pe chip si ma ajuta sa ajung pana la baie unde imi tine parul in timp ce vomit. Incetu cu incetu, starea de greata se duce si Nick ma ajuta sa.mi revin si imediat ce imi revin ma stange in brate si imi mangaie grijuliu burtica.
Zambesc la gandul ca intr.o zi ne vom tine puiutul in brate, ca acea zi în care bebelusul nostru, Ryan va sosi pe lume e din ce in ce mai aproape.
Imi magaie obrazul incet si tandru dar si dragastos, imi saruta incet si senzual buzele si se joaca cu ele apoi le captureaza intr.un sarut patimas si iubitor.
Sarutul se termina atunci cand suntem intrerupti de o bataie puternică în usa.
Aceeasi bataie se aude dar din ce în ce mai puternic si ne dam seama ca imediat ce zgomotul se termina ca e ceva sau cineva jos. Nick i.a pistolul din sertar si imi zice sa rămân aici asa ca de data asta decid sa.l ascult si rămân cuminte in camera.
Nick pov
Imediat ce ies din camera ma îndrept spre scari si cand ajung lângă ele ma uit in tot livingul si cand vad ca nu e nimeni cobor usor scarile fiind in continuare cu ochii in patru si in continuare nu e nimeni, dar cand aud un zgomot ma intorc si il vad pe Alexander.
Eu: Ce cauti aici nenorocitule?
Alexander: Ti.am zis, vreau ce e al meu
Eu: Si eu ti.am zis, ea niciodată nu e si nu va fi a ta. E numai a mea, mereu.
Alexander: Vom vedea noi, o sa.ti pierzi regina. Vei pierde totul, tot ce e al tau acum, in curand va fi al meu, mai ales ea.
Vreau sa mai zic ceva dar aud pasi venind de pe scari si se opresc in spatele meu, cand ma intorc sunt uimit sa va ca afurisita aia de curvulita blonda de Cindy tine îndreptat spre regina mea.
Eu: Nenorocito, da.i drumul in secunda asta altfel jur ca te omor
Amandoi incep sa rada ca doi psihopati.
Alexander: Chiar si in situatia asta inca esti puternic, nu vezi ca toata aceasta situatie e in dezavantajul tau? Te lupti cu morile de vant, renuta demonule.
Eu: Bine zis, eu sunt demonul dar se pare ca ai uitat ca demonul nu renunta niciodata, mai ales cand e vorba de regina lui.
Alexander: Vai ce curajos din partea ta
Eu: Va jur, dacă va atingeti de ea, chiar si de un fir de par de.al ei va omor chiar acum.
Alexander ii face semn lui Cindy si imediat vad ca vrea sa.mi omoare regina dar sunt mai rapid ca ea si o impusc in mana. Regina mea reuseste sa scape si imediat ce vine langa mine o ascund in spatele meu. Ii fac semn curvei de Cindy sa treaca lângă Alexander si le fac semn spre usa si intelegand mesajul se indreapta spre usa dar înainte sa iasa le zic doar atât:
-Sa dea dracu sa va mai aprotiati de regina mea sau sa.i faceti si cel mai mic rău ca va omor in secunda aia, va jur si e ultimul avertisment. Totul pana la ei, totul pana la familia mea.
Imediat ce doi pleaca imi întorc privirea spre regina mea si incerc sa o linistesc.
O mangai usor pe spate soptindu.i incet si grijuliu sa se linisteasca.
Imediat ce o simt mai linistita ii ridic privirea pentru ai privi ochii ei superbi.
O sarut scurt pe buze si ma aplec usor pentru ai oferi si lui Ryan un pupic.
Eu: Esti bine iubito?
Alina: Acum da, ca esti cu mine sunt bine
Eu: Hai sa ne plimbam, o sa va prinda bine aerul curat si v.ar prinde bine si o plimbare
Alina: Ai dreptate, hai sa mergem
Eu: Mai intai hai sa ne schimbam
Alina: Ok
O i.au de mana si urcam scarile pana in camera noastra unde intram direct in dressing de unde ne alegem hainele. Eu ceva lejer, ceva sport iar regina mea la fel, tot ceva lejer, dar fiind vreme frumoasa si destul de cald a ales o rochita sport.
Cand suntem gata o i.au de mana si iesim amandoi din camera coborand scările si o ajut cu haina si o chemam si pe Bella si imediat ce apare ii punem lesa si zgarda si iesim toti 3 din casa, ii deschid galant usa de la masina si cand e inauntru ocolesc masina si ma urc si eu la voln pornind spre parcul central.
Cand ajungem la parc opresc în fata si a dau primul jos din masina si ocolesc pe partea iubitei mele, cand deschid usa Bella sare vesela din masina si imi ajut si regina sa coboare luand.o de mana si intram împreună in parc.
Imediat ce intram observam ca de fiecare data cum copii se joaca fericiti.
****
Acum e seara, mai exact e ora 10 p.m. si suntem in camera noastra, regina mea doarme pe pieptul meu, e atat de dragalasa, atat de copilaroasa, de inocenta, exact ca un inger, un inger ce e numai al mea, ea e numai a mea.
Sunt scos din gândurile mele cand telefonul iubitei mele vibreaza semn ca a primit un mesaj si cand ii i.au telefonul vad ca acel mesaj e de la un numar necunoscut si cand il citesc vad ca expeditorul e tocmai Alexander, care ii spune ca nu va renunta la ea niciodată.
Auzi, cica, nu renunta la ea, cine se mai crede si asta ? Cred ca tocmai a uitat ca eu sunt insusi demonul si el la fel ca toti stie foarte bine ca nu.i bine sa te pui cu demonul, mai ales cand e vorba de regina lui. O sa le arat eu lor, ca nu e bine sa se atingă de regina mea, o sa scap de ei definitiv, si asta cat mai repede, asa ca le trimit mesaj baietilor sa ne intalnim maine dimineata la sediu pentru a rezolva problema asta cat mai repede.
Imediat ce mesajul s.a trimis decid ca ar fi timpul sa ma pun la somn asa ca ma pun langa regina si adorm si eu.

Iubire de Mafiot Where stories live. Discover now