42.

2.3K 92 1
                                    

—  C-Ce vrei sa-mi f-faci ?

Spun balbait si el zambeste . Ok.. sentimentul asta nu l-am avut niciodata . Imi este frica . Foarte tare . Nici nu  pot exprima prin cuvinte ceea ce simt in momentul asta .

— Sigur o sa-ti placa .

Spune si ranjeste . Eu nu cred ca imi v-a placea ...
Se pune peste mine si faptul ca sunt doar in lenjerie ii da muulte puncte in plus . Ramanem dezbracati amandoi si el imi priveste corpul . Rosesc .

—  Esti asa frumoasa .

Spune printre saruturile pe care mi le lasa acum pe abdomen . Coboara din ce in ce mai jos pana ajunge la punctul forte . Daca il pot numi asa .

Intra din prima puternic si mie imi iese niste gemete din gura . In timp ce el face miscari de dute-vino incep sa plang . Nu numai din cauza ca ma doare . Ci pentru ca m-a violat si nu sunt acasa . Vreau acasa ! . Imi adun toate fortele si-l imping pe She de pe mine si incerc sa ies dar iar ma prinde si ma arunca pe pat .

— De ce esti fetita rea ? . Ok .. am vrut sa fiu mai bland dar acum .. schimbam foaia .

Spune si plang . Ma ghemuiesc pe pat iar el se ridica si face ceva . Nu ma intereseaza . Imi leaga mainile de pat si picioarele mi le desparte si intra si mai puternic ca prima data . Plang mai tare si incerc sa-l fac sa-i fie mila dar nu reusesc . Omul asta are suflet de piatra ? .

— Nu mai plange iubit-o .

Spune senzual dar pentru mine suna scarbos spus din gura sa si ma saruta pe unde apuca . Se ridica si isi ia blugii pe el apoi iese .

— Ce ? Ma lasi asa ? Porcule !

Tip si ma zbat dar ma obosesc degeaba . Ce pot face ? . Pana la urma revine . Se pune peste mine si ma tine in brate .

— Ma dezlegi si pe mine ?

Spun cand ma opresc din plans .

— Daca promiti ca nu ma ranesti o fac .

— Ok . Promit .

Spun si-mi dau ochii peste cap . Acesta ma saruta scurt apoi ma dezleaga . Imi frec incheeturile care sau inrosit apoi imi iau hainele pe mine .

— Ti-a ajuns sa ma torturezi ?

— Acum ai prins tupeu ? . Imi place ca il ai . Dar nu te juca cu el .

Imi dau ochii peste cap .

— Sincer vroiam mai mult dar m-am hotarat sa nu exagerez prea tare .

— Sa nu exagerezi ? . Deja ai facut-o .

Spun iar el se incordeaza apoi imi da o palma si cad pe jos . Ma ridic si ii dau un pumn in moaca si lui ii se sparge buza .

— Curv-o ! Cum iti permiti ?

Spune si ma prinde de par si ma arunca pe podea si imi trage un picior in coaste . Ce doare . Ma ridica , ma apuca de gat si ma tranteste de perete . Eu tipand cand fac contact cu el . Ma strange mai tare de gat si eu incerc sa ii indepartez mana . Pana la urma imi da drumul si eu imi trag sufletul . Ma ia de par si ma pune pe un scaun , ma leaga de el si imi pune ceva negru la ochi .

Ce are de gand ?

Aleasa lui ?On viuen les histories. Descobreix ara