30.

3K 115 2
                                    


A inceput o ploaie zdravana asa ca intru in casa . Jaden sta intins in pat si butoneaza telefonul de zor . Ce naiba face ?

Ma asez langa el numai ca l-a o distanta mare . Aproape cad de pe pat . Tranteste telefonul pe noptiera si se intoarce cu fata la mine . Ma trage pana la refuz langa el . Este nervos . Din ce cauza ?

Nu stiu . Imi traseaza conturul fetei cu un deget si se apropie incet . Ma saruta animalic pe buze . Dupa coboara incet pana la gat si se urca peste mine . Mainile mi le pun dupa gatul sau si-l trag mai aproape de mine .

Imi da lent tricoul jos si cand vrea sa-mi deschee si blugi il opresc .

— Eu zic ca e destul ..

— Eu zic ca nu . Se vede in ochii tai ca ma vrei . De ce te opui ?

— Gata . E-eu ma duc ..

— Unde ?

Spune amuzat .

— Nu stiu ' sa ma plimb .

— Prin ploaie ? Vrei sa racesti?

— Da , prin ploaie . E mai frumos asa .

Spun si-mi trag tricoul pe mine . Vreau sa ies dar ma prinde de incheietura si ma tranteste brutal de usa . Ma saruta pasional si-mi da din nou tricoul jos . Isi plimba mainile pe tot corpul meu . Imi asez mainile dupa gatul sau si-l apropii mai tare de mine .

— Nu pleci nicaieri . V-om merge mai tarziu noi doi .

Spune si ma pune pe pat si se catara pe mine . Imi da blugii jos si intr-un final ramanem amandoi goi .

Ma saruta peste tot si mainile sale se plimba peste tot corpul meu .

Face miscari de dute-vino si durerea incetul cu incetul se transforma intr-o mare placere . Gemetele mele si-au facut de mult aparitia .

Se da jos de pe mine si se intinde langa mine . Ma saruta pe frunte si ma strange in brate . Il strang si eu tare tare in brate si-l sarut pe obraz .

— Ce atat merit ?

Spune bosumflat . Chicotesc si-l sarut cast pe buze .

— Ne ne . Iti arat eu sarut adevarat .

Spune si-mi captiveaza buzele intr-un sarut de milioane .

— E ce spui ?

Ma intreaba .

— Da..da.. esti un expert in saruturi . Ce pot sa spun ?

Spun si zambeste . Imi place de acest Jaden copilaros si jucaus . Celalt Jaden serios , nervos si superior nu prea e pe placul meu .

— Imbraca-te si hai sa iesim la o plimbare . S-a oprit ploaia .

Spune si se ridica si se imbraca . Eu ma conformez si ma imbrac . Lenjerie intima neagra , un tricou negru si blugi albi , o sapca neagra , tenisi si ochelarii de soare . M-am imbracat si Jaden la fel . Iesim din minunata cabana si mergem incet prin padurea fermecatoare .

Nu voi uita niciodata ce s-a intamplat in aceasta cabana . S-a intamplat pentru a doua oara . Gata.  N-o s-o mai repet. A fost ultima oara . Numai ca exista o problema . El ma va pedepsi daca nu fac ce spune ..

In fine . Padurea e foarte frumoasa . Copacii au niste forme ciudate dar sunt frumosi. Vantul adie usor . Norii inca sunt prezenti si sper sa nu ploaie . Aerul este curat si un miros de padure imi invadeaza narile . Este un miros placut .

Inca ne plimbam cu pasi mici pe aici iar eu admir peisajul . Este o padure pe care nu am vizitat-o de cand eram mica . Jaden se aseaza pe o piatra in fata raului si imi face semn sa ma asez in poala lui . Asa fac . Ma asez in poala lui si cu fata la el . Ma strange in brate si ma pupa pe frunte .

* Cam merit sa fiu omorata pentru toate perversiunile scrise pana acum . Asta este.

Cum vi se pare Jaden ?
Dar Kaycee ?

❤ A.O.N

Aleasa lui ?Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon