47.

2K 89 0
                                    


— Buna dimineata .

— Buna .

Spun si ma ridic in sezut .

— Cat e ceasul ?

— Trei jumate .

— Atat de mult am dormit ?

— Cred ca erai extenuata .

— Cam asa . Hai sa mancam .

Spun si il apuc de mana . Incepem sa mancam si ne privim intens . Ma ridic de la masa si spal vasele . Simt o durere in zona burtii si ma ghemuiesc cu mana la locul acela .

— Ce ai ?

Ma intreaba Jaden venind in fata mea .

— M..nimic . Un cramp .

— Ok . Ce spui ca mai diseara sa luam cina la un restaurant ?

— Bine . La ce ora ?

— Sapte .

Urc in camera . Ceasul este patru . Ma uit la un film iar doua ore s-au risipit . Ma ridic , imi fac un dus si rascolesc dupa o rochie . Pana la urma gasesc una de un rosu intens . Imi iau lenjerie pe mine si rochia . Imi iau si tocurile , imi prind parul intr-o coada . Aplic putin tus , rimel si gloss . Se pare ca este sase jumate . Cobor iar Jaden era intr-o camasa si blugi .

— Arati superb iubit-o .

— Si tu .

Spun si zambesc . Ma apuca de mana si iesim din casa . Hotaram sa nu luam masina si o luam pe jos . Am ajuns la restaurant si am luat cina . Am ajuns acasa si m-am intins pe pat obosita .

— Eu ma duc sa fac un dus .

Vocea lui Jaden ma face sa ma trezesc din transa in care eram .

— Pot..?

— Da .

Spune zambaret . Intram amandoi in baie si ne dezbracam de obiectele vestimentare . Intram in dus si el porneste apa . Ma saruta si mainile sale se plimba pe tot corpul meu . Din priviri imi cere permisiunea iar eu aprob .

Intra incet in mine si face miscari lente . Imi pun mainile dupa gatul sau si buzele le tin lipite de gatul sau .

Multe gemete imi parasesc gura cand mareste viteza si totul devine placut . Mai face niste miscari apoi iese din mine si ne continuam dusul .

Iesim din dus si imi iau lenjeria pe mine . Jaden isi ia o pereche de boxeri . Imi usuc parul si ma asez pe pat . Jaden langa mine . Ma ia in brate si eu zambesc .

Aleasa lui ?Where stories live. Discover now