58.

1.9K 63 13
                                    

Dupa doua luni .

In aceste doua luni nu am facut prea multe . Am avut grija de copii . Jaden se juca cu ei si totul a mers foarte bine . Copii au doua luni de la nastere .

Adonis este mai mare ca Odiseu cu doua minute de la nastere . Sunt gemeni . Numai ca Odiseu are ochii verzi iar Adonis ii are albastrii . Sunt niste minunatii . Deja au inceput sa mearga .

Jaden a reanceput sa lucreze la firma si vine cam tarziu pe acasa . Nu stiu ce face ..dar ceva imi spune ca nu e bine . She nu a mai aparut prin peisaj si ma bucur . Nu mi-ar placea sa reapara si familia mea sa se dastrame .

Jaden inca nu m-a cerut si nu stiu cand o s-o faca sau daca are de gand . O sa vad ce are in plan ..

Ies din camera copiilor si imi iau jacheta pe mine si decid sa ies la o plimbare . Jaden este la lucru iar o mica plimbare nu mi-ar face rau deloc .

Inchui casa apoi plec in parc . Seara deja s-a lasat si vantul adie . Intru in parc si admir peiajul pe care il cunosc ca ochii din cap . Dar mereu imi face placere sa privesc in detaliu tot ce vad . Ma asez pe o banca si imi scot telefonul .

" Eu : Buna iubire . Cand vii acasa ? "

" Jaden : Mai am jumate de ora si vin . Copii ce fac ? "

" Eu : I-am pus la culcare . "

" Jaden : Si tu esti bine ? "

" Eu : Da . Acum am iesit in parc "

" Jaden : Ok. Ai grija . Te pup si te iubesc "

" Eu : Ok . Pa "

Am trimis si ultimul mesaj apoi mi-am pus telefonul in buzunar . Simt o respiratie calda si mentolata pe gatul meu . Maresc ochii cand vad persoana care este aici . Incerc sa ma indepartez dar ma tine de talie . Imi pune mana la gura apoi sopteste :

— Mi-a fost dor de tine iubit-o . Fii fata cuminte si nu tipa ca nu iese bine .

Spune si inghit in sec . M-a amenintat cu cutitul la gat . Si-l plimba . Ma ia in brate si ma duce la masina sa . Imi pune banda adeziva la gura , maini si picioare apoi ma pune in port- bagaj . Ma zbat si dau cu picioarele dar fara vre-un rost iar energia mea s-a epuizat .

La dracu' nu mai pot scapa . Si cand am crezut ca totul va fi bine de acum inainte ..

Aleasa lui ?Where stories live. Discover now