43 .

2.2K 88 3
                                    

Ce are de gand ?

Se aud niste chestii trantite .. ce naiba face asta ? . Ii simt degetele care se plimba pe corpul meu si imi transmit fiori . Simt cum mi-a dat una cu biciul si un urlet imi scapa din gura . Imi mai da doua si mai tare si tip si mai tare .

— Deschide gura !

Ma indeamna She iar eu inghit in sec si imi deschid gura . Iac.. si-a bagat prietenul in gura mea . Imi misca capul in asa fel incat sa o sug . Imi prinde maxilarul si-mi da capul pe spate .

— Inghite Kaycee . Tot .

Spune si peste cateva secunde inghit dezgustata . Imi da esarfa de la ochi si clipesc de cateva ori pentru a-mi regla vederea . Ma dezleaga de scaun si ma intinde pe pat , ma dezbraca , ma leaga de pat si intra cu putere in mine .

Imi da zece biciuri care de care mai puternice . Mareste viteza si eu mor de durere . Nu mai pot . Nu mai rezist !

— S..She.. o-opreste-te ..te ..rog..

Spun cu greu si cu vocea la pamant . El din contra mareste si mai tare viteza si imi da si mai multe biciuri . Ochii mei devin din ce in ce mai grei pana nu mai vad nimic .

  ~ * ~

Ma trezesc si ma ridic in sezut . Sunt ametita si ma doare capul si tot corpul . Corpul meu are dungi rosii proeminente si unele sangereaza . Parul meu e ciufulit . Ce-o fi facut She ? . Ma ridic de pe pat si observ ca nu mai sunt in camera de tortura si macar am lenjerie pe mine . Incerc sa fac cativa pasi dar cad pe podea . Ma ridic si ma intind din nou pe pat . Pe usa intra She si se aseaza langa mine si ma mangaie pe fata .

— Esti bine ?

— Intr-un fel ..

Spun ragusit si imi dreg vocea .

— Ce s-a intamplat ? Nu-mi amintesc mai nimic .

— De unde nu-ti amintesti ?

— Pai .. Ti-am lins amicul dupa am vorbit ceva si mi-ai tras o palma apoi eu ti-am tras un pumn .. si de acolo nu-mi amintesc mare lucru .

— Off.. nu s-a intamplat nimic . Ar fi bine daca ai dormi acum .

Imi spune si ma ia in brate . Nu mai spun nimic si imi inchid ochii care sunt obositi .

Aleasa lui ?Where stories live. Discover now