chapter 14

1.4K 72 24
                                    

dit deel draag ik op aan mare112 ,
nu weet je wat er met Serah is 😉

~~~~~

pov. Faith

"nee..." mompelde ik verbaast

"DAT KAN NIET! DAN ZOU IK HET MOETEN VOELEN, DAN ZOU IK DE PIJN HEBBEN!" ik raakte in paniek en kreeg steeds meer vragen die mijn hoofd vulden

"ik weet het ook niet Faith.." zei Gaia terwijl ze haar hoofd boog

"er is iets vreemd aan je, ik kan je zelf niet zeggen of Serah echt weg is of niet. Maar wat ik je wel kan vertellen is dat je binnenkort een nieuwe geest krijgt"

ik keek alleen maar naar Gaia met een verbaasde uitdruk. is de oorlog dan zo dichtbij dat mijn nieuwe geest nu al komt?

"de welke?" vroeg ik zacht

"dat weet ik niet Faith.. meer kan ik je niet uitleggen, maar als je Serah vandaag niet hoort.. is ze voorgoed verdwenen"

haar stem sterfte weg en ook Gaia verdween na haar zin. 

mijn zicht werd wazig en ik wist dat ik zo weer in de realiteit zou komen. 

~~~~

mijn hoofd voelde licht aan en ik voelde vermoeidheid opkomen. ik opende mijn ogen en bestudeerde de kamer waar ik mij in bevond. niemand.. er was niemand in de kamer.

"Eaden? Liana?" piepte ik.

ik hoopte dat mijn stem normaal zou zijn maar ik kon alleen maar piepen? ook voelde ik een leegte in mijn hart..

Serah.. dacht ik. waar is ze?

plots vloog de deur open en kwam Liana binnen.

"ohh Faith je bent eindelijk weer wakker!"

ze liep met grote passen naar me toe en nam in een knuffel. ik zweeg en bestudeerde haar houding. is ze nu aan het snikken?

"Liana? waarom huil je? ik was maar effen weg hoor" ze keek me boos aan

"jij was verdorie 3 dagen buiten bewustzijn! durf dat nooit meer te zeggen, ik was bang dat ik je voor altijd kwijt was!" ik keek Liana met een blik vol spijt aan

"Liana?...i-ik b-ben S-Serah k-kwijt.." fluisterde ik

"WAT DAT MEEN JE NIET! DAT KAN NIET!" schreeuwde ze. meteen liep ze de kamer uit zonder me nog een blik waardig te gunnen

pov. Liana

nee dat kan niet! dat mag niet! ze heeft toch geen pijn gehad? ik liep naar buiten om Eaden te gaan zoeken. hij is al zo afstandelijk de laatste paar dagen. hij kwam Faith amper bezoeken en was steeds in de bossen. wat zou er met hem aan de hand zijn?! 

zoals altijd was hij is de bossen maar deze keer kwam ik ergens achter... ik zag 3 wolven vechten.. 2 tegen 1. meer had ik niet nodig om te weten wie het was.

Eaden en 2 rogue's. sinds wanneer doet hij dit? gaat hij daarom naar de bossen iedere dag? ik bedoel, ik weet dat een alfa rogue's dood...maar waarom dood hij onschuldige rogue's? ze zitten niet eens in ons gebied!

een luide huil haalde mij uit mijn gedachten. ik keek verbaasd toe hoe Eaden de wolf doodbeet in zijn nek. de wolf huilde om genade maar hij gaf niet toe en doodde hem.

Faith | ✔Where stories live. Discover now