chapter 17

1.3K 56 42
                                    

pov. Cassedy

Eindelijk! We komen aan het einde van deze grot! Echt waar, hij is echt klein. Ook ben ik echt geen liefhebber van natuur. Ik zie dat Faith al ver voorop is. Kan die trut niet effen op mij wachten?!

"Ze zal wensen dat ik haar nooit tegen gekomen was" mompelde ik tegen mijzelf

"Wat zei je?" vroeg Faith.

ik had niet door dat ze stil stond en dat ik erdoor dichterbij was

"Uhm niets belangrijks" Ze knikte goedkeurend en liep door naar het licht, met mij achtervolgend.

pov. Faith

Het licht wordt feller en feller. Uiteindelijk zijn we uit de grot en komt DE stad ik zicht.

De stad is werkelijk waar prachtig! Nu weet ik waarom ik nog nooit over de magiërs had gehoord. Hun stad bevind zich in een soort grot!

Je hebt maar één ingang, die is via de grot waar wij in liepen. Er is maar één opening vanboven. Daarvan komt het licht. De stad is magisch en is niets vergeleken met ons packhuis.

We stonden beide met grote ogen te kijken naar deze stad. Nog nooit had ik zoiets gezien. Maar waar zijn alle mensen? Ik zie niemand?

pov. Lars

Daar moet ze zijn! Ik zie twee meiden met grote ogen onze stad bezichtigen. Een lichte grijns vormde een weg op mijn gezicht. Ik zal ze maar verwelkomen.

Ik liep naar buiten op weg naar de twee meiden. Ze schrokken toen ze met mijn oogcontact maakte

"Goedendag meiden! Wie van jullie is Faith?"

ik kreeg geen reactie in woorden maar in daden. Een meisje liep naar voor met haar hand lichtjes in de lucht

"Ahh we verwachtte je al Faith! Ik doe jullie niets. Ik ben Lars" zei ik terwijl ik mijn hand uitstak. Ze nam hem aan

"Aangenaam Lars, dit is Cassedy" zei ze terwijl ze naar haar vriendin keek

"hallo" zei ze verlegen. Best grappig, ik doe hun niets hoor!

"Zouden jullie me willen volgen? Ik heb nog veel te bespreken met Faith" Beide knikte ze en liepen achter mij aan.

pov. Jennifer

Deze trainingen zijn lastig. Op dit moment beoefen ik mijn waterelement. Deze vind ik best lastig! De vorige keer stook ik ver iemand in brand! Ik was echt geschrokken toen..

Ook blijk ik één van de belangrijkste personen te zijn die je maar kon hebben. Ik zou volgens mijn aardeleraar -Lars- zou ik de rechterhand van DE Faith zijn.

Zij moet onze wereld redden van het 'kwaad'. Ik snap niet wat mijn taak is.. Wat is het kwaad? Hoe lastiger gaan deze trainingen zelf nog zijn?

pov. Eaden

Waar blijft hij nu toch? Jesse zou hier al lang moeten zijn. Ik weet echt dat ik niet moet weggaan, maar ik heb geen keuze. Mij gamma doet al het werk! Een alpha hoort dat te doen..

Na nog een paar minuten gewacht te hebben komt Jesse eindelijk aan aan de afgesproken plaats

"Waar bleef je?" vroeg ik bot

"Nou ik heb mijn mate moeten achterlaten en ben nog met Anthony in een gesprek beland.." antwoordde hij op dezelfde toon terug.

Ik liet een zware zucht horen en veranderde in mijn Skyler en ging er vandoor. Met Jesse achtervolgend.

pov. Camille

Wauw! Eindelijk geeft Anthony mij de vrijheid! Ik ben vertrokken met een paar packleden naar mijn adoptieouders. Ze wonen in een grot.. Ik hoop maar dat ik daar nog welkom ben.

De reis richting het zuiden is stil. Te stil als je het mij vraagt. We lopen nu al 2uur in wolvenvorm en we hebben nog geen één rogue of prooidier gezien, zelfs niet geroken.

Dit is verdacht aan het worden. Misschien zijn we al te laat en is het al begonnen..

pov. Brandon (al effen geleden eh? 😂)

Ik zit op het puntje van mij stoel te wippen. Ik kan onmogelijk stil zitten! Lucas heeft mij al veel bevelen opgedragen. Faith moet levend en wel toekomen..

Ik weet niet wat ik moet doen.. Als ik haar vermoord, dan ga ik zelf mijn dood tegemoet. Lucas wil met haar trouwen om de foute reden! Ik moet haar vermoorden! Dan komt er een einde aan haar bestaan en kan er ook niets misgaan met het overnemen van de wereld!

Ook al is dit een zelfmoordactie. Ik help de vampierenwereld ermee!

Ik ben echt blij dat ik af ben van mijn wolf! Die kon echt zagen weetje.. Nu heb ik een leeg hoofd en kan ik doen wat ik wil zonder commentaar van hem. Ik begin het vampierenleven wel gewoon te worden nu.

Ik denk dat de overgang naar bloed drinken het ergste was. Maar nu? Nu is het een verslaving geworden. Ik ben één van de trouwste bedienden van Lucas geworden.

Hij gaat bijna die vampieren'slet' dumpen als rechterhand en geeft die functie aan mij.

Best een eer. Om hem daarna te verraden.. Maar ja, In het leven moet je nu eenmaal moeilijke beslissingen maken. Dit is de mijne! Niemand komt nu tussen mijn moordplannen in..

Ik grijns gemeen bij het bedenken van mijn plannen.

~~~~

Veel verandering van pov i know

Dit hfstk is wat korter dan de andere, sorry ervoor 😥

-Zoë

Faith | ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu