Chapter 28 deel 1

956 51 40
                                    

pov. Faith

De sissende wind zegt al genoeg wie het is. Op een razend tempo komt Lucas aangelopen. De "geliefde" vampierenkoning.

Ik sta verstijfd op mijn plaats terwijl Eaden dichterbij komt, mijn richting uit. Zijn geur is zo afleidend. Wat heb ik hem gemist.

Ik word weer naar de realiteit getrokken wanneer Lucas en Eaden zo dicht bij elkaar zijn dat ze klaar zijn om te vechten. Vol verbazing keek ik toe hoe Jennifer tussenbeide kwam en Lucas mee ten onder nam.

Dat hield Eaden niet tegen om op hem af te vliegen. Meerdere vampieren kwamen onze kant uit en ik wist, dat als ik niets zou doen, niemand van ons het ging overleven.

Ik stampte met een forse kracht op de grond. De opwekking van een aardbeving. Wat natuurlijk een slecht idee was. Want daardoor geraakte Lucas los uit de greep van Jennifer en Eaden.

Ha! Goed bezig meid!

'Dit is niet de tijd voor sarcasme, Malia'

Tss beter geef je ons ook een kans om Dit op te lossen. Je weet dat je het niet alleen aan kunt

ik stemde in, wetend dat Malia gelijk had. Zonder te twijfelen namen mijn verschillende geesten de controle. Ik voelde mij dieper zakken en minder macht hebben dan anders. Ik kan alleen meekijken naar wat er gebeurt.

terwijl Malia, Serah en Celeste hun gang gingen, hoorde ik een woeste brul van Lucas en een huilende kreet van Jennifer. Woede borrelt in mij op "Ik zal je eens laten tonen wat echte pijn is" zeg ik met een zware stem. Nou niet ik.

Eaden keek mij met spleetogen aan. Niet wetend van wie deze ogen waren. Ze hadden een paarsgroene gloed en keken dreigend naar Lucas. Eaden zei niets en keerde zich terug naar Lucas, die op dat moment Jennifer tegen de boom smeet.

Kermend van de pijn bleef ze liggen. Met een zwakke ademhaling. Ik had nog nooit mijn genezende gave op iemand anders gebruikt dus hoopte op de maangodin dat ik Jennifer kon helpen terwijl Eaden en Lucas aan het vechten zijn voor hun leven.

Ik voelde een grote energie in mij en deed geen moeite het tegen te houden. Jennifer heeft hulp nodig. Met succes. Want niet veel later staat ze terug strompelend recht.

Ik richt mijn aandacht naar de andere vampieren die daarnet onze kant opkwamen voor de aardbeving plaatsvond. Maar zij waren nergens meer te bekennen. Wat mij onrustig maakte.

Dreigend loop ik op Lucas af. In een hele nieuwe ik. Mijn geesten werden samen één. Ik had de zintuigen van mijn wolf Serah, de kop van mijn panter, Celeste en de vleugels van mijn arend, Malia.

Kijk hoe mooi we zijn!

Ik kan alleen met hun instemmen. Eaden en Lucas zijn gewaagd aan elkaar. Ze zitten beide onder het bloed en schrammen. Jennifer is weer helemaal de oude en is ondertussen bij mijn zijde komen staan, wetend wat ik ging doen.

De nieuwe ik springt tussenbeide en valt Lucas aan. Hij strompelt achteruit maar herpakt zich direct. "Je gaat hier spijt van krijgen Faith" ik negeer zijn opmerking en takel hem nog erger toe dan Eaden deed.

De tanden van Celeste boren zich door Lucas zijn arm. Een luide kreet ontsnapt uit zijn mond. Waarschijnlijk heeft de hele wereld hem nu gehoord. Geweldig!

Ik kan mijn irritatie niet verbergen en doe er nog een schepje bovenop door nog eens flink door te bijten. Ik ontwijk Lucas zijn vuist die hij met zijn andere hand op mij afvuurde. Ha! Hij kan al niet meer mikken ook.

Tevreden van mezelf laat ik hem los. Hij waggelt achteruit en brengt zijn armen hoog de lucht in. De bossen bewegen heviger en niet veel later komen de bekende schimmen eruit gesprongen. De schimmen waarvoor ik vluchte, nu hier in het strijdveld.

~~~
Sorry dat ik jullie zo lang liet wachten voor Dit deel ;0 ben best teleurgesteld in mezelf toen ik terug wattpad opende😅 ik had meer dan 99+ meldingen van jullie reacties en stemmen😂 ik was effen in shock ofzo.

Ik weet dat ik in het vorige deel zei dat dit het laatste hoofdstuk ging zijn. Maar aangezien ik zo lang niets onn gezet had wou ik er zo rap mogelijk eentje plaatsen. Beter ets dan niets eh?😁 Dit is dus deel 1van de laatste chapter ((:

Laat zeker nog een reactie en een stem achter om mijn dagje compleet te maken^^

Voor de rest heb ik niets meer te zeggen buiten goodnighttt!😇💗

Faith | ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu