chapter 26

1.1K 51 11
                                    

Pov. Faith

Jup dit is inderdaad een cel.. ik probeerde Serah te bereiken zonder resultaat. Celeste en Malia was ook geen optie. Ik kon geen één van mijn geesten bereiken dus.. Ik begon te panikeren. onrustig probeerde ik een mindlink te starten met Eaden maar alles wat ik zei werd gewoon teruggekaatst in mijn hoofd. 

ik kruip zo ver mogelijk naar achter als voetstappen naderen. Blijkbaar heeft die rotzak mijn armen vastgezet met zilveren boeien want een helse pijn laat mij ineenkrimpen. mijn ogen zijn gericht naar de celdeur waar de voetstappen ophouden. Door de donker kan je bijna niets zien en toch weet ik wie hier staat

"Pap" zeg ik vol haat.

"ahh, je bent eindelijk weer wakker zie ik. nou dan vliegen we er alvast in"
al grijzend doet hij de celdeur open en komt hij met zware stappen op mij af

"W-wat ga je doen?" angst is te horen in mijn stem waarvan Brandon nog meer geniet.

zonder te antwoorden op mijn vraag sleurt hij mij mee naar de dichtste muur in de cel.

De boeien rond mijn armen hangt hij op aan de muur waardoor ik schreeuw van de pijn. aangezien ik nu met mijn gezicht gericht sta op de muur kan ik niet zien wat mijn "vader" doet. maar ik weet gewoon dat hij grijnst en geniet van mijn pijn.

"Als ik je ook maar iets hoor zeggen komen er nog slagen bij"

en bij dat gezegd te hebben voel ik een zweep tegen mijn rug aankomen. ik probeer niets te zeggen maar het was zo onverwacht dat ik toch schreeuw

"Ik had je gewaarschuwd Faith"

mijn naam sprak hij vol walging uit. Waarom ik maangodin?

tranen welde zich op in mijn ogen. niet veel later was Brandon klaar met zijn plezier.

Hij verliet zonder iets te zeggen de cel, mij achterlatend aan de muur. ik kon zo voelen dat er bloed naar beneden aan het druppen was vanop mijn rug. uiteindelijk liet ik mijzelf gaan waardoor er grote snikken te horen waren.

Hier ga je nog spijt van krijgen Brandon, wacht maar. dat waren mijn laatste gedachte voordat ik zwarte vlekken voor mij zag. ik liet het toe, te zwak om ertegen te vechten.

Pov. Eaden

Cassedy, Camille, James en ik zaten samen in de woonkamer van Lars zijn huis waar Cassedy ons alles had uitgelegd over haar missie en de verdwijning van Faith. Woede borrelde in mij op

"JE HEBT WAT?! DOOR JOU STOMME ACTIE IS MIJN MATE TERECHT GEKOMEN BIJ DE PERSOON DIE HAAR HET MEESTE KWAAD KAN DOEN!"

ik kon het niet meer laten om tegen Cas te schreeuwen waardoor tranen over haar wangen liepen. James gromde omdat ik zijn mate verdrietig maakte maar hij ging niet tegen mij in.

ik was een alpha, ik stond hoger dan hem.

"Ik wou het niet meer Eaden. Ik wou die missie niet meer doen. Ik heb Faith leren kennen, ze heeft mij anders gemaakt. Eerst wou ik niets anders dan haar vermoorden maar nu zou ik er alles aan doen om haar te redden"

met open mond staarde ik Cassedy aan

nu zou die trut willen helpen!

"Eaden, alle hulp is handig. we moeten Faith redden en vooral een einde maken aan het bestaan van Lucas. Cassedy is een vampier weet je nog? een vampierenkoning kan maar op één manier gedood worden. Dat was altijd een raadsel geweest hoe. Cassedy kan ons helpen aangezien zij de rechterhand was van Lucas"

Camille haar woorden waren wel waar. veel tegenzin stemde ik toe. ze zal haar tegenover mij moeten bewijzen. ik ben er nog niet van overtuigd of ze überhaupt te vertrouwen is.

"hout.." allemaal keken we verbaasd naar Cassedy

"een houten staak door zijn hart als hij omsingeld is door alle vier de elementen, is de enige manier om hem te verslaan" stomverbaasd kijken we Cassedy aan

"ik doe alles om Faith veilig te zien.. dus ook het grootste vampierengeheim doorvertellen.."

iedereen bedankt haar voor deze informatie waardoor een grote glimlach nu plaats vind op haar gezicht

"We moeten hulp vragen aan meerdere roedels. we hebben het hier over de vampierenkoning. alleen met onze twee roedels kunnen we niets doen. dat zou direct onze dood worden"

"Daar heb je een punt Eaden.. ik kan nog aan een paar roedels hulp vragen" dankbaar kijk ik Camille aan

"ikzelf weet ook nog een paar roedels die ons hierbij zouden willen helpen"

daarmee hield het gesprek op en gingen we allemaal onze eigen richting uit. op zoek naar hulp om Faith te redden en een einde te maken aan alles. 

ik was nog net niet uit de kamer of een stekende pijn op mijn rug laat me ineenstorten

"Eaden! Haal Lars Cassedy!" schreeuwt Camille

"Mate heeft pijn, ze doen haar pijn" kerm ik uit.

Camille haar ogen gaan wijd open. net als ze iets wil zeggen komt Lars de kamer in gelopen

"Hij moet nu meteen naar het ziekenhuis dan kunnen we onderzoeken wat er met zijn mate gebeurt!" paniek was te horen in Lars zijn stem.

Maar zo gezegd zo gedaan. want niet veel later lig ik in een ziekenhuisbed vol magiërs rondom mij. ik lig op mijn buik aangezien ze mijn rug moeten onderzoeken. meer dan mijn t-shirt openscheuren moest niet want ze hadden meteen door wat er aan de hand was

"Ze krijgt zweepslagen en verliest teveel bloed straks valt ze flauw!"

schreeuwt een onbekende magiër. verdoofd keek ik voor me uit. nu pas valt het mij op dat er een spiegel naast het bed hangt waardoor ik kan kijken wat ze aan het doen zijn. momenteel proberen ze het bloed te stelpen. Bloed van de grote rode schrammen. 

Faith..

Pov. Lucas

Uren heb ik zitten denken over de gebeurtenis. Faith is weg.. Hoe zit het dan met die voorspelling?! Was alles dan een leugen? meer vragen kwamen in mij op. maar ik liet het gaan. Faith is vermoord.. de toekomstige vampierenkoningin is vermoord! hier laat ik het dan toch niet bij!

"MAAKT HET LEGER KLAAR HET IS OORLOG!" schreeuw ik vol woede naar mijn nieuwe rechterhand, niemand minder dan Brandon.

hij knikt enkel en loopt zo snel mogelijk de kamer uit. je domme medelijden zal nu je dood worden Cassedy. ik grijnsde bij de gedachte aan de oorlog die ik zonet heb verklaard.

laten we maar rap laten weten aan die honden dat ze mogen oppassen. Ze hebben geen schijn van kans tegen mijn ervaren vampierenleger. ik zal ze uitroeien! ze allemaal! alle weerwolven! 

~~~~~~~
heyy,
hier weer een nieuw deel👌
spijtig komt dit boek aan zijn einde want er komen nog maar een paar hoofdstukken😢
laat zeker een stem & comment achter. ze maken mij zo blij ^^

TNHX VOOR DE 5.6k READS  EN DE 444 STEMMEN IK BEN ZO BLIJ HIERMEE😱🙌🎉🎊
ik dacht zo altijd van: niemand gaat dit boek leuk vinden dus waarom zou ik het online zetten😥 ik had dit letterlijk nooit verwacht!😯 thnx om mij te overtuigen dit online te zetten ko!😊😇 daarom is dit hfdstk speciaal vr jou😍💓

-XxZoë

Faith | ✔Where stories live. Discover now