Hoofdstuk 25

1.2K 67 21
                                    

Harry Potter

Met zweet op mijn voorhoofd werd ik wakker, mijn ademhaling was zwaar en ik had hoofdpijn. "Wat is er?," hoorde ik opeens vanuit de andere kant van de kamer.

Ron die langzaam recht op ging zitten keek me met slaperige ogen aan. Ik antwoorde niet op Ron zijn vraag. Ik staarde recht voor me uit. "Harry?," zei Ron nog een keer. "Huh wat?," vroeg ik terwijl ik me hoofd schudde en daarna Ron's richting op keek.

"Wat was er nou? Je schreeuwde net keihard in je slaap," en Ron wreef in zijn ogen. "Oh uh ik had een droom," "Een droom?," en ik knikte. "Je kan het meer een nachtmerre noemen,"

"Wat was er aan de kant," zei Hermione toen ze rennend Ron's en mijn kamer binnen rende. Ze keek me bezorgd aan. "Waarom schreeuwde je," en ze bleef me met bezorgde ogen aankijken.

"Hij had een nachtmerrie," antwoorde Ron. Hermione liep rustig naar Ron toe en ging bij hem op bed zitten. "Wat voor nachtmerrie Harry?,"  Ik ademende diep in en uit. "Je kan het ons vertellen Harry," zei Hermione snel.

Ik knikte en ging wat meer rechter op ik bed zitten. Het zweet druppelde nog van mijn gezicht af. "Ik uh, ik was in een lange gang, geen idee waar ik was," ik slikte een keer en keek naar Ron en Hermione.

"Wacht dat was het?," vroeg Ron en Hermione gaf hem een duw. "Laat hem uitpraten Ron," en ze keken allebei mijn kant weer op. "Aan het einde van de gang hoorde ik een stem dus ik liep daar naar toe en daar was een deur. Toen ik de deur binnen liep was er helemaal niemand. Het zag er binnen wel gezellig uit dus ik liep naar binnen maar toen ik binnen was sloeg de deur achter me keikard dicht en ik hoorde toen een stem achter me," ik zag dat Hermione's ogen klein werden.

"Wat zei de stem?," vroeg Hermione. "Vroeg of ik hem gemist had," en ik beet zachtjes op me lip.

"Wie was het dan?," vroeg Ron opeens. "Nou uh, het was Draco, hij stond daar opeens en kwam op me af en we gingen zoe," maar ik werd midden in de zin onderbroken. "Ja laat die deltails maar lekker voor jezelf," zei Ron. Ik hoorde Hermione zachtjes lachen.

"Maar op gegeven moment stonden me ouders en Sirius daar. Het was net of ze heel boos op me waren en Draco opeens ook. En toen schrok ik blijkbaar dus wakker," en ik keek Hermione en Ron aan.

Hermione stond op en liep naar me toe. "Dit heeft vast niks te betekenen Harry, maak je maar niet druk," en ze liep de kamer uit.

Ik zat Ron aan te kijken die ook mijn richting opkeek. "Net zoals Hermione zegt, niks om druk over te maken," en Ron ging weer liggen. Ik deed maar hetzelfde maar de droom zat me toch niet lekker. Wat nou als het wel een betekenis heeft.

------

Gaan jullie naar de Harry Potter Expo? Ik wel maar moet nog kijken wanneer. Ik kan echt niet wachten om dat allemaal te zien!

Dankjewel voor het lezen! Stemmen zou echt super lief zijn❤

What If (Drarry Fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu