Hoofdstuk 34

1.2K 70 6
                                    

Draco Malfoy

De volgende ochtend werd ik wakker van het licht dat door de ramen naar binnen scheen. Ik wreef een keer in mijn ogen en ging met mijn handen door me haar voordat ik recht op in bed ging zitten.

"Goedemorgen," hoorde ik een slaperige stem naast me zeggen. Ik keek naast me naar Harry die in bed lag. "Morgen," zei ik ook met een slaperige stem terug.

Ik stond op en viste ergens van de vloer mijn boxer op en trok die aan. "Hoe laat is het?." vroeg de jongen met de groene ogen toen hij recht op ging zitten. Ik draaide me om naar de klok. "Uh het is tien uur," en ik probeerde mijn t-shirt te zoeken.

"Oh merlin Ginny," zei Harry en hij stond snel op en pakte zijn kleren van de grond en trok die snel aan. "Wacht even, ga je terug naar die Weasley?," vroeg ik terwijl Harry zich nog aan het aankleden was.

"Ja ik moet wel," ik keek hem ongelovig aan terwijl ik me uitrekte. "En ik dan?," en ik stopte heb van zijn broek aan trekken. "Wat we vannacht hadden was dus niks voor jou," en keek hem recht aan.

"Jawel, tuurlijk wel," en hij ging verder met zichzelf aankleden. "Blijkbaar niet want je gaat terug naar die Weasley toe en ik blijf hier achter," zei ik terwijl ik op het bed ging zitten. Een kleine zucht verliet mijn mond. "Waarom kun je niet hier blijven? En wat ga je in merlins tegen die Weasley zeggen? Je bent wel een hele nacht weg geweest,"

"Ja uh weet ik nog niet," zei de jongen met de groene ogen terwijl hij zijn schoenen aantrok. "Ik snap het gewoon niet," "Wat niet?," en Harry kwam naast me zitten. "Ik dacht dat vannacht betekende dat we bij elkaar waren,"

Ik voelde hoe Harry zijn linkerhand op mijn kaaklijn legde. "Draco," zei hij zachtjes. "Vannacht was geweldig en het liefste blijf ik de hele dag bij je," en hij wreef met zijn duim over mijn wang.

"Maar je kan haar niet alleen laten," ik pakte zijn hand vast en trok die weg. Ik stond snel op en liep richting de gang. "Draco," hoorde ik Harry achter me. Ik liep snel de trap af. Ik hoorde hoe Harry achter me aankwam.

Ik liep de keuken snel in. "Het is al goed, ik snap het al," en ik draaide me om richting Harry die me gevolgd had naar de keuken.

Ik voelde hoe hij zijn warme handen op mijn wangen legde. "Ik wil met jou zijn alleen ik zou het eerst met Ginny moeten eindigen. Dat is alleen maar eerlijk voor haar," een zucht verliet mijn mond.

"Ik snap het al Potter," "Mooi." en ik voelde hoe Harry zijn lippen op de mijne drukte. "Ik kom terug," een kleine grijns verscheen op mijn lippen.

"En hoe kan ik nee zeggen tegen iemand die er zo in een boxer uitziet," ik voelde hoe hij op mijn kont sloeg en er daarna in kneep. "Oke zo is het ook wel weer goed, ga nu maar," ik duwde nog één keer mijn lippen op die van hem voordat Harry verdween.

Wat was deze nacht toch geweldig, ik had hier jaren over gedroomd. Ik snap niet wat hij met me doet maar hij laat me goed voelen.

What If (Drarry Fanfictie)Where stories live. Discover now